Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 25 sep, 2018

Manchester United – Derby: Optakt, odds og live stream

Læs vores optakt til Manchester United – Derby County, og find odds, forventede startopstillinger og live stream til kampen!

Sådan live streamer du Manchester United – Derby County

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Find live streaming

Manchester United skal besejre Derby

Der er en smule pres på Manchester United før liga cup-kampen imod Derby. De Røde Djævle fik ikke den bedste sæsonstart, og krisesnakken begyndte så småt, men de har fået vendt situationen en smule på det seneste.

Manchester United vandt så tre kampe på stribe, men spillede i weekenden 1-1 imod Wolverhampton hjemme på Old Trafford efter en skuffende præstation.

Dermed har Jose Mourinho ikke råd til at sende et reservehold på banen imod et stærkt Championship hold, som kommer til at gå benhårdt efter overraskelsen i Manchester.

Et par af de helt store profiler bliver muligvis sparet, og Sergio Romero får formentlig lov til at vogte buret, men det bør være en ganske habil startopstilling, Jose Mourinho sender ud til kampen imod Derby.

Se også: Mest populære Premier League-hold i alle europæiske lande!

Ikke første pokalkamp mellem United og Derby

Derby har ikke været i Premier League siden 2008, men derfor har de alligevel mødt Manchester United masser af gange i løbet af de senere år.

Siden 2008 har de mødt hinanden fem gange i FA og Liga Cuppen, og det første møde var i semifinalen af sidstnævnte i 2009. Derby vandt 1-0 hjemme på Pride Park, men tabte så 4-2 i returkampen i Manchester.

Efterfølgende mødtes de i FA Cuppen i samme sæson, og endnu engang vandt United, denne gang med 4-1.

Siden har de mødtes to gange i FA Cuppen, senest for et halvt år siden, og United har vundet kampene med 3-1 og 2-0.

Se også: Sådan live streamer du fodbold i Danmark!

Manchester United – Derby: Startopstillinger

Vi forventer nogenlunde følgende opstillinger:

Manchester United: Sergio Romero – Matteo Darmian, Phil Jones, Chris Smalling, Ashley Young – Nemanja Matic, Fred, Paul Pogba – Juan Manuel Mata, Romelu Lukaku, Anthony Martial.

Derby: Scott Carson – Jayden Bogle, Richard Keogh, Fikayo Tomori, Craig Forsyth – Craig Bryson, Bradley Johnson – Mason Bennett, Mason Mount, Harry Wilson – Dave Nugent.

Manchester United – Derby: Odds

Hvis du alligevel har tænkt dig at live streame United – Derby, så kan du også overveje et odds på kampen, og du kan få følgende odds hos bet365 (fra 25/09 – 09.35):

  • Manchester United: 1.25
  • Uafgjort: 6.50
  • Derby: 15.00

Live stream Manchester United – Derby County her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.