liverpool arsenal live streaming online

Lørdagens højdepunkt finder sted i Liverpool, hvor Premier Leagues førerhold tager imod Arsenal hjemme på Anfield. Læs alt om kampen her!

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Liverpool og Arsenal, og forventede startopstillinger, odds og live streaming!

Liverpool flyver afsted

Det er rigtigt, rigtigt mange år siden, at Liverpool har været så stærke som de er i øjeblikket. The Reds fører Premier League med hele 51 point efter 19 kampe, og ligner det bedste bud på en engelsk mester i skrivende stund.

Liverpool har ydermere ikke tabt på hjemmebane i Premier League i hele 30 kampe, så der er meget, der peger på en hjemmesejr. De vandt hele 4-0 i sidste sæson, da Arsenal kom på besøg. Siden har de to mandskaber spillet uafgjort to gange på Emirates.

Mens fronttrioen med Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané har fastholdt deres niveau fra sidste sæson, så har defensiven løftet sig væsentligt med tilgangene af Alisson og Virgil van Dijk.

- Se de London-baserede klubber i Premier League [Infografik]

Arsenal svinger for tiden

Arsenal var egentlig inde i en meget fornuftig periode, hvor de var ubesejrede i omkring 20 kampe, men det har ikke set særligt godt ud på det seneste.

I de seneste fire kampe har de tabt imod Southampton og Tottenham, vundet over Burnley, og senest spillede de 1-1 imod Brighton efter en sløj indsats.

Det er fåtal af spillerne, der holder deres niveau. Pierre-Emerick Aubameyang er fortsat meget farlig foran mål, men derudover svinger de fleste af spillerne meget.

Det er dog positivt, at man har fået anfører Laurent Koscielny tilbage fra sin langvarige skade, som også holdt ham ud af VM-slutrunden. Hvorvidt han kan gøre en forskel i øjeblikket, er svært at sige.

- Læs også: Sådan live streamer du fodbold i Danmark!

Plejer at være underholdende mellem Liverpool og Arsenal

Liverpool og Arsenal har i længere tid haft en særdeles underholdende spillestil. Begge hold har nogle offensive profiler, som kan gøre ondt på alle hold, og de scorer også rigeligt med mål.

Det plejer også at være nogle glimrende kampe, når de mødes. De seneste 10 kampe mellem Liverpool og Arsenal i Premier League er endt med hele 44 kasser.

I sidste sæson endte det som bekendt med 4-0 og 3-3 i de to opgør, mens det ene opgør i denne sæson er endt 1-1.

Der har været masser juleunderholdning i Premier League, og lørdagens højdepunkt skal nok også vise sig at blive en sjov kamp at overvære.

Liverpool – Arsenal: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Liverpool – Arsenal:

Liverpool

Alisson

Trent Alexander-Arnold – Dejan Lovren – Virgil van Dijk – Andrew Robertson

Georginio Wiljnaldum – Jordan Henderson – James Milner

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Arsenal

Bernd Leno

Stephan Licthsteiner – Sokratis Papasthapopoulos – Shkodran Mustafi

Ainsley Maitland-Niles – Lucas Torreira – Matteo Guendouzi – Granit Xhaka – Sead Kolasinac

Alex Iwobi

Pierre-Emerick Aubameyang

Liverpool – Arsenal: Odds

Du kan få følgende odds på Liverpool – Arsenal hos bet365 (fra 28/12 – 14.00):

  • Liverpool: 1.50
  • Uafgjort: 4.75
  • Arsenal: 7.00

Liverpool – Arsenal: Live Streaming og TV

Du kan både se Premier League-kampen Liverpool – Arsenal i TV og med online live streaming. Vil du se fodbold i TV, så skal du slå ind på 6’eren.

Vil du live streame Liverpool – Arsenal, så kan dette gøres hos Eurosport Player.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk