Juventus Stadium

Champions League er tilbage, og vi lægger ud med et brag af en kamp i Torino, hvor Tottenham besøger Juventus.

Læs vores optakt til Champions League-kampen mellem Juventus og Tottenham, find odds, og se den på live stream.

Juventus og Tottenham mødes i tæt Champions League-kamp

Verdens fineste klubturnering er endelig tilbage, og vi starter med en fantastisk kamp i Torino. Juventus, der har været i to af de seneste tre Champions League-finaler, tager imod Tottenham hjemme på Juventus Stadium, som det hedder i UEFA-regi.

Juventus er i fantastisk form, og selvom de ikke ligger på førstepladsen i Serie A, som de ellers har haft patent på, så har de spillet en flot sæson. De har vundet de seneste 11 kampe på stribe, og de har kun lukket et enkelt mål ind, og det fortæller alt om Juve-defensivens styrke.

Tottenham har også klaret det ganske flot på det seneste, og de har blandt andet slået Manchester United og Arsenal på Wembley, mens de fik 2-2 med hjem fra Anfield.

Juventus skal være små favoritter

Det ligner på forhånd to meget tætte kampe. Juventus og Tottenham har aldrig mødt hinanden i en betydende fodboldkamp, så det er ikke til at sige, hvordan de står overfor hinanden.

Vi vil dog vove den påstand, at Juventus er små favoritter til at gå videre. Det skyldes først og fremmest den enorme rutine, som Juventus-spillerne har.

De har som bekendt været i CL-finalerne i både 2015 og 2017, hvor de har været overmatchet imod hhv. Barcelona og Real Madrid, men der er så meget kvalitet på holdet alligevel.

Tottenham har ikke været en fast del af Champions League, og de har ikke altid leveret varen, når de endelig har været med.

Selvom mange af spillerne har international rutine, så har de ikke vundet ret mange titler, og det samme kan ikke siges om Juventus-spillerne.

To af verdens bedste angribere mødes

Kampen mellem Juventus og Tottenham er samtidigt kampen mellem to af verdens klart bedste angribere. Hvis man fraregner Cristiano Ronaldo og Lionel Messi fra 9’er-kategorien, så er der ikke mange, der har scoret flere mål end Gonzalo Higuain og Harry Kane.

De kommer til at spille øverst på toppen for hhv. Juventus og Tottenham, og de to forsvar får meget at se til.

Gonzalo Higuain har scoret 18 mål i Serie A, Champions League og Coppa Italia, og det er ikke særligt imponerende af hans egen standard.

Til gengæld er han i fantastisk form, og han har scoret hele seks mål i de seneste fire kampe, hvilket inkluderer et hattrick imod Sassuolo, som blev besejret hele 7-0.

Harry Kane har scoret hele 32 mål i alle turneringer, men han spiller også i en mere fri og offensiv rolle. Juventus lægger meget vægt på, at samtlige 11 mand forsvarer hele kampen, og det bruger Higuain meget krudt på.

juventus tottenham

Skader og startopstillinger

Juventus må undvære en af de helt store stjerner, Paulo Dybala. Derudover må de også undvære Juan Cuadrado, Blaise Matuidi og Andrea Barzagli.

Tottenham må undvære Toby Alderweireld og Kyle Walker-Peters.

Odds på Juventus – Tottenham

Juventus er favoritter til at gå videre, og derfor er de selvfølgelig også favoritter til at slå Tottenham hjemme i Torino. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 13/02 – 11.15

  • Juventus: 2.25
  • Uafgjort: 3.20
  • Tottenham: 3.75

Går videre:

  • Juventus: 1.75
  • Tottenham: 2.10

Live stream Juventus – Tottenham

Du kan bade se Champions League-kampen mellem Juventus og Tottenham i TV og på live stream. Viasat har rettighederne til Champions League-fodbold i Danmark, og derfor skal du oprette en bruger hos Viaplay, hvis du vil se kampen online. Ellers skal du slå ind på TV3+.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder




1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen