Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 okt, 2018

Superligaen: Optakt til OB – AGF

Læs vores optakt til Superliga-kampen OB – AGF, find odds, og live stream kampen online.

OB kan nå top seks med sejr imod AGF

Der venter en spændende kamp mellem OB og AGF, som mødes lørdag i Superligaen. OB fik en meget dårlig sæsonstart, men har efterhånden fået vendt skuden, og de er i øjeblikket blandt de mest formstærke mandskaber i Superligaen.

Efter kun to point i de første seks kampe, så har OB nu fået 10 point i de seneste fem kampe, og de er godt på vej imod top seks, som er klubbens målsætning for sæsonen.

Hvis OB besejrer AGF hjemme i Odense, og en lang række andre resultater flasker sig, så kan de faktisk træde ind i top seks for første gang i lang tid.

AGF ligger på fjerdepladsen med 16 point, og har dermed fire ned til OB, og har ligeledes et mål op at ende blandt Superligaens seks bedste mandskaber, når grundspillet er færdigt.

OB vandt 1-0 over AaB på udebane i sidste spillerunde, og de virker faktisk til at være et af Danmarks bedste hold i skrivende stund.

Læs også: Top 10: Danmarks største stadions!

AGF taber sjældent

Det bliver dog ikke en nem opgave for OB at besejre AGF. David Nielsens AGF-hold har kun tabt en af de første 11 ligakampe, og de har fået flotte resultater imod de bedste hold.

Paradoksalt nok, er AGFs eneste nederlag kommet imod AC Horsens i en kamp, hvor de mindst havde fortjent et point.

AGF spillede 0-0 på udebane imod Esbjerg i sidste spillerunde, men flere af AGF-spillerne var meget utilfredse efter kampen.

Jakob Ankersen blev fældet i feltet, og han mente selvsagt, at det var et klart straffe, men kampens dommer var ikke af samme opfattelse.

AGF har måtte undvære den australske landsholdsspiller Mustafa Amini i de seneste to kampe, men han er tilbage nu. Han afsonede to spilledages karantæne efter en dum udvisning i den omtalte Horsens-kamp, og han bør træde direkte ind på den centrale midtbane.

Læs også: Top 10: Verdens dyreste spillere!

Bashkim Kadrii kan gøre forskellen for OB

OB valgte i slutningen af transfervinduet at hente Bashkim Kadrii tilbage til klubben, fire år efter, at de solgte ham til FCK.

I sit første ophold i OB startede han på kanten, og brød for alvor igennem, da han blev lagt op på venstrekanten, men denne gang spiller han som en fuldblodsangriber.

Selvom man er fint besat med Rasmus Festersen, Anders K. Jacobsen og Nicklas Helenius, så er Kadrii nu OBs stærkeste angriber, og muligivis holdets bedste spiller generelt.

Kadrii scorede i sin comeback-kamp på Nature Energy Park i Odense, og han vil også få mulighederne for at score igen imod AGF.

Læs også: Top 10: Sjove skader i fodbold!

OB – AGF: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til OB – AGF:

OB: Sten Grytebust – Ramon Leeuwin, Jeppe Tverskov, Alexander Ludwig – Ryan Johnson Laursen, Casper Nielsen, Janus Drachmann, Julius Eskesen, Jacob Barrett Laursen – Anders K. Jacobsen, Bashkim Kadrii.

AGF: Oscar Whalley – Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Niklas Backman, Casper Højer Nielsen – Martin Spelmann, Mustafa Amini, Tobias Sana – Jens Stage, Mustapha Bundu, Jakob Ankersen.

OB – AGF: Odds

Du kan selvfølgelig oddse på kampen mellem OB og AGF, og du kan få følgende odds hos bet365 (fra 04/10 – 13.00):

  • OB: 2.05
  • Uafgjort: 3.40
  • AGF: 3.50

OB – AGF: Live Streaming

Du kan live streame kampen mellem OB og AGF direkte hos Viaplay. Opret dig hos Viaplay her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.