Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 16 apr, 2018

Hobro kan sikre sig overlevelse imod Silkeborg

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Hobro og Silkeborg, find odds, og se kampen online med live streaming.

Hobro kan redde sig i Superligaen

Mandagens kamp i Superligaen spilles på DS Arena i Hobro, hvor Silkeborg IF kommer på besøg. Der står tre meget vigtige point på spil mellem Hobro og Silkeborg, og Hobro vil endegyldigt sikre sig endnu en sæson i Superligaen, hvis de vinder kampen imod Silkeborg.

Hobro og Silkeborg er havnet i Superligaens Gruppe 1, og de to hold har fire kampe tilbage. Før dagens kamp ligger Hobro på andenpladsen med 35 point, mens Silkeborg har 28 point på tredjepladsen.

De to bedste hold i gruppen skal som bekendt spille Europa League-playoff, mens de nederste to skal spille nedrykningsplayoff.

Hobro og Silkeborg har allerede mødt hinanden to gange i årets Superliga.

Den første kamp var på JYSK Park i Silkeborg, hvor gæsterne fra Hobro vandt 2-0 på to mål af topscorer Pål Alexander Kirkevold.

For godt en måned siden mødtes de så på DS Arena i Hobro, hvor det blev 1-1. Vladimir Rodic og Pål Alexander Kirkevold scorede målene for Silkeborg og Hobro hhv.

Silkeborg har været dårlige på udebane

Silkeborg har ikke hentet de nødvendige point, og det skyldes i høj grad deres præstationer på udebane.

Mens de har hentet 20 point i 13 kampe hjemme på JYSK Park, så har de kun hentet otte på udebane.

Faktisk vandt Silkeborg deres seneste kamp på udebane, men det var dog ikke i Superligaen. Silkeborg mødte Randers FC på udebane i DBU Pokalen, og kampen endte 1-1 i forlænget spilletid.

I den forlængede spilletid var Silkeborg stærkest, og de vandt kampen 3-1. De har trukket Fredericia i semifinalen, og kan dermed se frem til en pokalfinale i år.

Silkeborg har aldrig slået Hobro i Superligaen

Silkeborg og Hobro har mødt hinanden en masse gange over de senere år, men Silkeborg har faktisk aldrig besejret Hobro i Superligaen.

Der har været fem møder imlemme de to hold i Superligaen, og det er endt med to sejre til Hobro og tre uafgjorte resultater.

Silkeborg vandt dog en venskabskamp i vinterpausen med hele 4-0.

Live stream Hobro – Silkeborg

Du kan se Superliga-kampen mellem Hobro og Silkeborg direkte på TV og med live stream. Har du et TV, så skal du slå over på TV3 Sport, men vil du hellere se fodbold på nettet, så skal du oprette en profil hos Viaplay, hvor du kan live streame masser af kampe fra Superligaen og andre ligaer direkte på mobil og computer.

Odds på Hobro – Silkeborg

Hvis du alligevel vil live streame kampen, så kan du også overveje et spil på Hobro – Silkeborg. Du får følgende odds hos bet365 (pr. 16/04 – 17.00)

  • Hobro: 1.90
  • Uafgjort: 3.60
  • Silkeborg: 3.80

Hvornår spilles Hobro – Silkeborg?

Hobro – Silkeborg spilles mandag den 16. april kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.