FC Fredericia og AaB mødes onsdag aften i DBU Pokalen, og der er lagt op til en spændende kamp. Læs mere her!

Læs vores optakt til pokalkampen mellem FC Fredericia og AaB, og se kampen direkte med live stream online.

AaB er favoritter i Fredericia

Onsdag aften spilles der pokal-kvartfinale på Monjasa Park i Fredericia, hvor Superliga-mandskabet fra AaB kommer på besøg.

AaB-holdet er selvfølgelig favoritter, når de møder et midterhold fra 1. division, men kampen kan sagtens vise sig at blive tæt.

Fredericia har tidligere på sæsonen ligget i toppen af rækken, men de har haft et dårligt forår med kun seks point i de seneste fem kampe.

AaB har ikke spillet særligt spændende i Superligaen, men de løftede sig en smule i foråret efter Kasper Kusks ankomst, og det kan faktisk gå hen og blive en rigtigt god sæson, hvis de går videre i DBU Pokalen, men det kræver en sejr imod Fredericia på udebane.

- Se også: Top 10 - mærkeligste skader i fodboldens verden!

Kan blive en stor dag for Fredericia

Der er ingen tvivl om, at det er en stor kamp for FC Fredericia, og det bliver understreget af direktør Stig Pedersen, som overfor Fredericia Dagblad fortæller, at det kan blive den største dag i Fredericias historie.

FC Fredericia har aldrig været i Superligaen, og de har ikke den store historie, men det ville være meget flot, hvis de formåede at gå videre på bekostning af AaB.

På vejen til kvartfinalen har Fredericia været oppe imod nogle svære modstandere, hvilket blot gør præstationen endnu mere imponerende.

Deres første kamp i årets DBU Pokalen, som i øvrigt skifter navn til Sydbank Pokalen fra næste sæson, var imod Esbjerg, og her vandt de hele 4-0 hjemme på Monjasa Park.

Efterfølgende vandt de 8-1 imod Romdrup-Klarup Gymnastikforening, og siden fulgte en 1-0-sejr over AGF, som var helt fortjent.

I 1/8-finalen var de oppe imod HB Køge, som de besejrede med 2-0. FC Fredericia er det eneste af de tilbageværende hold, der ikke spiller i Superligaen.

AaB indtrådte senere i turneringen og de har slået Viborg, Middelfart og FC Helsingør på deres vej til pokalkvartfinalen.

AaB mangler kun Marco Ramkilde og Rasmus Thellufsen, mens Jores Okore, som afsoner karantæne i Superligaen, er klar til kamp.

Fredericias trup er ikke offentliggjort, så det er svært at vide, hvordan det står til i deres trup.

- Se også: Top 10 - Danmarks største stadions!

Odds på FC Fredericia – AaB

Du kan selvfølgelig sætte et spil på dagens pokalkvartfinale mellem FC Fredericia og AaB, og bet365 tilbyder følgende odds (pr 11/04 – 13.40):

  • FC Fredericia: 4.00
  • Uafgjort: 3.40
  • AaB: 1.90

Sådan live streamer du FC Fredericia – AaB

Man kan live streame DBU Pokal-kampen FC Fredericia – AaB direkte hos Viaplay. Viasat har rettighederne til kampen, og hvis du ser fodbold i TV, så skal du tune ind på TV3 Sport.

Hvis du se fodbold på nettet, så skal du oprette en profil hos Viaplay her!

Hvornår spilles FC Fredericia – AaB?

FC Fredericia – AaB spilles onsdag den 11. april kl. 18.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere