Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 13 dec, 2018

OB og AaB kæmper om at overvintre i top seks!

ob aab live streaming online

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem OB og AaB, og find odds, live streaming, TV-info, forventede startopstillinger og meget mere!

AaB kan overhale OB med tre point

Årets sidste Superliga-runde sparkes i gang fredag aften på Nature Energy Park i Odense. OB tager imod AaB i en direkte kamp om de vigtige top seks-placeringer, og det kunne godt blive en meget underholdende kamp.

OB var en af Superligaens mest formstærke mandskaber før sidste rundes nederlag på MCH Arena, men der bør fortsat være masser af selvtillid i holdet.

AaB har fået en vild start under Jacob Friis, og de er væsentligt mere underholdende at se på i øjeblikket.

OB ligger i øjeblikket på Superligaens fjerdeplads, mens AaB ligger på syvendepladsen. Der er dog kun to point imellem holdene, så AaB kan faktisk overhale OB med en sejr på Nature Energy Park.

Sådan live streamer man Superligaen!

OBs stime stoppede brat

OB har været enormt spændende at følge i efteråret. De fik en historisk dårlig start, og der var generelt ikke god stemning omkring holdet.

De få sejre skyldtes delvist mangel på marginaler, hvilket selvfølgelig ville vende sig over tid, men klubben valgte også at hente to markante forstærkninger i slutningen af transfervinduet.

Jakob Michelsen-favoritten, Janus Drachmann, blev hentet fra en reservetjans i FC Midtjylland, og Bashkim Kadrii blev købt tilbage fra FC København, hvor han aldrig rigtigt fik det store gennembrud.

OB havde en periode på 11 kampe uden nederlag, hvor de vandt hele otte af disse, men det stoppede brat, da de mødte FC Midtjylland på udebane i fredags.

De tabte kampen 3-0, og kom dermed ned på jorden igen, men det er fortsat et meget stabilt hold, som bør være i stand til at slå AaB hjemme i Odense.

Verdens største stadions!

AaB faldt helt sammen imod AC Horsens

AaB har i flere år været meget kedelige at se på. Der er ikke blevet scoret ret mange mål i deres kampe, og underholdningsværdien har virkelig været lam, omend resultaterne ikke var katastrofale.

AaBs bestyrelse fik nok af middelmådigheden, og valgte for et par uger siden at fyre Morten Wieghorst som cheftræner, og forfremme assistenten Jacob Friis.

Det startede fantastisk med en imponerende 4-1-sejr på udebane imod Esbjerg, hvor man så et sprudlende AaB-hold, der vækkede minder om 2014-udgaven, der vandt The Double.

Det skulle AaB så følge op på i den efterfølgende kamp på hjemmebane imod AC Horsens, hvor det startede fint, men endte helt galt.

En meget underholdende kamp endte 4-2 til AC Horsens, og nu skal AaB så møde et formstærkt OB-hold på udebane.

Se odds tips og spilforslag her!

OB – AaB: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til OB – AaB:

OB

Sten Grytebust

Ramon Leeuwin – Jeppe Tverskov – Marco Lund

Ryan Johnson – Casper Nielsen – Janus Drachmann – Troels Kløve – Jacob Laursen

Bashkim Kadrii – Nicklas Helenius

AaB

Jacob Rinne

Frederik Børsting – Kasper Pedersen – Jakob Blåbjerg – Patrick Kristensen

Kasper Kusk – Oliver Abildgaard – Magnus Christensen – Rasmus Thellufsen

Lucas Andersen – Tom van Weert

OB – AaB: Odds

Du kan få disse odds på OB – AaB hos bet365 (fra 13/12 – 12.40):

  • OB: 1.90
  • Uafgjort: 3.40
  • AaB: 4.00

OB – AaB: TV og Live Streaming

Du kan både se OB – AaB med online live streaming og i TV. Vil du se fodbold i TV, så kan du se kampen på TV3 Sport, og vil du hellere live streame OB – AaB, så kan du se den hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.