Det kan godt være, at de larmer i Tyrkiet, men helt stille er de nu altså heller ikke i Tyskland, hvor Arena AufSchalke, som i kapitalismens navn har skiftet til Veltins-Arena, med næsten 79

000 tilskuere dannede en flot ramme om, det der sagtens kunne have været kendt, som Hadets Kamp

Det vil være synd at sige, at der har været varme følelser mellem de to klubber, siden de spille imod hinanden i Istanbul for tre uger siden

I stedet har forholdet imellem to udviklet sig til at være lige så koldt som de minus ti grader, der var tirsdag aften i Gelsenkirchen

Dengang spillede den hollandske stjerne Wesley Sneijder som en hængende angriber, men han var i aften rykket ind centralt på midtbanen hos tyrkerne, på den plads han også spillede med stor succes i Inter, inden de blev uvenner om hans løn

Ved siden af Sneijder lå Hamit Altintop for hvem, det må have været noget af en oplevelse at komme tilbage til det stadion, hvor han for alvor slog igennem

Men det var langt fra lagt i kakkelovnen til en happy homecoming til tyrkeren, som er født og opvokset i området

I stedet tog begge hold den kolde luft, som blev skabt efter det første opgør med sig

Her indgav Schalke 04 en klage til UEFA, da de mente, at der var tvivl om den nyindkøbte Didier Drogbas spillelicens

Den fik de ikke noget ud af, og så var der krig

Kigger man på Drogbas historik med tyske hold, kan man nu godt forstå, at Schalke 04 gerne ville være ham foruden

Det var ham, som gjorde det onde ved Bayern München i finalen sidste år, hvor han sammen med Chelsea endte med at tage pokalen med de store øre med hjem

Der skulle heller ikke gå mere end fem minutter, før han var ved at få bolden i nettet

Efter et kiks i det tyske forsvar fik Drogba kampens første afslutning

I sekunderne efter var han på spil igen og gav vidne om, at de ekstra tre uger han har i benene, har gjort ham godt

Gæsterne startede i det hele taget bedst, de kom først på bolden, og gjorde det svært for hjemmeholdet at få sat et angreb op

Men det gik stærkt i kampens åbning

Her var ikke noget med at føle hinanden an

I stedet var speederen i bund hos begge hold, som med hver deres V8 motor brølede frem ad banen i Gelsenkirchen

Men stik mod chancer bragte hjemmeholdet sig foran efter 17 minutter

Igen var det dødboldene, som blev problemet for Galatasaray

Efter et hjørnespark var det først den tyske anfører, Benedikt Höwedes, som havde et hovedstød, der gav en returbold, som Roman Neustädter let kunne sparke ind

Som halvlegen skred frem, begyndte tyskerne dog at benytte sig af samtlige cylindere og kom bedre med i kampen

Happy Homecoming blev det dog alligevel for Altintop, da han efter 36 minutter knastørt hamrede bolden i kassen med højrebenet til en udligning, der ikke var for 10 kroner uretfærdig

Fem minutter senere var tyrkerne ved at knække den kongeblå arbeit muss sein, da den tyrkiske topscorer, Burak Yilmaz, skabte tyrkerfest i Tyskland ved at loppe bolden over Timo Hildebrand i Schalke-målet

Med sit ottende mål bringer han sig op som topscorer i årets Champions League

En førsteplads, han deler med Cristiano Ronaldo

Målet til 2-0 gjorde, at Schalke 04 skulle score yderligere to gange i løbet af de sidste 45 minutter, mens tyrkerne kunne lukrerer på deres omstillinger

Spillet de sidste 45 minutter var til et mål

Der blev angrebet fra alle sider og fra luften, og i lange perioder virkede det som om, at tyrkerne gravede deres egen skyttegrav

Kort efter pausen var Teemu Pukki tæt på med en god afslutning, i en periode, hvor Schalke lagde tryk på, og sjældent forlod Galatasarays felt

Draxler viste prøver på sit kæmpe talent, da hans driblede sig fri i feltet og sendte bolden forbi mål

Men maraton-dramet var ikke slut endnu

Efter 63 minutter fik tyskerne udbytte af den belejring, som de havde fået etableret omkring det tyrkiske felt siden halvlegens start, da Michel Bastos bragte balance i stillingen med scoringen til 2-2

Det fik kun det tyske felttog til at fortsætte

De fem minutter som der blev lagt til, på grund af episoden hvor Galatasarays Semih Kaya fik en støvle i tindingen i kamp mod delingsføreren i det tyske angreb, Julian Draxler, må have føltes som en evighed for Galatasaray, som virkede udtømt for kræfter samtidig med at det hjemmeholdet fortsatte som damptog på steroider

I de døende sekunder formåede dog aldrig at få tingene sat på plads, og til sidst kunne den indskiftede Umut Bulut gøre det til resultatet 3-2

Men det er ganske vidst, at følelserne mellem de to klubber får 70’ernes forhold mellem USA og Sovjet til at virke som hinanden BFFs, og det tyrkiske mesterhold er i kvartfinalen for første gang siden 2001