Robben tilfreds med resultatet

Selv om han missede et hav af chancer, er Bayern Münchens flyvende hollænder alligevel godt tilfreds med gårsdagens resultat

Her slog det tyske storhold Den Gamle Dame fra Torino med 2-0 i det første af de to opgør i kvartfinalen i Champions League

Specielt er Robben glad for at holdet formåede at holde nullet

– Inden kampen snakkede vi om, at det vigtigste var, at de ikke fik scoret, og det gjorde de ikke

2-0 er en fin fordel, fortalte han til Sky Sports efter kampen

Arjen Robben startede kampen på bænken, men blev skiftet ind, da Toni Kroos måtte gå ud med en skade i låret efter et lille kvarter

På det tidspunkt var München-mandskabet presset godt i bund af Juventus, som dog aldrig fik styr på Ribery eller Robben

Alligevel mener hollænderen ikke, at de leverede en perfekt præstation mod verdens bedste forsvar

– Der var en periode i første halvleg, lige efter jeg kom ind, hvor vi lavede for mange fejl

Der kunne vi godt have scoret endnu et mål, men omvendt så gjorde vi det til sidste, så det er vel ok, mener Robben