OB – AC Horsens | Live Stream | Odds | Optakt

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem OB og AC Horsens, find odds, og se kampen med live stream.

OB skal tage de tre point imod AC Horsens

OB-holdet er under pres før deres kamp imod AC Horsens mandag aften. Spillet har under Jakob Michelsen været nogenlunde, men resultaterne bliver ved med at udeblive, og det skal der selvfølgelig laves om på.

OB ligger næstsidst i Superligaen med kun seks point efter de første ni kampe, og de kan tage et stort skridt væk fra Hobro med en sejr imod AC Horsens.

Kigger man efter de såkaldte expected goals, så burde OB ligge væsentligt højere i Superliga-tabellen, men det begynder virkelig at blive kritisk.

OB har vundet tre af de sidste fire kampe imod AC Horsens i Odense, og Bo Henriksens Horsens-hold har hentet hele otte point i de seneste fire kampe.

Se også: Verdens største stadions.

Bashkim Kadrii kan blive OBs redning

OB valgte at hente Bashkim Kadrii i FCK i slutningen af transfervinduet. Selvom hans niveau er meget højt, så var der ikke plads til ham i FCK, og nu er det så op til OB at forløse hans enorme potentiale.

Han var i OB frem til 2014, hvorefter han blev solgt til FCK. Han startede flot, men skader har totalt ødelagt hans karriere i Parken.

Kadrii blev så lejet ud til Randers i den forgangne sæson, og her viste han det høje niveau, som OB nu altså skal udnytte.

Han så stærk ud i pokalkampen imod AB, og han bliver formentlig OBs bedste spiller, når først han kommer rigtigt i gang.

Se også: Flest kampe i Superligaens historie!

Dødboldene kan blive afgørende

Mens OB skal håbe på, at individualister som Bashkim rammer det høje niveau, så er Horsens ikke rigtigt afhængige af enkelte profiler.

Bo Henriksens mandskab er en sammentømret enhed, som man ikke bare lige slår, og dødboldene kan vise sig at blive afgørende.

AC Horsens vandt 3-2 over AGF i den seneste runde, hvor man gav debut til Kasper Junker. AC Horsens havde ledt med lys og lygte efter en angriber, og det har de fundet i Junker, som scorede og skaffede et straffespark i sin første kamp for klubben.

OB er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men det bliver formentlig tæt.

Se også: Flest landskampe for Danmark!

OB – AC Horsens: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til OB – AC Horsens:

OB: Sten Grytebust – Ramon Leeuwin, Jeppe Tverskov, Alexander Ludwig – Troels Kløve, Casper Nielsen, Janus Drachmann, Julius Eskesen, Jacob Laursen – Bashkim Kadrii, Nicklas Helenius.

AC Horsens: Matej Delac – Peter Nymann, Mathias Nielsen, Søren Reese, Thomas Kortegaard – Rune Frantsen, Sivert Nilsen, Bjarke Jacobsen, Hallur Hansson – Kasper Junker, Sammy Skytte.

OB – AC Horsens: Odds

Hvis du skal live streame OB – AC Horsens, så kan du gøre oplevelsen mere underholdende ved at oddse på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365 (pr. 24/09 – 10.00):

  • OB: 1.70
  • Uafgjort: 3.75
  • AC Horsens: 4.75

OB – AC Horsens: Live Streaming og TV

Hvis du vil live streame OB – AC Horsens, så skal du oprette en profil hos Viaplay. Er du mere til at se fodbold i TV, så skal du finde TV3 Sport.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.