OB og AGF mødes i Superligaens lørdagskamp på Nature Energy Park, og du kan blive klogere på kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen OB – AGF, find odds, og live stream kampen online.

OB kan nå top seks med sejr imod AGF

Der venter en spændende kamp mellem OB og AGF, som mødes lørdag i Superligaen. OB fik en meget dårlig sæsonstart, men har efterhånden fået vendt skuden, og de er i øjeblikket blandt de mest formstærke mandskaber i Superligaen.

Efter kun to point i de første seks kampe, så har OB nu fået 10 point i de seneste fem kampe, og de er godt på vej imod top seks, som er klubbens målsætning for sæsonen.

Hvis OB besejrer AGF hjemme i Odense, og en lang række andre resultater flasker sig, så kan de faktisk træde ind i top seks for første gang i lang tid.

AGF ligger på fjerdepladsen med 16 point, og har dermed fire ned til OB, og har ligeledes et mål op at ende blandt Superligaens seks bedste mandskaber, når grundspillet er færdigt.

OB vandt 1-0 over AaB på udebane i sidste spillerunde, og de virker faktisk til at være et af Danmarks bedste hold i skrivende stund.

Læs også: Top 10: Danmarks største stadions!

AGF taber sjældent

Det bliver dog ikke en nem opgave for OB at besejre AGF. David Nielsens AGF-hold har kun tabt en af de første 11 ligakampe, og de har fået flotte resultater imod de bedste hold.

Paradoksalt nok, er AGFs eneste nederlag kommet imod AC Horsens i en kamp, hvor de mindst havde fortjent et point.

AGF spillede 0-0 på udebane imod Esbjerg i sidste spillerunde, men flere af AGF-spillerne var meget utilfredse efter kampen.

Jakob Ankersen blev fældet i feltet, og han mente selvsagt, at det var et klart straffe, men kampens dommer var ikke af samme opfattelse.

AGF har måtte undvære den australske landsholdsspiller Mustafa Amini i de seneste to kampe, men han er tilbage nu. Han afsonede to spilledages karantæne efter en dum udvisning i den omtalte Horsens-kamp, og han bør træde direkte ind på den centrale midtbane.

Læs også: Top 10: Verdens dyreste spillere!

Bashkim Kadrii kan gøre forskellen for OB

OB valgte i slutningen af transfervinduet at hente Bashkim Kadrii tilbage til klubben, fire år efter, at de solgte ham til FCK.

I sit første ophold i OB startede han på kanten, og brød for alvor igennem, da han blev lagt op på venstrekanten, men denne gang spiller han som en fuldblodsangriber.

Selvom man er fint besat med Rasmus Festersen, Anders K. Jacobsen og Nicklas Helenius, så er Kadrii nu OBs stærkeste angriber, og muligivis holdets bedste spiller generelt.

Kadrii scorede i sin comeback-kamp på Nature Energy Park i Odense, og han vil også få mulighederne for at score igen imod AGF.

Læs også: Top 10: Sjove skader i fodbold!

OB – AGF: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til OB – AGF:

OB: Sten Grytebust – Ramon Leeuwin, Jeppe Tverskov, Alexander Ludwig – Ryan Johnson Laursen, Casper Nielsen, Janus Drachmann, Julius Eskesen, Jacob Barrett Laursen – Anders K. Jacobsen, Bashkim Kadrii.

AGF: Oscar Whalley – Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Niklas Backman, Casper Højer Nielsen – Martin Spelmann, Mustafa Amini, Tobias Sana – Jens Stage, Mustapha Bundu, Jakob Ankersen.

OB – AGF: Odds

Du kan selvfølgelig oddse på kampen mellem OB og AGF, og du kan få følgende odds hos bet365 (fra 04/10 – 13.00):

  • OB: 2.05
  • Uafgjort: 3.40
  • AGF: 3.50

OB – AGF: Live Streaming

Du kan live streame kampen mellem OB og AGF direkte hos Viaplay. Opret dig hos Viaplay her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk