Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 21 feb, 2019

Optakt til EFL Cup-finalen Manchester City – Chelsea

fodbold stadion

I vores optakt til EFL Cup-finalen mellem Manchester City og Chelsea finder du forventede startopstillinger, odds, live streaming, og meget mere.

Sådan ser EFL Cup-finalen Manchester City – Chelsea med live streaming

Du kan se EFL Cup-finalen mellem Manchester City og Chelsea direkte med online live streaming hos bet365. Ved at live streame fodbold hos bet365, så slipper du for at betale dyrt for at se fodbold i TV, og du kan både benytte mobil, PC og tablet!

Vil du streame EFL Cup-finalen 2019? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se Manchester City – Chelsea direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Manchester City smadrede Chelsea sidst

Det er ikke længe siden, at Manchester City og Chelsea mødtes i Premier League. Der var klasseforskel lige fra starten af kampen, og den stod utroligt nok allerede 4-0 efter 25 minutter.

Det endte 6-0 og var dermed Chelsea største nederlag i Premier League-historien, og det er blot en af mange negative rekorder som Chelsea og Maurizio Sarri er i gang med at sætte.

Sergio Aguero lavede hattrick, Raheem Sterling lavede to mål, mens Ilkay Gündogan stod for den sidste.

Mens Manchester City efter jul har vist deres skræmmende høje topniveau efter en mindre kort periode, så sejler det rundt i Chelsea.

Det virker som om, at spillerne og træner Maurizio Sarri ikke er på bølgelænde, og de færreste kan forestille sig ham få vendt skuden.

Top 10: Verdens dyreste fodboldspillere!

Chelsea kan snart fyre Maurizio Sarri

Når man taber 6-0 imod Manchester City og ikke mindst 4-0 imod Bournemouth inden for kort tid, så begynder den engelske presse selvfølgelig at vurdere, hvor længe Sarri har igen i Chelsea.

Flere aviser har i løbet af ugen meldt om, at Chelsea skal vinde EFL Cup-finalen imod, hvis den karismatiske italiener skal beholde sit job, og selvom det selvfølgelig kan ske, så er det mere sandsynligt, at Manchester City løfter pokalen på Wembley.

Maurizio Sarri kom til Chelsea i sommers, og de fik faktisk en ret flot start, når man tænker på, at han står for en meget speciel spillestil, som kræver tilvænning.

Siden er der gået et eller andet galt. For en måneds tid siden udtalte Sarri, at spillertruppen er svær at motivere, og det er ikke et godt tegn.

Alt tyder på, at Maurizio Sarri ikke er ved roret i Chelsea, når den næste sæson begynder.

Se kortet: Fodboldklubber i London

Manchester City kan vinde et af fire trofæer

De forsvarende Premier League-mestre fra Manchester City er som det eneste engelske hold med i alle fire turneringer.

I Premier League venter der en hård kamp imod Liverpool og Tottenham om at vinde mesterskabet igen, men de er favoritter til at genvinde den på nuværende tidspunkt.

Udover søndagens EFL Cup-finale imod Chelsea, så har de netop sikret sig et fantastisk udgangspunkt i Champions League 1/8-finalen efter 3-2 imod Chelsea.

Derudover er de også nået til kvartfinalen i FA Cuppen, hvor de møder Swansea, så det kan blive en helt utrolig sæson for Manchester City og Pep Guardiola.

Guardiola er blevet forholdt scenariet på diverse pressemøder, men han tager det ganske roligt. De kan sikre det første trofæ søndag, og så må de tage en kamp ad gangen.

Top 10: Flest mål i Premier League på en sæson!

Manchester City – Chelsea: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til EFL Cup-finalen Manchester City – Chelsea:

Manchester City

Ederson

Kyle Walker – John Stones – Nicolas Otamendi – Aymeric Laporte

Kevin De Bruyne – Fernandinho – Ilkay Gündogan

Bernardo Silva – Sergio Aguero – Raheem Sterling

Chelsea

Kepa Arrizabalaga

Cesar Azpilicueta – Antonio Rüdiger – David Luiz – Marcos Alonso

N’Golo Kanté – Jorginho – Mateo Kovacic

Willian – Gonzalo Higuain – Eden Hazard

Manchester City – Chelsea: Odds

Du kan selvfølgelig oddse på EFL Cup-finalen, og du kan få følgende odds hos bet365 (fra 21/02 – 10.30):

  • Manchester City: 1.57
  • Uafgjort: 4.33
  • Chelsea: 5.25

Se vores fodboldtips her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.