randers fc midtjylland live streaming online

Guldkandidaterne fra FC Midtjylland besøger Randers FC søndag eftermiddag i Superligaen, og du kan læse vores optakt til kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland, hvor du finder odds, live streaming, forventede startopstillinger og mere!

FC Midtjylland med vild stime imod Randers FC

Der er ingen tvivl om, hvem der er favoritter til at vinde kampen i Randers, når FC Midtjylland kommer på besøg.

Det siger sig selv, at de danske mestre har en langt bedre trup end Randers, som var tæt på at rykke ned i sidste sæson.

Foruden den niveauforskel, så har FC Midtjylland i mange år været særdeles gode, når de har mødt Hestene fra Randers.

De seneste fem indbyrdes kampe mellem Randers og FC Midtjylland er blevet vundet af sidstnævnte, og flere gange har det været overbevisende sejre.

Den sidste kamp på BioNutria Park i Randers blev vundet med hele 4-0, mens den eneste foreløbelige kamp i denne sæson endte med en klar 3-0-sejr på MCH Arena.

Awer Mabil, Rasmus Nicolaisen og den tidligere Randers-spiller Mayron George scorede målene ved den lejlighed.

Læs også: Alle danske spillere i udlandet!

Randers i karantæneproblemer

Randers har fået mere styr på sagerne i denne sæson, hvis man sammenligner med sidste sæson. Thomas Thomasberg har fået at sætte defensiven ordentligt sammen, og så gør det ikke så meget, at man har mistet noget af den offensive kreativitet i Bashkim Kadrii, som nu spiller i OB.

De har dog problemer før kampen imod FC Midtjylland. Hele tre spillere er ude med karantæne, og det er nogle af de vigtigere spillere.

En af dem er Nicolai Poulsen, som er blevet anfører i sommers. Han har kun misset en enkelt kamp i denne sæson, og det var ligeledes på grund af karantæne.

Jonas Bager har spillet samtlige 1.530 for Randers i forsvaret, og ham må de ligeledes undvære. Det sidste fravær er Mikkel Kallesøe, som de dog har lidt nemmere ved at erstatte.

Læs også: Alle danske trænere i udlandet!

Tim Sparv bør være klar for FCM

FC Midtjylland er ikke ramt af karantæner, men Tim Sparv har til gengæld mistet de seneste to kampe imod Vejle og FC København på grund af en skade.

Brasilianske Evander, som medierne i øvrigt melder på vej til klubben på en permanent aftale, har overtaget pladsen, men det bliver offensivt.

Det gik helt fint imod Vejle, hvor de vandt 5-0, men det var lidt sværere i Parken imod FCK.

Finnen er blandt FCMs vigtigste spillere, og der er ikke rigtigt nogle erstatninger i truppen. Han bør være klar til klar til kampen imod Randers FC.

Læs også: Top 10: Flest kampe i Superligaens historie!

Randers FC – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Randers – FC Midtjylland:

Randers FC: Patrik Carlgren – Johnny Thomsen, Kasper Enghardt, Erik Marxen, Kevin Conboy – Mads Aaquist, Frederik Lauenborg, Andre Rømer, Saba Lobjanidze – Benjamin Stokke, Marvin Egho.

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Kian Hansen, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz – Joel Andersson, Jakob Poulsen, Tim Sparv, Marc Dal Hende – Awer Mabil, Paul Onuachu, Gustav Wikheim.

Randers FC – FC Midtjylland: Odds

Du kan overveje at oddse på kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland, og bet365 tilbyder følgende odds på kampen (fra 29/11 – 15.16):

  • Randers FC: 5.00
  • Uafgjort: 4.00
  • FC Midtjylland: 1.61

Læs mere om de bedste odds bonusser i Danmark!

Randers FC – FC Midtjylland: Live Streaming og TV

Du kan både se Randers FC – FC Midtjylland med live streaming og i TV’et. Er du mest til at se fodbold i dit TV, så skal du slå over på Eurosport 2.

Vil du hellere live streame Randers FC – FC Midtjylland, så kan du gøre dette hos Eurosport Player.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere