Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 29 nov, 2018

FC Midtjylland kan fortsætte vild stime imod Randers FC

randers fc midtjylland live streaming online

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland, hvor du finder odds, live streaming, forventede startopstillinger og mere!

FC Midtjylland med vild stime imod Randers FC

Der er ingen tvivl om, hvem der er favoritter til at vinde kampen i Randers, når FC Midtjylland kommer på besøg.

Det siger sig selv, at de danske mestre har en langt bedre trup end Randers, som var tæt på at rykke ned i sidste sæson.

Foruden den niveauforskel, så har FC Midtjylland i mange år været særdeles gode, når de har mødt Hestene fra Randers.

De seneste fem indbyrdes kampe mellem Randers og FC Midtjylland er blevet vundet af sidstnævnte, og flere gange har det været overbevisende sejre.

Den sidste kamp på BioNutria Park i Randers blev vundet med hele 4-0, mens den eneste foreløbelige kamp i denne sæson endte med en klar 3-0-sejr på MCH Arena.

Awer Mabil, Rasmus Nicolaisen og den tidligere Randers-spiller Mayron George scorede målene ved den lejlighed.

Læs også: Alle danske spillere i udlandet!

Randers i karantæneproblemer

Randers har fået mere styr på sagerne i denne sæson, hvis man sammenligner med sidste sæson. Thomas Thomasberg har fået at sætte defensiven ordentligt sammen, og så gør det ikke så meget, at man har mistet noget af den offensive kreativitet i Bashkim Kadrii, som nu spiller i OB.

De har dog problemer før kampen imod FC Midtjylland. Hele tre spillere er ude med karantæne, og det er nogle af de vigtigere spillere.

En af dem er Nicolai Poulsen, som er blevet anfører i sommers. Han har kun misset en enkelt kamp i denne sæson, og det var ligeledes på grund af karantæne.

Jonas Bager har spillet samtlige 1.530 for Randers i forsvaret, og ham må de ligeledes undvære. Det sidste fravær er Mikkel Kallesøe, som de dog har lidt nemmere ved at erstatte.

Læs også: Alle danske trænere i udlandet!

Tim Sparv bør være klar for FCM

FC Midtjylland er ikke ramt af karantæner, men Tim Sparv har til gengæld mistet de seneste to kampe imod Vejle og FC København på grund af en skade.

Brasilianske Evander, som medierne i øvrigt melder på vej til klubben på en permanent aftale, har overtaget pladsen, men det bliver offensivt.

Det gik helt fint imod Vejle, hvor de vandt 5-0, men det var lidt sværere i Parken imod FCK.

Finnen er blandt FCMs vigtigste spillere, og der er ikke rigtigt nogle erstatninger i truppen. Han bør være klar til klar til kampen imod Randers FC.

Læs også: Top 10: Flest kampe i Superligaens historie!

Randers FC – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Randers – FC Midtjylland:

Randers FC: Patrik Carlgren – Johnny Thomsen, Kasper Enghardt, Erik Marxen, Kevin Conboy – Mads Aaquist, Frederik Lauenborg, Andre Rømer, Saba Lobjanidze – Benjamin Stokke, Marvin Egho.

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Kian Hansen, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz – Joel Andersson, Jakob Poulsen, Tim Sparv, Marc Dal Hende – Awer Mabil, Paul Onuachu, Gustav Wikheim.

Randers FC – FC Midtjylland: Odds

Du kan overveje at oddse på kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland, og bet365 tilbyder følgende odds på kampen (fra 29/11 – 15.16):

  • Randers FC: 5.00
  • Uafgjort: 4.00
  • FC Midtjylland: 1.61

Læs mere om de bedste odds bonusser i Danmark!

Randers FC – FC Midtjylland: Live Streaming og TV

Du kan både se Randers FC – FC Midtjylland med live streaming og i TV’et. Er du mest til at se fodbold i dit TV, så skal du slå over på Eurosport 2.

Vil du hellere live streame Randers FC – FC Midtjylland, så kan du gøre dette hos Eurosport Player.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.