Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 12 nov, 2018

Verdensstjerner på stribe, når Kroatien og Spanien mødes

Læs optakten til Nations League-kampen Kroatien – Spanien, og find odds, live streaming og meget mere!

Spanien smadrede Kroatien sidst

Vi kan forvente en fed og underholdende kamp mellem Kroatien og Spanien torsdag aften. Både Kroatien og Spanien har nogle af verdens bedste og teknisk stærke spillere på holdkortet, så det kan næsten ikke blive andet end underholdende.

Det var særdeles underholdende, da de to hold mødtes på Estadio Martinez Valero i den omvendte kamp, Spanien viste sig frem fra deres bedste side.

Spanien vandt hele 6-0 over Kroatien efter en fantastisk indsats. Målene blev sat ind af Saul, Marco Asensio, Rodrigo, Sergio Ramos og Isco, mens Kalinic også lavede et selvmål.

Det er acceptabelt at tabe på udebane imod Spanien, men cifrene og indsats var helt i skoven, og det skal der selvfølgelig laves om på i hjemmekampen.

Læs også: Sådan live streamer du fodbold i Danmark!

Hvad er der sket med Kroatien siden VM?

Kroatien imponerede alt og alle under VM i fodbold i sommers. De spillede flot teknisk fodbold, og kæmpede til sidste blodsdråbe. De blev belønnet med sølvmedaljerne efter finalenederlaget imod Frankrig, men der var alligevel folkefest i Kroatien.

Siden har nogle af profilerne, som Mario Mandzukic og målmand Danijel Subasic, trukket sig tilbage, men med deres spillermateriale, så burde det ikke være et større problem end som så.

Siden VM i fodbold, så har Kroatien spillet 1-1 i en venskabskamp imod Portugal, tabt 0-6 til Spanien, spillet 0-0 imod England, og senest slog de så Jordan med 2-1 i en venskabskamp.

Det er naturligt, at spillere som Luka Modric og Ivan Rakitic, der har spillet ufatteligt mange kampe i løbet af en sæson, løber ind i noget træthed, men det bør ikke være hele forklaringen på Kroatiens dårlige resultater i de senere måneder.

De spiller noget fantastisk fodbold, når de er på toppen, så vi håber de stepper up imod Spanien denne gang.

Læs også: Danske trænere i udlandet!

Spanien skal hævne nederlag

Spanien fik en perfekt start på Nations League med en 2-1-sejr imod England på Wembley og så den omtalte 6-0-sejr imod Kroatien.

De løb så ind i et nederlag imod England hjemme i Sevilla, og det var det første nederlag på hjemmebane i en betydende kamp i utroligt mange år.

England skal have kredit for deres effektivitet og gode spil, men Spanien skal virkelig også være skuffede.

Spanien var allerede bagud 3-0 efter 38 minutter, hvilket er helt uhørt efter spanske standarder. I anden halvleg fik først Paco Alcacer og siden Sergio Ramos reduceret, men det ændrede ikke ved nederlaget.

Spanien har stadig en af verdens stærkeste trupper, og de har faktisk spillet noget god fodbold under Luis Enrique, men det er ikke nemt at slå Kroatien på udebane.

Kroatien – Spanien: Odds

Spanien er gjort til favoritter hos bookmakerne, og det giver selvfølgelig fin mening. Det kunne umiddelbart godt friste med et spil på Spanien. Du kan få følgende odds hos bet365 (pr. 12/11 – 15.28):

  • Kroatien: 3.60
  • Uafgjort: 3.30
  • Spanien: 2.05

Se Danmarks bedste odds bonusser her!

Kroatien – Spanien: Live Streaming og TV

Du kan både se landskampen mellem Kroatien og Spanien med live streaming og i TV. Ønsker du at live streame Kroatien – Spanien, så skal du oprette en profil hos Dplay. Vil du se fodbold i TV, så skal du slå over på 6’eren.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.