fodbold

AGF skal besejre OB, hvis de vil holde liv i håbet om en top seks-placering i Superligaen. Læs vores optakt til kampen her!

AGF og OB spiller sæsondefinerende kamp

Vi nærmer os afslutningen på Superligaens grundspil, og herefter deles ligaen op i tre grupper. For langt de fleste hold kan man se tilbage på en succesfuld sæson, hvis man ender i top seks, hvilket selvfølgelig også er målet for AGF og OB.

Det er to af provinsens helt store klubber, som dog har underpræsteret ret voldsomt i de senere år, men det er samtidig også klubber, der virker til at være på vej i den rigtige retning.

Med kun to kampe igen af grundspillet, så kan denne kamp være med at definere hele sæsonen. Hvis OB vinder er de sikre på en plads i top seks, mens AGF med al sandsynlighed skal bruge mindst et point.

Kampens store betydnnig kan godt få indflydelse på kampen, men det er stadig to hold, der vil satse på at vinde kampen.

- Læs også: Alle vindere af Superligaen i historien!

AGF har store forsvarsproblemer

Det står efterhånden klart, at AGF er meget afhængige af den svensker midtstopper Niklas Backman. Resultaterne uden ham er væsentlig dårligere end når han er til rådighed, og desværre for AGF, så ser det ikke ud til, at han bliver klar til kampen imod OB.

Frederik Tingager har trænet individuelt, og han er mere tvivlsom, og det bliver nok vurderet tæt på kampstart, om han kommer til at spille.

I AGFs seneste kamp måtte de stille med et meget ungt forsvar med Alexander Munkgaard (21), Sebastian Hausner (18), Jens Stage (22) og Daniel Thøgersen (19).

Med tanke på, hvor stærke OB har set ud i foråret, så kan det vise sig at blive et kæmpe problem for AGF.

- Læs også: Flest landskampe for Danmark!

OB har det ene ben i mesterskabsslutspillet

OB startede foråret ud med at blive klasket med 6-1 i Parken i en kamp, hvor de lavede defensive fejl på stribe, men siden har det set meget fornuftigt ud for Jakob Michelsens OB-mandskab.

De har vundet de seneste tre Superligakampe, og er kravlet helt op på tredjepladsen med 36 point. Med fire point ned til AaB på syvendepladsen og kun to kampe igen, så skal det gå helt galt, hvis ikke de ender i mesterskabsslutspillet.

- Læs også: Flest mål i Superligaens historie!

AGF - OB: Skader og karantæner

Som nævnt, så er der store problemer i AGFs defensiv, hvor de nok må spille uden både Niklas Backman og Frederik Tingager. Derudover har Casper Højer Nielsen og Adama Guira karantæne.

OB har umiddelbart ingen fravær til kampen.

AGF - OB: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AGF - OB:

AGF

Kamil Grabara

Alexander Munksgaard – Sebastian Hausner – Jesper Juelgård – Daniel Thøgersen

Jens Stage – Mustafa Amini

Kasper Lunding – Yussef Toutouh – Jakob Ankersen

OB

Sten Grytebust

Ramon Leeuwin – Jeppe Tverskov – Oliver Lund

Ryan Johnson Laursen – Casper Nielsen – Janus Drachmann – Troels Kløve – Jacob Barrett Laursen

Bashkim Kadrii – Anders K. Jacobsen

AGF - OB: Odds

Du kan få disse odds på AGF – OB hos bet365 (odds er fra 08/03 – 13.57):

  • AGF: 3.25
  • Uafgjort: 3.25
  • OB: 2.20

- Find fodboldtips her!

AGF - OB: Live streaming & TV

Du kan bade se AGF – OB med online live streaming og i TV.

Vil du live streame AGF – OB online, så kan dette gøres hos Viaplay.

Vil du hellere se Superliga-fodbold i TV, så kan du gøre det på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk