Lyngby skal tilbage på sporet med en sejr over SønderjyskE

Lyngby tager lørdag eftermiddag imod SønderjyskE hjemme på Lyngby Stadion. Læs vores optakt til kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen Lyngby – SønderjyskE, se odds på kampen, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

Lyngby er så småt under pres

Lyngby overraskede alt og alle ved at hente tredjepladsen i sidste sæsons Superliga, og de har derfor brugt sæsonstarten på at spille Europa League-kvalifiikation. De nåede på imponerende vis at komme med i den tredje runde før FC Krasnodar blev endestationen.

De seks Europa League-kampe har dog kostet på kræfterne, og ingen i klubben har erfaring med at spille europæisk fodbold, så det er gået udover præstationerne i Superligaen.

Efter de første fire runder har de kun hentet tre point, og de blev hentet i første kamp, hvor de på hjemmebane besejrede Silkeborg. Siden da har de mødt AC Horsens, Brøndby og senest FC Nordsjælland, og de har tabt kampene med 1-4, 3-5 og 1-4.

SønderjyskE har fået fin start

Situtationen er noget anderledes i SønderjyskE, som har hentet syv point i de første fire runder. Selvom de har tabt på hjemmebane til oprykkerne fra Helsingør, så fik de taget den perfekte revanche, da de vandt 3-0 over AGF i mandags.

De har i sommerpausen mistet en betydelig del af deres stamme på holdet, men de formår altid at bibeholde det sportslige niveau. Pierre Kanstrup, Johan Absalonsen og Nicolaj Madsen er alle fortid i Haderslev, men de har dog hentet Niki Zimling, Emil Scheel, Mads Hvilsom og et par lottokuponer, så truppen er ikke ligefrem svækket.

 

A post shared by Lyngby Boldklub (@lyngbyboldklub) on

Lyngby har overtaget over SønderjyskE

Lyngby og SønderjyskE mødte hinanden fire gange i sidste sæsons Superliga, og Lyngby vandt på mærkværdigvis alle fire kampe. Lyngby har ellers notorisk haft problemer imod hold, som spiller den type fodbold, men det var ikke et problem i fjor.

Det hører med til historien, at SønderjyskE i begyndelsen af sidste sæson var i nøjagtig samme situation, som Lyngby står i nu. I kraft af deres flotte sølvmedaljer i 2015/2016-sæsonen spillede de sig helt frem til playoff-runden i Europa League, hvor et overtidsmål af Sparta Prag slog dem ud.

Man frygter for Lyngby, at de kan have svært ved at holde dampen oppe i denne sæson. Spillertruppen er omtrent lige så stærk som sidste år, men det er blevet hverdag igen på Lundtoftevej. De bør dog have for meget kvalitet til at rykke ned, når man sammenligner med hold som Helsingør, Hobro og AC Horsens.

Odds på Lyngby BK – SønderjyskE

Føler du dig særligt heldig for tiden, så kan du selvfølgelig smide en lille mønt på kampen, og bet365 tilbyder følgende odds:

1X2

  • Lyngby BK: 2.30
  • Uafgjort: 3.40
  • SønderjyskE: 3.00

TV og live stream til Lyngby BK – SønderjyskE

Ønsker du at se kampen, så skal du tune ind på TV3 Sport 1, hvor optakten begynder 15.30.

Vil du i stedet se kampen på live stream, så skal du oprette dig hos Viaplay, som er Viasats streamingtjeneste.

Hvornår spilles Lyngby BK – SønderjyskE?

Lyngby BK – SønderjyskE spilles lørdag den 12. august kl. 16.00.

Hvor spilles Lyngby BK – SønderjyskE?

Lyngby BK – SønderjyskE spilles på Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53A, 2800 Kongens Lyngby

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen