Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 20 aug, 2018

Stor konkurrence hos Nordicbet: Vind fodboldrejse til Tyskland!

Den internationale fodboldsæson er endelig i gang igen, og vi kan nu nyde fodbold fra Serie A, Bundesligaen, Premier League og La Liga hjemme foran skærmen igen.

Vind en plads på fodboldrejsen med Nordicbet

Hvis du er fan af Bundesligaen, så er Nordicbets nye konkurrence særligt interessant for dig. De giver dig nemlig muligheden for at se to fodboldkampe i Tyskland.

Nordicbet har lanceret konkurrencen Fodboldweekend med Nordicbet, hvor de udbyder 12 pladser på en rejse, der inkluderer:

  • Flybilletter tur/retur
  • Kampbillet til Leverkusen – Dortmund (lørdag den 29. september)
  • Kampbillet til Frankfurt – Hannover 96 (søndag den 30. september)
  • Oktoberfest i Stuttgart med bordreservation, mad, øl og Oktoberfest-tøj
  • To overnatninger på et enkeltværelse
  • Mad og drikke

Konkurrencen løber fra 13. marts til 9. september 2018.

Tilmeld dig konkurrencen her!

Fantastiske kampe i Bundesligaen

Bundesligaen er blandt de allermest populære fodboldligaer i Danmark, og særligt når det gælder fodboldrejser. Det skyldes selvfølgelig den korte afstand, der gør de fleste tyske byer attraktive for danskere at besøge.

Derudover, så har de en fantastisk fodboldkultur i Tyskland, og der er ikke mange andre steder i Europa, hvor det er sjovere at se fodbold live.

Priserne er rimelige, hvorfor de tyske stadions stort set altid er udsolgt, og der er altid fantastisk stemning til kampene.

På denne tur starter man med en topkamp mellem Leverkusen og Borussia Dortmund, hvor man blandt andet får muligheden for at se Thomas Delaney i aktion for Dortmund.

Den første kamp, som spilles lørdag, afvikles på BayArena i Leverkusen, hvor der er plads til over 30.000 tilskuere.

Den anden kamp er søndag, hvor turen går til Frankfurt og kampen mellem Eintracht Frankfurt og Hannover 96. Endnu engang er det muligt at se en dansk profil i banen, da Frederik Rønnow vogter buret for Frankfurt.

Kampen spilles på enorme Commerzbank-Arena i Frankfurt, hvor der ventes over 52.000 tilskuere til kampen.

Sådan vinder du en plads på fodboldrejsen

Der er to måder at vinde en plads på Nordicbets fodboldrejse, og de er som følger:

– Højeste odds konkurrence:

Hver uge udlodes en enkelt plads til rejsen til den person, som har ramt kuponen med det højeste odds hos Nordicbet. Du kan både kvalificere dig med singler og multispil, og du kan både placere din kupon med PC og mobil.

Det eneste krav til kuponen er, at du spiller for minimum 25 kroner.

– Største omsætning konkurrence:

I den andel del af konkurrencen udlodes der to vindere hver uge, og her gælder det om at have den største omsætning i Nordicbets sportsbook.

For hver 1000 kroner du spiller for i Nordicbets sportsbook modtager man et lod til lodtrækningen, og du kan både spille pre-match og live.

Oddset skal minimum være 1.50, men kan selvfølgelig både placeres via mobil eller PC. Man kan maksimalt tjene 10 lodder pr. uge.

Regler i konkurrencen

Alle danske spillere hos Nordicbet kan deltage i konkurrencen

Kampagnen løber fra 13. august til 9. september, og du skal blot tilmelde dig en gang i løbet af perioden for at være med i turneringen.

Læs resten af reglerne for konkurrencen her!

Nordicbets konkurrence er virkelig en fantastisk mulighed for at se nogle fede fodboldkampe i Tyskland, og med 12 pladser på højkant, så er det bestemt ikke umuligt at vinde en plads.

God fornøjelse med konkurrencen!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.