malmø chelsea europa league stadion

Der venter en spændende kamp i Europa League, når Malmø FF tager imod Chelsea torsdag aften – læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til Europa League-kampen Malmø FF – Chelsea, hvor du finder forventede startopstillinger, holdnyt, odds og live streaming.

Malmø må undvære stjerne

Selvom de ikke har spillet betydende kampe i over to måneder, så er Malmø alligevel blevet ramt af en uheldig skade.

Stjernen Guillermo Molins er blevet ramt af en lårskade, og kommer ikke til at spille hjemmekampen imod Chelsea, men bør dog kunne gøre comeback i returen i London.

Han er skiftet tilbage til Malmø efter et par kaotiske år i Panathinaikos, og er blandt holdets bedste spillere.

Der er dog en del kvalitet i Malmø-offensiven, så han er ikke uerstattelig. Du kan se forventede startopstillinger længere nede i artiklen.

- Læs mere om Europa League!

Malmø med flere danskere på banen

Malmø har igennem flere år været en danskerklub. Nogle af holdets bedste spillere er rød-hvide, og sådan vil det også være til Chelsea-kampen.

En af Malmøs helt store profiler er Anders Christiansen, der fik sin fodboldopdragelse i Lyngby, hvorefter han for alvor slog igennem i FC Nordsjælland.

Han skiftede fra et mislykket ophold i Chievo til Malmø FF, hvor han blandt andet er blevet kåret til den bedste spiller i Allsvenskan.

Siden tog han turen til Gent, hvor han heller ikke slog igennem, og nu er han tilbage i Malmø for anden gang.

Derudover forventes det også, at den tidligere Esbjerg-spiller, Søren Rieks start på banen. Han skiftede fra IFK Göteborg i 2018, og har siden været en værdifuld spiller for Malmø.

Sidst, men ikke mindst, så spiller den tidligere AaB-stopper Lasse Nielsen i Malmøs centerforsvar, så der er rigeligt med dansk blod på banen.

- Sådan ser man fodbold på nettet.

Chelsea sender nok reserverne på banen

Hos Chelsea er der også mulighed for at få en dansk spiller i aktion. Andreas Christensen er blevet skubbet ud af startelveren i de vigtige kampe, men han har fået rigeligt med spilletid i Europa League, så han bør starte inde.

Derudover forventer man også, at Eden Hazard, Gonzalo Higuain, N’Golo Kanté og de andre stjerner får et hvil.

Det øger selvfølgelig Malmøs chancer for at overraske, men reserver som Oliver Giroud, Pedro m.fl. er stadig fantastiske spillere.

Malmø og Chelsea med vidt forskellige optakter

Malmø har ikke spillet en betydende fodboldkamp siden de vandt 1-0 i Istanbul imod Besiktas den 13. december. Allsvenskan sluttede allerede den 1. november, og derfor er det ikke meget fodbold, Malmø-spillerne har i benene.

Det helt modsatte gør sig gældende for Chelsea, som har spillet et hav af kampe i Premier League, EFL Cuppen og FA Cuppen, så det er nærmere træthed, der skulle være problemet.

Maurizio Sarri har ikke roteret ret meget i de vigtige kampe, men i Europa League har han givet chancen til marginalspillerne.

Malmø – Chelsea: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Malmø – Chelsea:

Malmø

Johan Dahlin

Lasse Nielsen – Rasmus Bengtsson – Behrang Safari

Andreas Vindheim – Anders Christiansen – Fouad Bachirou – Oscar Lewicki – Søren Rieks

Marcus Antonsson – Markus Rosenberg

Chelsea

Willy Caballero

Davide Zappacosta – Andreas Christensen – Ethan Ampadu – Emerson

Ross Barkley – Mateo Kovacic – Ruben Loftus-Cheek

Callum Hudson-Odoi – Oliver Giroud - Willian

Malmø – Chelsea: Odds

Det er ingen overraskelse, at Chelsea er klare favoritter til at besejre Malmø, og du kan få disse odds hos bet365 (fra 12/02 – 14.45):

  • Malmø: 9.50
  • Uafgjort: 5.25
  • Chelsea: 1.30

- Find dine odds bonusser her!

Malmø – Chelsea: Live Streaming & TV

Du kan bade se Malmø – Chelsea med online live streaming og i TV. Vil du live streame kampen, så kan dette gøres hos Eurosport Player.

Vil du se Europa League i TV, så kan du læse mere her.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk