Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 21 nov, 2018

Brøndby er storfavoritter til at besejre Marienlyst i Sydbank Pokalen

marienlyst brøndby live stream

Læs vores optakt til Sydbank Pokalen-kampen mellem Marienlyst BK og Brøndby IF, og find odds, live streaming og meget mere!

Marienlyst bør ikke have en chance imod Brøndby

Landskampspausen er forbi, og det betyder, at vi skal have gang i de nationale liga og cup-turneringer. En af de første interessante kampe spilles i Odense, hvor Marienlyst og Brøndby mødes i 1/8-finalen.

Brøndby var skidt kørende før landskampspausen, og man må håbe for de blå-gule fans, at de er kommet tættere på deres normale niveau.

Brøndby spillede helt fantastisk i sidste sæson, men har slet ikke ramt det samme niveau efter sommerens store skuffelse, men de er væsentligt bedre end de resultater, de har fået.

Marienlyst er historisk dårlige i 2. division, hvor de kun har fået fire point i de første 16 kampe. De er nærmest allerede sikre på at ryge ned i Danmarksserien, og selvom det selvfølgelig er en stor kamp for Marienlyst-spillerne, så kommer de nok ikke ind til kampen fyldte med selvtillid.

Kampen spilles på OBs stadion

Desværre får vi ikke en klassisk, charmerende pokalkamp mellem Marienlyst og Brøndby. Det skyldes nemlig, at Marienlyst ikke har været i stand til at afvikle kampen hjemme på Marienlystcentret, og i stedet har set sig nødsaget til at leje sig ind på OBs hjemmebane.

Marienlyst holder til dagligt til i det nordlige Odense, og der vil stadig være tale om en form for hjemmebanefordel, men den er selvfølgelig ikke så stor, når de spiller på Nature Energy Park, hvor Brøndby i øvrigt har spillet flere kampe end Marienlyst.

Der forventes selvfølgelig flere hundrede Brøndby-fans, mens hjemmeholdet næppe får den store opbakning.

– Læs også: Sådan live streamer man fodbold i Danmark!

Hvordan skal Brøndby stille op?

Pokalturneringen er meget vigtig for Brøndby, men det er endnu vigtigere at komme tilbage til toppen af Superligaen.

Brøndby ligger i øjeblikket på sjettepladsen, men de har kun fået 21 point i 16 kampe. Der er kun tre point ned til AGF på 11. pladsen, men omvendt også kun fire point op til Esbjerg på tredjepladsen, så er vidner til en ekstremt tæt Superliga i denne sæson.

Brøndby har et væld af stærke reservespillere, hvem det bør være helt fint at stille med imod 2. divisions klart dårligste hold.

Jens Martin Gammelby bør overtage anfører Johan Larsson højre back, mens Hjortur Hermannsson også bør få en kamp i midterforsvaret. Björn Kopplin kan ligeledes få en sjælden chance på venstre backen i stedet for Anthony Jung.

Længere fremme, så bør Kasper Fisker og Besar Halimi i hvert fald få to af midtbanepladserne. Hany Mukhtar har ikke været i aktion for noget landshold, men bør alligevel spares frem imod søndagens Superliga-kamp i Haderslev.

Det samme gælder Kamil Wilczek, som kan erstattes af både Ante Erceg, Mikael Uhre og Nikolai Laursen.

Marienlyst BK – Brøndby IF: Odds

Det er ingen hemmelighed, at Brøndby er kolossale favoritter til at vinde imod Marienlyst, hvilket oddsene også afspejler. Du kan få følgende odds hos bet365 (pr. 21/11 – 13.16):

  • Marienlyst BK: 21.00
  • Uafgjort: 13.00
  • Brøndby IF: 1.05

Læs mere om de bedste odds bonusser her!

Marienlyst BK – Brøndby IF: Live streaming

Pokalkampen mellem Marienlyst og Brøndby kan både live streames online og ses i TV. Ønsker du at se fodbold i TV, så skal du slå over på TV3+, hvor optakten begynder 18.30.

Vil du hellere live streame Marienlyst BK – Brøndby IF online, så skal du oprette en bruger hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.