Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 12 feb, 2019

Europa League: Premier League-stjerner på besøg i Malmø

malmø chelsea europa league stadion

Læs vores optakt til Europa League-kampen Malmø FF – Chelsea, hvor du finder forventede startopstillinger, holdnyt, odds og live streaming.

Malmø må undvære stjerne

Selvom de ikke har spillet betydende kampe i over to måneder, så er Malmø alligevel blevet ramt af en uheldig skade.

Stjernen Guillermo Molins er blevet ramt af en lårskade, og kommer ikke til at spille hjemmekampen imod Chelsea, men bør dog kunne gøre comeback i returen i London.

Han er skiftet tilbage til Malmø efter et par kaotiske år i Panathinaikos, og er blandt holdets bedste spillere.

Der er dog en del kvalitet i Malmø-offensiven, så han er ikke uerstattelig. Du kan se forventede startopstillinger længere nede i artiklen.

Læs mere om Europa League!

Malmø med flere danskere på banen

Malmø har igennem flere år været en danskerklub. Nogle af holdets bedste spillere er rød-hvide, og sådan vil det også være til Chelsea-kampen.

En af Malmøs helt store profiler er Anders Christiansen, der fik sin fodboldopdragelse i Lyngby, hvorefter han for alvor slog igennem i FC Nordsjælland.

Han skiftede fra et mislykket ophold i Chievo til Malmø FF, hvor han blandt andet er blevet kåret til den bedste spiller i Allsvenskan.

Siden tog han turen til Gent, hvor han heller ikke slog igennem, og nu er han tilbage i Malmø for anden gang.

Derudover forventes det også, at den tidligere Esbjerg-spiller, Søren Rieks start på banen. Han skiftede fra IFK Göteborg i 2018, og har siden været en værdifuld spiller for Malmø.

Sidst, men ikke mindst, så spiller den tidligere AaB-stopper Lasse Nielsen i Malmøs centerforsvar, så der er rigeligt med dansk blod på banen.

Sådan ser man fodbold på nettet.

Chelsea sender nok reserverne på banen

Hos Chelsea er der også mulighed for at få en dansk spiller i aktion. Andreas Christensen er blevet skubbet ud af startelveren i de vigtige kampe, men han har fået rigeligt med spilletid i Europa League, så han bør starte inde.

Derudover forventer man også, at Eden Hazard, Gonzalo Higuain, N’Golo Kanté og de andre stjerner får et hvil.

Det øger selvfølgelig Malmøs chancer for at overraske, men reserver som Oliver Giroud, Pedro m.fl. er stadig fantastiske spillere.

Malmø og Chelsea med vidt forskellige optakter

Malmø har ikke spillet en betydende fodboldkamp siden de vandt 1-0 i Istanbul imod Besiktas den 13. december. Allsvenskan sluttede allerede den 1. november, og derfor er det ikke meget fodbold, Malmø-spillerne har i benene.

Det helt modsatte gør sig gældende for Chelsea, som har spillet et hav af kampe i Premier League, EFL Cuppen og FA Cuppen, så det er nærmere træthed, der skulle være problemet.

Maurizio Sarri har ikke roteret ret meget i de vigtige kampe, men i Europa League har han givet chancen til marginalspillerne.

Malmø – Chelsea: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Malmø – Chelsea:

Malmø

Johan Dahlin

Lasse Nielsen – Rasmus Bengtsson – Behrang Safari

Andreas Vindheim – Anders Christiansen – Fouad Bachirou – Oscar Lewicki – Søren Rieks

Marcus Antonsson – Markus Rosenberg

Chelsea

Willy Caballero

Davide Zappacosta – Andreas Christensen – Ethan Ampadu – Emerson

Ross Barkley – Mateo Kovacic – Ruben Loftus-Cheek

Callum Hudson-Odoi – Oliver Giroud – Willian

Malmø – Chelsea: Odds

Det er ingen overraskelse, at Chelsea er klare favoritter til at besejre Malmø, og du kan få disse odds hos bet365 (fra 12/02 – 14.45):

  • Malmø: 9.50
  • Uafgjort: 5.25
  • Chelsea: 1.30

Find dine odds bonusser her!

Malmø – Chelsea: Live Streaming & TV

Du kan bade se Malmø – Chelsea med online live streaming og i TV. Vil du live streame kampen, så kan dette gøres hos Eurosport Player.

Vil du se Europa League i TV, så kan du læse mere her.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.