Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 8 nov, 2017

Optakt til England – Tyskland

Læs vores optakt til venskabskampen mellem England og Tyskland, find odds, og se kampen direkte på live stream hos bet365.

Se England – Tyskland via live stream

England og Tyskland mødes fredag aften på Wembley i London, og du kan se kampen direkte via live stream. Opret en profil hos bet365, indsæt mindst 50 kroner på din konto, og så kan du se tusindevis af fodboldkampe via din mobil, tablet eller computer.

Engelske profiler har meldt fra

De engelske storklubber er midt i et meget tæt og vigtigt kampprogram, og derfor er det ikke særligt attraktivt for spillerne at spille en venskabskamp med landsholdet.

Tidligere på ugen valgte Tottenham-trioen Harry Kane, Dele Alli og Harry Winks at trække sig fra landsholdssamlingen. Kane og Alli har døjet med skader, og det ville ikke være forsvarligt at lade dem spille i en relativ betydningsløs kamp.

Tirsdag var det så Raheem Sterling, Fabian Delph og Jordan Henderson, der meldte fra The Three Lions, og derfor har landstræner Gareth Southgate en relativ urutineret trup til kampene imod Tyskland og Brasilien.

Tyskland har udtaget den bedste trup

Tyskerne har været ramt en smule af skader, og de må fortsat undvære stjerner som Manuel Neuer og Thomas Müller. Rutinerede spillere som Benedikt Höwedes, Shkodran Mustafi og André Schurrle er heller ikke med i Joachim Löws trup, men der er mange andre klassespillere.

På målet vil Barca-keeperen Marc-André ter Stegen afløse Neuer, og førstnævnte har stået en fantastisk sæson i La Liga.

I forsvaret skal man holde øje med Joshua Kimmich, som for alvor har slået igennem i Bayern og på landsholdet efter, at Philip Lahm stoppede karrieren. Mats Hummels og Jerome Boateng vil nok starte i midten, mens RB Leipzig-spilleren Marcel Halstenberg kan få sin debut på venstre back.

Bør blive en målrig kamp

Det ligner på forhånd en målrig kamp mellem England og Tyskland. De to landshold var meget succesfulde i VM-kvalifikationsgrupperne, hvorfra de gik sikkert videre på førstepladsen.

De to landstrænere skal bruge venskabskampen på at teste nye spillere, og arbejde sig frem til, hvilke spillere, der skal på banen ved VM i Rusland, som du i øvrigt kan læse meget mere om her.

Det er tredje gang, at England og Tyskland mødes i en venskabskamp på halvandet år. I 2016 var tyskerne foran 2-0, og det lignede en stensikker sejr, men englænderne vendte kampen i den sidste halve time, og kampen endte 2-3 til England.

I marts måned tidligere på året mødtes de så igen, og her vandt Tyskland en rolig 1-0-sejr på mål af Lukas Podolski.

Selvom venskabskampe ofte bliver rodet, da holdene skal udskifte 6-7 gange på en halvleg, så er det ofte positiv og fremadrettet fodbold, så du bør klart se England – Tyskland på live stream hos bet365.

Odds på England – Tyskland

Tyskland er bookmakernes favoritter til at vinde landskampen. De har en stærkere trup, og har generelt været mere succesfulde på landsholdsplan i løbet af de senere år. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • England: 3.75
  • Uafgjort: 3.50
  • Tyskland: 2.10

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.