se manchester city liverpool på nettet live streaming online

Der venter et brag af en kamp på Etihad Stadium, når Manchester City og Liverpool støder sammen i Premier League torsdag aften. Læs alt om kampen her!

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Manchester City og Liverpool, og find odds, live streaming, forventede startopstillinger og meget mere!

Manchester City skal lukke hullet til Liverpool

Kun en sejr tæller for Manchester City, når de torsdag aften tager imod Liverpool hjemme på Etihad Stadium.

Før holdenes 21. kamp i denne sæson af Premier League, så har Manchester City hele syv point op til Liverpool på førstepladsen.

Hvis City vinder kampen, så er hullet reduceret til fire point, og med yderligere 17 spillerunder, så forbliver det fortsat helt åbent.

Skulle de omvendt tabe kampen, så er der hele 10 point op, og så er man afhængig af, at Liverpool falder drastisk i niveau.

Jürgen Klopp og Liverpool har været stærke i de seneste par kampe imod City. De mødte hinanden i sidste sæsons Champions League-kvartfinaler, og her vandt de overbevisende med 3-0 hjemme på Anfield.

Efterfølgende vandt de også kampen på Etihad med 2-1.

- Læs også: Overblik over Premier League-klubberne i London.

Manchester City må nok undvære superstjerne

Som det har været tilfældet i stort hele sæsonen, så må Manchester City nok forberede sig på at klare sig uden sidste sæsons helt store stjerne Kevin De Bruyne.

Han var – sammen med Mohamed Salah fra Liverpool – Premier Leagues bedste spiller i sidste sæson, og han har været hårdt savnet i denne sæson, hvor han kun har fået 194 minutters spilletid i Premier League.

City har været hårdt ramt af Fernandinhos skade i de seneste par uger, men han er blevet klar igen, og han betyder ligeledes ekstremt meget for City-holdet. Derudover er der tvivl omkring Ilkay Gündogan.

- Læs også: Alle Champions League-vindere igennem tiden!

Liverpool har fortsat ikke tabt i Premier League

Liverpool har gang i en fantastisk sæson i Premier League. Indkøbene af målmand Alisson og midtstopper Virgil van Dijk har lukket de store, defensive huller, der var i Liverpools defensiv, og de virker som et anderledes solidt hold i øjeblikket.

I de første 20 runder af Premier League har Liverpool vundet de 17 og spillet tre uafgjort. Endnu mere imponerende er det, at de kun har indkasseret otte mål, og samtidigt scoret hele 48 selv.

Udekampen imod Manchester City er sæsonens klart sværeste opgave, og The Reds er da også underdogs til kampen.

James Milner er tvivlsom til kampen, men han burde kunne gøre comeback, om ikke andet så som indskifter.

Manchester City – Liverpool: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Manchester City – Liverpool:

Manchester City

Ederson

Kyle Walker – John Stones – Aymeric Laporte – Danilo

Bernardo Silva – Fernandinho – David Silva

Raheem Sterling – Sergio Aguero – Leroy Sané

Liverpool

Alisson

Trent Alexander-Arnold – Dejan Lovren – Virgil van Dijk – Andrew Robertson

Georginio Wijnaldum – Jordan Henderson – Fabinho

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Manchester City – Liverpool: Odds

Du kan få disse odds på Manchester City – Liverpool hos bet365 (fra 03/01 – 11.05):

  • Manchester City: 2.05
  • Uafgjort: 3.90
  • Liverpool: 3.50

- Se vores oddstip på kampen her!

Manchester City – Liverpool: Live Streaming og TV

Du kan bade se Manchester City – Liverpool med online live streaming og i TV. Er du mest til at se fodbold i TV, så kan du se Manchester City – Liverpool på TV3+, hvor optakten begynder 19.00.

Vil du hellere live streame fodbold online, så kan dette gøres hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk