Hobro og Silkeborg mødes mandag i Superligaen, og der står vigtige point på spil. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Hobro og Silkeborg, find odds, og se kampen online med live streaming.

Hobro kan redde sig i Superligaen

Mandagens kamp i Superligaen spilles på DS Arena i Hobro, hvor Silkeborg IF kommer på besøg. Der står tre meget vigtige point på spil mellem Hobro og Silkeborg, og Hobro vil endegyldigt sikre sig endnu en sæson i Superligaen, hvis de vinder kampen imod Silkeborg.

Hobro og Silkeborg er havnet i Superligaens Gruppe 1, og de to hold har fire kampe tilbage. Før dagens kamp ligger Hobro på andenpladsen med 35 point, mens Silkeborg har 28 point på tredjepladsen.

De to bedste hold i gruppen skal som bekendt spille Europa League-playoff, mens de nederste to skal spille nedrykningsplayoff.

Hobro og Silkeborg har allerede mødt hinanden to gange i årets Superliga.

Den første kamp var på JYSK Park i Silkeborg, hvor gæsterne fra Hobro vandt 2-0 på to mål af topscorer Pål Alexander Kirkevold.

For godt en måned siden mødtes de så på DS Arena i Hobro, hvor det blev 1-1. Vladimir Rodic og Pål Alexander Kirkevold scorede målene for Silkeborg og Hobro hhv.

Silkeborg har været dårlige på udebane

Silkeborg har ikke hentet de nødvendige point, og det skyldes i høj grad deres præstationer på udebane.

Mens de har hentet 20 point i 13 kampe hjemme på JYSK Park, så har de kun hentet otte på udebane.

Faktisk vandt Silkeborg deres seneste kamp på udebane, men det var dog ikke i Superligaen. Silkeborg mødte Randers FC på udebane i DBU Pokalen, og kampen endte 1-1 i forlænget spilletid.

I den forlængede spilletid var Silkeborg stærkest, og de vandt kampen 3-1. De har trukket Fredericia i semifinalen, og kan dermed se frem til en pokalfinale i år.

Silkeborg har aldrig slået Hobro i Superligaen

Silkeborg og Hobro har mødt hinanden en masse gange over de senere år, men Silkeborg har faktisk aldrig besejret Hobro i Superligaen.

Der har været fem møder imlemme de to hold i Superligaen, og det er endt med to sejre til Hobro og tre uafgjorte resultater.

Silkeborg vandt dog en venskabskamp i vinterpausen med hele 4-0.

Live stream Hobro – Silkeborg

Du kan se Superliga-kampen mellem Hobro og Silkeborg direkte på TV og med live stream. Har du et TV, så skal du slå over på TV3 Sport, men vil du hellere se fodbold på nettet, så skal du oprette en profil hos Viaplay, hvor du kan live streame masser af kampe fra Superligaen og andre ligaer direkte på mobil og computer.

Odds på Hobro – Silkeborg

Hvis du alligevel vil live streame kampen, så kan du også overveje et spil på Hobro – Silkeborg. Du får følgende odds hos bet365 (pr. 16/04 – 17.00)

  • Hobro: 1.90
  • Uafgjort: 3.60
  • Silkeborg: 3.80

Hvornår spilles Hobro – Silkeborg?

Hobro – Silkeborg spilles mandag den 16. april kl. 19.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere