Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 27 sep, 2018

Sydbank Pokalen: Optakt til Hillerød – Brøndby

Læs vores optakt til pokalkampen mellem Hillerød og Brøndby, find odds og se kampen med live stream.

Brøndby skal tanke selvtillid imod Hillerød

Pokalkampen mellem Hillerød og Brøndby kan måske lyde som en walkover for sidstnævnte, men det behøver ikke blive tilfældet.

Mange af Superliga-holdene har generelt haft store problemer, når de har mødt modstandere fra divisionerne i Sydbank Pokalen.

Randers er netop blevet slået ud af Kolding, mens FC Midtjylland skulle ud i forlænget spilletid for at besejre Dalum i går.

Med tanke på Brøndbys seneste resultater, så er pokalkampen i Hillerød ekstra vigtig. Holdet spiller uden selvtillid, men en stor sejr imod Hillerød kan muligvis ændre på det.

Derfor vurderer vi også, at Brøndby vil stille relativt stærkt op. De har en bred trup, og da de ikke spiller europæisk fodbold, så bør der være mulighed for at tage kampen seriøst.

Det ville være optimalt at bruge så mange af førsteholdsspillerne som muligt, og på den måde sammenspille holdet endnu mere, og så vinde stort, så Brøndby-spillerne får noget selvtillid.

Læs også: Sådan ser du fodbold i Danmark!

Brøndby har været stærke i pokalen under Zorniger

Brøndby er i gang med deres tredje sæson under den tyske træner Alexander Zorniger, og de har virkelig været stærke i Sydbank Pokalen.

I den første sæson besejrede de Frem, Marienlyst, Randers og FC Midtjylland på udebane inden, at FC København stoppede dem i en fantastisk pokalfinale.

I sidste sæson var Brøndby oppe imod Ledøje Smørum Fodbold, FCK, SønderjyskE og FC Midtjylland, og de vandt som bekendt deres første pokaltitel siden 2008.

Han har generelt stillet op med mange faste spillere i pokalkampene, og han kommer ikke til at sætte 11 ungdoms- og reservespillere på banen fra kampens start.

Joel Kabongo er røget lidt ud af holdet på det seneste, og det ville være en god lejlighed for ham til at komme tilbage på holdet.

Læs også: Alle danske spillere i udlandet!

Hillerød har arbejdet for at afvikle kampen hjemme

Flere og flere mindre klubber beslutter at leje sig ind på større stadions for at afvikle kampene der. På den måde sparer man en masse arbejdstimer ligesom man nok også har en større indtjening, men til gengæld fjerner man noget af magien ved pokalfodbold.

Hillerød har heldigvis valgt, at kampen mellem Hillerød og Brøndby skal spilles på Hillerød Stadion. Stadionet er slet ikke egnet til at huse flere tusinde tilskuere, som det kommer til, når Brøndby er på besøg, men det bliver nok en fantastisk oplevelse for mange.

Hillerød har meldt ud, at de har arbejdet i døgndrift for at gøre stadion klar. Der er blevet opsat en mobil tribune, og mobile lysmaster, mens det også er første gang i mange år, at en kamp på Helsingør Stadion bliver TV-transmitteret.

Hillerød – Brøndby: Odds

Brøndby er naturligvis kæmpe favoritter til at gå videre, men et spil på Brøndby virker ikke fristende, deres nuværende forfatning taget i betragtning. Du kan få disse odds hos bet365 (fra 27/09 – 09.40):

  • Hillerød: 21.00
  • Uafgjort: 10.00
  • Brøndby: 1.09

Spil på kampen her!

Hillerød – Brøndby: Live stream

Du kan selvfølgelig live streame pokalkampen mellem Hillerød og Brøndby. Kampen vises på Viaplay, og du kan oprette din profil herunder!

Se Hillerød – Brøndby her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.