Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 18 maj, 2018

FCK – FC Midtjylland: Optakt, live stream og startopstillinger

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC København og FC Midtjylland, find odds, og se kampen på nettet med live streaming.

Både FCK og FC Midtjylland skal bruge tre point

FC København og FC Midtjylland mødes i et brag af en kamp fredag aften i Parken. FC København er à point med FC Nordsjælland på tredjepladsen, men er fortsat foran på en bedre målscore, mens FC Midtjylland er i den omvendte situation med Brøndby på førstepladsen.

Der resterer to kampe af Superligaen, og der er derfor ikke råd til at fejle for hverken FCK eller FC Midtjylland.

Omkring tredjepladsen, så bliver det først afgjort i sidste runde, hvor FCK skal på besøg hos FC Nordsjælland. Omvendt kan FC Midtjylland smide mesterskabet i dag, hvis de taber samtidig med, at Brøndby vinder deres kamp i Horsens.

FC Midtjyllands målscore er i øjeblikket hele syv mål dårligere end Brøndbys, og det ville kun blive værre ved ovenstående scenarie, og FCK kan dermed hjælpe ærkerivalerne med at vinde det første mesterskab siden 2005.

FCK vil ikke give en hjælpende hånd til FCM

De fleste FCK-tilhængeres holdning er klar til ovenstående dillemma: Send reserverne på banen i Parken, og hold FC Midtjylland inde i mesterskabskampen, så det ikke ender på Vestegnen.

Spørger man FCK-spillerne, så er holdningen dog en helt anden. De er professionelle, og går selvfølgelig på banen for at yde deres bedste og vinde kampen. Derudover, så har FCK også selv en tredjeplads at spille for, som vil gøre vejen til Europa en smule kortere, da man ikke skal ud i en playoff-kamp imod enten AGF eller SønderjyskE.

Der bliver brugt meget tid på de forskellige scenarier blandt fangrupperinger, men det er stensikkert, at FCKs stab og spillere vil give alt, hvad de kan for at vinde kampen imod FC Midtjylland.

Vi kommer til at få mål og underholdning

Med tanke på både FCKs og FC Midtjyllands situation, så ligner det virkelig en underholdende kamp. Både FC København og FC Midtjylland er tvunget til at gå efter de tre point, da et enkelt point formentlig ikke vil gøre nogen forskel.

Man skal huske på, at det også kommer an på FC Nordsjællands kamp imod AaB, som spilles samtidigt med FCK – FCM, og så Brøndbys kamp imod AC Horsens, som spilles umiddelbart efter.

Hvis FC Nordsjælland taber, så er FCK i teorien ikke tvunget frem, men det er ren spekulation, og begge hold vil gå banen velvidende, at de skal vinde kampen for at nå målet i sidste ende.

Samtidigt har de sidste mange kampe mellem FCK og FCM været meget underholdende. I den seneste kamp på MCH Arena i Herning, kom FCK foran 2-0, men FC Midtjylland lavede et imponerende comeback, og vandt kampen.

FC København – FC Midtjylland: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – FC Midtjylland:

FC København: Stephan Andersen – Peter Ankersen, Denis Vavro, Erik Johansson, Nicolai Boilesen – Robert Skov, Rasmus Falk, William Kvist, Viktor Fischer – Federico Santander, Pieros Sotiriou.

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Kian Hansen, Bubacarr Sanneh, Erik Sviatchenko – Alexander Munksgaard, Jakob Poulsen, Tim Sparv, Marc Dal Hende – Mikkel Duelund, Paul Onuachu, Gustav Wikheim.

FC København – FC Midtjylland: Odds

Du kan få følgende odds på FCK – FC Midtjylland hos bet365

Odds er fra 18/05 – 13.15.

  • FC København: 2.50
  • Uafgjort: 3.60
  • Brøndby IF: 2.60

FC København – FC Midtjylland: Live streaming

Du kan selvfølgelig se FCK – FC Midtjylland, både i TV og med online live streaming. Hvis du vil se fodbold i TV, så skal du slå over på Canal 9, og hvis du vil live streame, så skal du oprette en profil hos Eurosport Player.

Hvornår kan man live streame FC København – FC Midtjylland?

Optakten begynder klokken 17.00, mens kampen begynder 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.