FC København har gode kort på hånden i forhold til at gå videre til den tredje kvalifikationsrunde af Europa League. Læs vores optakt til FCK – Stjarnan her!

Læs vores optakt til FCK – Stjarnan, hvor du også finder live streaming og odds på kampen.

Sådan live streamer du FCK – Stjarnan online

Du kan live streame FCK – Stjarnan direkte hos bet365.

Gå til bet365, og live stream FCK – Stjarnan her!

FCK vil nok spare profiler

Torsdag aften gælder det returkampene i den anden runde af Europa League-kvalifikationen. FC København besejrede Stjarnan med 2-0 i det første opgør på Island, og dermed bør det ikke være videre problematisk at kvalificere sig til den tredje runde.

Med 2-0 med i bagagen, så kunne det se ud som om, at Ståle Solbakken vil spare nogle af holdets profiler.

Der venter med stor sandsynlighed yderligere to EL-kampe oveni det tætte kampprogram i Superligaen, og derfor virker det fornuftigt at give et hvil til profilerne.

Andreas Bjelland er nok ikke kommet sig 100 % ovenpå sin skade, og det ville give mening at spare ham i midterforsvaret.

Nicolai Boilesen har spillet mange kampe i denne sæson, og man har en fin erstatning i Pierre Bengtsson, og det ville være fornuftigt at få svenskeren i gang.

Derudover kunne man nok også finde på at spare de offensive profiler som Robert Skov, Viktor Fischer og Dame N’Doye.

FCK virker fobedret

FC København fortsatte den dårlige form, da de tog hul på denne sæson, og tabte 2-1 imod AC Horsens på hjemmebane. Siden fulgte en dårlig kamp imod KuPS, hvor man kun fik 1-1 på hjemmebane, men siden da virker FCK forvandlet.

De seneste tre kampe er blevet vundet med 3-0, 2-0 og senest 4-0 imod hhv. Hobro, Stjarnan og AaB, og FCK skal nu forsøge at bygge videre på den gode stime med en sikker sejr imod Stjarnan.

Der er selvfølgelig klasseforskel på FCK og Stjarnan, og selvom FCK stiller med alle reserverne, så skal de stadig vinde hjemme i Parken.

Udover en minimal økonomisk gevinst og noget selvtillid til spillerne, så er der også koefficientpoint at spille om, og det er vigtigere end man lige går og tror.

F.eks. har FC Københavns gode pointhøst i de senere år givet dem den klart nemmeste vej til et gruppespil af alle de danske mandskaber, selvom de endte på fjerdepladsen i sidste sæsons Superliga.

FCK – Stjarnan: Odds

Hvis du alligevel vil live streame FCK – Stjarnan, så kan du også overveje et spil på kampen, og du kan få følgende odds hos bet365 (fra 01/08 – 12.45):

  • FCK: 1.30
  • Uafgjort: 5.00
  • Stjarnan: 10.00

Hvornår spilles FCK – Stjarnan?

FCK – Stjarnan spilles torsdag den 2. august kl. 20.00 i Telia Parken.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere