Real Madrid og Athletic Bilbao mødes onsdag aften i La Liga, og du kan se kampen med online live stream!

Læs vores optakt til La Liga-kampen mellem Real Madrid og Athletic Bilbao

Sådan live streamer du Real Madrid – Athletic Bilbao

La Liga-kampen mellem Real Madrid og Athletic Bilbao kan live streames direkte hos bet365. Ved at se fodbold hos bet365s live streaming, så kan du se samtlige kampe fra La Liga direkte på din mobil, computer eller tablet.

Opret dig hos bet365 og live stream fodbold her!

Real Madrid jagter andenpladsen

Real Madrid har haft en mærkelig sæson. De dobbelte Champions League-vindere kom meget dårligt fra start i La Liga, og de virkede generelt ikke særligt godt kørende.

La Liga-titlen kan Real Madrid ikke længere nå at forsvare, da de er hele 16 point efter Barcelona, men de kan vinde den tredje CL-titel på stribe.

I La Liga skal Los Blancos gå efter indhente rivalerne fra Atletico, som ligger på andenpladsen i La Liga. På nuværende tidspunkt har Real Madrid fire point op, og med seks kampe tilbage, så er det helt klart muligt.

Desværre for Real Madrid, så ser det meget ud som om, at Barca kan løfte pokalen på Camp Nou, når der spilles El Clasico den 6. maj.

Athletic Club har haft en ringe sæson

Athletic Club har været en fast del af suptoppen i La Liga henover de seneste mange år, men det har ændret sig i denne sæson.

Man sagde før sæsonen farvel til cheftræner Ernesto Valverde, som har var i Bilbao i tre sæsoner, og Jose Angel Ziganda har ikke haft succes.

Efter 32 runder ligger Athletic Club på 13. pladsen, og de kommer dermed ikke til at spille Europa League igen næste år.

Kigger man på Athletic Bilbaos kampe imod de andre top fire-mandskaber, så ser det heller ikke for godt ud.

De har tabt begge kampe imod Barcelona med 2-0, mens de har fået et point i to kampe imod Valencia. Athletic formåede dog at spille 0-0 på San Mames, da Real Madrid besøgte Baskerlandet i december.

Zinedine Zidane kan bruge stjernerne igen

Med tanke på de kommende Champions League-semifinaler, hvor Real Madrid skal møde Bayern München, så er det forståeligt, at Zinedine Zidane valgte at spare stort set alle stjernerne i Real Madrids kamp imod Malaga søndag aften.

Toni Kroos, Luka Modric, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos og Marcelo fik alle et tiltrængt hvil, men det er ikke et problem, hvis de spiller imod Athletic Club. Real Madrid skal nemlig ikke i aktion i weekenden, hvor der i øvrigt spilles Copa del Rey-finale på Wanda Metropolitano.

Der er nøjagtig en uge til, at Real Madrid skal spille CL-semifinale, så det bør ikke være et problem, hvis de spiller imod Athletic.

Odds på Real Madrid – Athletic Bilbao

Hvis du alligevel skal live streame Real Madrids kamp imod Athletic Bilbao, så kan du også overveje et spil på kampen. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 18/04 – 13.00

  • Real Madrid: 1.16
  • Uafgjort: 7.50
  • Athletic Bilbao: 15.00

Hvornår spilles Real Madrid – Athletic Bilbao?

Real Madrid – Athletic Bilbao spilles onsdag den 18. april kl. 21.30 på Santiago Bernabeu.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere