Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 23 nov, 2018

Topkamp i Superligaen: Vinder FCM seks på stribe imod FCK?

fck fc midtjylland live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FCK og FC Midtjylland, find odds, forventede startopstillinger, live streaming og meget mere!

FCK og FCM i direkte kamp om førstepladsen

Rundens absolutte højdepunkt finder sted i Parken. Superligaens med afstand stærkeste hold, FCK og FCM, mødes søndag aften.

De er på forhånd á point i toppen af Superligaen, og der er et stort hul ned til de andre hold, så man kan nærmest allerede konkludere, at FCK og FCM ender på de to øverste pladser i årets Superliga.

FCK er umiddelbart favoritter, men FC Midtjylland har været skræmmende stærke i det seneste års tid.

Faktisk kom FC Midtjyllands vendepunkt efter sidste års kamp i Parken, hvor de tabte 4-3. Efterfølgende valgte Jess Thorup at skifte til en 3-4-3-formation, og siden da har Ulvene fra Midtjylland ikke set sig tilbage.

De danske mestre har således fine chancer for at tage point med hjem til Herning, og det bør blive en fantastisk kamp.

FCK er hårdt ramt af skader

Desværre for FCK og Ståle Solbakken, så kan de ikke stille med det stærkeste hold. Viktor Fischer har været skadet i en måneds tid, og han bliver desværre ikke klar til storkampen.

Venstre back Nicolai Boilesen er heller ikke kommet sig over sin skade, og derfor må Pierre Bengtsson endnu engang vikariere.

Svenskeren har slet ikke ramt sit gamle niveau siden comebacket til FCK, men han har heller ikke fået fast spilletid over en længere periode.

Derudover er Pieros Sotiriou også blevet skadet, så det er altså tre faste spillere, som FCK må undvære imod FC Midtjylland.

FCM mangler midtbaneprofilen Tim Sparv, som også sad ude i den seneste kamp. Det var dog en hjemmekamp imod Vejle, som uden problemer blev vundet med 5-0, og det bliver anderledes svært at undvære ham denne gang.

Kenneth Andersen havde valgt at erstatte Sparv med den noget mere offensivt tænkende brasilianer, Evander, ved den lejlighed, og han er faktisk stadig det bedste bud denne gang.

FCM har fået styr på FCK

FC København har efterhånden fået opbygget et kompleks imod FC Midtjylland. Der har været klasseforskel i de første mange år af FC Midtjyllands historie, men i de senere år har holdene været mere jævnbyrdige.

FCK var selvfølgelig en skygge af sig selv i sidste sæson, og man er nødt til at have det med i baghovedet, når man vurderer, at FCM vandt tre af fire indbyrdes opgør i sidste sæson.

FCK vandt den omtalte 4-3-kamp i Parken, men efter formationsskiftet, så har FCM vundet rub og stub, herunder også to kampe i denne sæson.

FC København har meget at bevise, og intet andet end en sejr søndag aften er acceptabelt.

FCK – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – FCM:

FCK: Jesse Joronen – Peter Ankersen, Denis Vavro, Andreas Bjelland, Pierre Bengtsson – Robert Skov, Rasmus Falk, Carlos Zeca, Nicolaj Thomsen – Dame N’Doye, Jonas Wind.

FCM: Jesper Hansen – Kian Hansen, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz – Joel Andersson, Jakob Poulsen, Evander, Marc Dal Hende – Awer Mabil, Paul Onuachu, Gustav Wikheim.

FCK – FC Midtjylland: Odds

FCK bliver vurderet som favoritter til at vinde kampen. Bet365 tilbyder følgende odds på kampen (fra 23/11 – 10.08):

  • FCK: 2.37
  • Uafgjort: 3.60
  • FCM: 2.75

FCK – FC Midtjylland: Live Streaming og TV

Du kan både se FCK – FCM med live streaming online og i TV. Vil du helst se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+, og hvis du hellere vil live streame FCK – FCM, så skal du oprette en profil hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.