FC København og Brøndby mødes søndag eftermiddag i en direkte kamp om Superligaens førsteplads - læs mere her!

Læs vores optakt til Superliga-derbyet mellem FC København og Brøndby IF, find odds, og live stream kampen online.

FCK og Brøndby spiller om førstepladsen

Det er endelig tid til den absolut største kamp i dansk fodbold. Det københavnske derby spilles søndag den 12. august i Parken, når Brøndby IF kommer på besøg hos FC København.

Der er spillet fire kampe i årets Superliga, og Brøndby fører i øjeblikket med 10 point. FC København ligger dog lige efter med ni point, og dermed overtager de førstepladsen, hvis de vinder over ærkerivalerne fra Brøndby.

Det ligner på forhånd en lige kamp, hvor FC København skal være favoritter, særligt på grund af hjemmebanefordelen, som tidligere har betydet meget i derby-kampene.

Brøndby var stærke imod FCK sidste år

Hjemmebanefordelen betød dog ikke ret meget i sidste sæson, hvor Brøndby var længder bedre end FC København, som havde den dårligste sæson i 20 år i Superligaen.

FCK og Brøndby mødte hinanden hele fem gange i sidste sæson, og FC København vandt ikke en eneste af de kampe.

De første tre derbyer blev vundet med 1-0 af Brøndby, herunder to kampe i Parken, hvor Brøndby ellers ikke havde vundet i omkring et årti.

Siden fulgte en 2-1-sejr efter et flot comeback hjemme på Brøndby Stadion, hvor Hany Mukhtars frisparksmål sikrede dem sejren i slutningen af kampen.

Det sidste møde mellem FCK og Brøndby endte 1-1, og denne gang skal FC København hente en længe ventet derby-sejr.

Det stemmer slet ikke med FC Københavns selvopfattelse at blive sat på plads af Brøndby, og derfor står der rigtigt meget på spil søndag eftermiddag, når FCK og Brøndby mødes.

God Europa League-optakt

Både FCK og Brøndby har været i aktion i midtugen, hvor der var Europa League-kvalifikation på programmet.

FC København var en tur i Bulgarien, hvor CSKA Sofia ventede. Danskerne kom dårligt fra start, og de kom hurtigt under pres.

CSKA kom foran 1-0 efter en af flere forsvarsfejl, og der skulle en dumhed til før FCK kom tilbage i kampen.

I slutningen af første halvleg kom Dame N’Doye op i en duel med Bozhidar Chorbadzhyiski, som kom helt unødvendigt hårdt ind i duellen, og han blev sendt direkte i bad.

I anden halvleg sad FCK langt mere på sagerne, og de sikrede en 2-1-sejr på mål af Denis Vavro og Kenan Kodro.

Brøndby mødte Spartak Subotica i Beograd, og de mødte anderledes nem modstand.

Der var stort set ingen mennesker på det 55.000-store stadion, Rajko Mitic, i Beograd, og Brøndby vandt 2-0 uden de store problemer.

På trods af en længere rejse, så har FCK og Brøndby fået en fin optakt, og de kan gå all in på derbyet i Parken.

Det kan dog ikke udelukkes, at man vil se nogle trætte stænger i slutningen af kampen.

Odds på FCK – Brøndby

Hvis du alligevel vil live streame FCK – Brøndby, så kan du også spille på kampen, og bet365 tilbyder i skrivende stund følgende odds (fra 10/08 – 11.15):

  • FCK: 2.37
  • Uafgjort: 3.25
  • Brøndby: 3.00

Sådan live streamer man FCK – Brøndby

Hvis du vil live streame FCK – Brøndby, så skal du oprette en profil hos Viaplay, og det kan du gøre lige her.

Hvornår streames FCK – Brøndby?

FC København – Brøndby bliver live streamet klokken 16.00, når der er kick off i Parken, men du kan se optakt allerede fra kl. 14.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere