Marseille – Atletico Madrid: Live stream, optakt og odds

Læs vores optakt til Europa League-finalen mellem Marseille og Atletico Madrid, hvor du også finder odds og live streaming.

Atletico Madrid er favoritter imod Marseille

Der venter en fantastisk Europa League-finale mellem Marseille og Atletico Madrid, som mødes onsdag aften på Parc Olympique Lyonnais i Lyon.

Atletico Madrid skuffede i efteråret, da de blandt andet røg ud af Champions League-gruppespillet, men siden da har de været stærke.

Marseille har et godt hold, og måske en minimal fordel ved, at finalen spilles så tæt på deres hjem, men der er ingen tvivl om, at Atletico Madrid er favoritter til at vinde Europa League 2018.

Siden Atletico Madrid kom ind i Europa League, så har de mødt FC København, Lokomotiv Moskva, Sporting CP og Arsenal på vejen til finalen.

Marseille var i gruppe med Konyaspor, Salzburg og Vitoria Guimaraes. De endte på andenpladsen, og har siden mødt Braga, Athletic, RB Leipzig og senest Salzburg.

Payet er klar for Marseille

Der var nervøse miner i Marseille før weekendens kamp imod Guingamp i Ligue 1. Den helt store stjerne på Marseille-holdet, Dimitri Payet, sad ude, da han følte lidt ubehag.

Han har dog meldt ud, at han er klar til at spille for Marseille i Europa League-finalen. Han har haft en fantastisk sæson i Frankrig med 10 mål og 26 oplæg, og han bliver meget vigtig, hvis de skal nedbryde den stærke Atletico-defensiv.

Kostas Mitroglou og Rolando har begge skadet op til kampen, men de optræder begge i den trup, som manager Rudi Garcia har udtaget til kampen.

Atletico Madrid har fået Filipe Luis tilbage efter en længerevarende skade, og Jose Maria Gimenez og Vitolo optræder ligeledes i den 20-mand store trup.

Atletico Madrid er stærke i Europa

Atletico Madrid har virkelig været stærke i europæisk fodbold i løbet af de seneste syv-otte år. De vandt Europa League i både 2010 og 2012 ligesom, at de var i Champions League-finalen i både 2014 og 2016, hvor Real Madrid slog dem.

Diego Simeones mandskab er meget kyniske og pragmatiske, hvilket man så i de to semifinaler imod Arsenal. Selvom de blev hårdt presset og var en mand i undertal i 80 minutter, men alligevel fik 1-1 med fra London.

I sidste sæson blev de slået ud i Champions League-semifinalen, og endnu engang var det imod Real Madrid.

Marseille har gjort det flot i denne sæson, men de skulle ud i forlænget spilletid imod RB Salzburg for at komme i finalen, og de har slet ikke samme rutine som hold.

De har ikke vundet et europæisk trofæ siden 1993, hvor de vandt Champions League.

It’s #UELfinal day! Who will lift the ? tonight?

A post shared by UEFA Europa League (@europaleague) on

Marseille – Atletico Madrid: Startopstillinger

VI forventer følgende startopstillinger:

Marseille: Yohann Pelé – Bouna Sarr, Adil Rami, Luiz Gustavo, Jordan Amavi – Maxime Lopez, Morgan Sanson – Florian Thauvin, Dimitri Payet, Lucas Ocampos – Valére Germain.

Atletico Madrid: Jan Oblak – Juanfran, Stefan Savic, Diego Godin, Filipe Luis – Angel Correa, Gabi, Saul, Koke – Diego Costa, Antoine Griezmann.

Marseille – Atletico Madrid: Odds

Hvis du alligevel skal live streame Europa League-finalen, så kan du også overveje at oddse på Marseille – Atletico Madrid. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 16/05 – 10.35.

  • Marseille: 4.33
  • Uafgjort: 3.30
  • Atletico Madrid: 2.05

Marseille – Atletico Madrid: Live streaming

Du kan live streame Europa League-finalen 2018 mellem Marseille og Atletico Madrid direkte hos Dplay. Opret dig her!

Hvornår spilles Marseille – Atletico Madrid?

Marseille – Atletico Madrid spilles onsdag den 16. maj kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.