Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 mar, 2014

OB – FC København

Hvis du også elsker dansk fodbold, så anbefaler vi OB-FC København live stream! Guldglansen er falmet Var det mesterskabet, der røg på gulvet? Ledelse, spillere, trænere og fans var i chok i weekenden, da FC København tabte ”guld”-kampen mod FC Midtjylland hjemme i Parken med hele 1-5

Der var lagt op til den store Ulve-jagt, hvor FC København skulle mindske forspringet til blot to point, men det startede helt skidt for hjemmeholdet

Efter et kvarter headede Erik Sviatchenko FCM foran i en situation, hvor keeper Jakob Busk i så godt ud, men det skulle blive værre for ham

Olof Mellberg udlignede på et hovedstød, men minuttet efter scorede Pione Sisto med et skud langt udefra, som Busk skulle have taget

Inden pausen blev det også 1-3, da Mellberg styrede et indlæg fra Morten ”Duncan” Rasmussen i nettet

Anden halvleg blev en pine for FCK, som fik Andreas Cornelius smidt ud, mens Sisto krydrede en stor indsats ved at score til 4-1 via stolpen, inden Jakob Poulsen bankede kuglen op i hjørnet til de utrolige cifre 5-1 til FC Midtjylland

Striwerne i knibe Det er heller ikke milde vinde, der blæser over Ådalen i Odense

Nok tabte man ikke 1-5 til Esbjerg, men et nederlag er et nederlag, og når man går ned med 0-1, så er det stadig tre tabte point

I første kamp i 2014 vandt man knebent med 2-1 over FC Midtjylland, så det har været en svingende start for fynboerne

En sejr over FCK vil dog hjælpe på mange ting, og man elsker jo at slå københavnerne på Fyns land

Det er også snart fynboernes tur til at vinde over rivalerne fra hovedstaden

Ikke siden 2011 er det lykkedes, men her vandt man også overbevisende med 3-0 på TRE FOR Park på mål af Espen Ruud, Andreas Johansson og Peter Utaka