Hobro og FC Midtjylland mødes torsdag aften i DBU Pokalen, og du kan se kampen på nettet!

Læs vores optakt til DBU Pokal-kampen mellem Hobro og FC Midtjylland, find odds, og se kampen online med live streaming.

FC Midtjylland på besøg hos Hobro i DBU Pokalen

Torsdag aften byder på en pokalkamp på DS Arena mellem Hobro og FC Midtjylland. Det ligner umiddelbart en underholdende og tæt kamp, hvor gæsterne fra FC Midtjylland selvfølgelig er favoritter til at gå videre.

Vi er nået til kvartfinalerne, og kampen skal afgøres i aften. Står det uafgjort efter 90 minutter, så fortsætter kampen i forlænget spilletid og eventuel straffesparkskonkurrence.

Særligt for FC Midtjylland, så må man håbe, at kampen ikke varer 120 minutter, da de er midt i en meget tæt guldkamp i Alka Superligaen, og de møder FC Nordsjælland på udebane søndag aften.

Hobro har slået Kolding med 1-0, Slagelse med 5-1 og senest vandt de over FC Nordsjælland på straffespark på deres vej til kvartfinalen.

FC Midtjylland trådte ind i DBU Pokalen en runde senere, og de har slået Greve med 7-0 og OB med 3-0 på deres vej.

- Se også: Danmarks dyreste fodboldspillere

Begge hold satser på pokalen

De to hold er kun to sejre fra at stå i en pokalfinale i Parken, så selvfølgelig satser de på kampen, selvom det tætte kampprogram i Superligaen måske kunne få en til at tvivle.

Hobro-træner Thomas Thomasberg har udtaget sin stærkeste spillere til truppen, og det eneste fravær er Nicholas Gotfredsen, som sidder ude med en lyskenskade.

FC Midtjylland har ligeledes udtaget den stærkeste trup, men de har nogle vigtige fravær. Rilwan Hassan og Paul Onuachu har siddet ude i hele foråret, og er desværre ikke blevet klar til kamp endnu.

Zsolt Korcsmar er heller ikke klar, men det kan overleves til denne kamp. Det er næsten garanteret, at Kian Hansen, Bubacarr Sanneh og Marc Dal Hende spiller hele kampen, da de har karantæne fra søndagens Superliga-kamp i Farum.

- Se også: Top 10 over Danmarks største stadions

Spændende modstand i semifinalen

En ting, der gør det ekstra attraktivt for Hobro og FC Midtjylland at satse på pokalen, er den relativt nemme vej til pokalfinalen på Kristi Himmelfartsdag.

Flere af de store favoritter er nemlig ikke længere med i turneringen, og med lidt lodtrækningsheld, så er man tæt på finalen.

I sidste uge gik Brøndby og Silkeborg videre imod henholdsvis Randers og SønderjyskE, og i går besejrede FC Fredericia AaB efter en stærk præstation.

Odds på Hobro – FC Midtjylland

Du kan selvfølgelig spille på pokalkampen mellem Hobro og FC Midtjylland, og du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 12/04 – 10.00

  • Hobro: 5.50
  • Uafgjort: 3.75
  • FC Midtjylland: 1.61

Sådan live streamer du Hobro – FC Midtjylland

Du kan både se pokalkampen mellem Hobro og FC Midtjylland i TV og med online live streaming. Kampen vises i TV på TV3+, og hvis du vil live streame kampen, så skal du oprette dig på Viaplay, hvilket du kan gøre lige her!

Hvornår spilles Hobro – FC Midtjylland?

Hobro – FC Midtjylland spilles torsdag den 12. april kl. 18.30.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere