Optakt til Røde Stjerne – Liverpool!

Læs optakten til Champions League-kampen mellem Røde Stjerne og Liverpool, find odds, og se kampen med live streaming!

Liverpool smadrede Røde Stjerne på Anfield

Liverpool er klare favoritter, når de tirsdag aften besøger Røde Stjerne i Champions League. Der er flere klasser til forskel på de to hold, hvilket vi også så i den omvendte kamp på Anfield Road i Liverpool.

Den kamp endte 4-0 til Liverpool efter mål af Roberto Firmino, Mohamed Salah og Sadio Mané.

Man kan dog godt forvente en sværere kamp for The Reds denne gang, da Røde Stjerne er to forskellige hold hjemme og ude.

Se også: Alle vindere af Champions League.

Røde Stjerne er stærke på Stadion Rajko Mitic

Røde Stjerne har nemlig en frygtet hjemmebane hjemme i Beograd på Stadion Rajko Mitic. Der bliver proppet til randen med omkring 50.000 tilskuere, og stadionet er berygtet for den intime atmosfære.

Her har Røde Stjerne ikke tabt en kamp i over et år. Det seneste nederlag kom i sidste sæsons Europa League-gruppespil, hvor Arsenal vandt 1-0.

Modstanden i de fleste af kampene har været af lav kvalitet, da den serbiske liga er dårligere end Superligaen, men Røde Stjerne gjorde det flot imod Napoli i deres første hjemmekamp i årets CL-gruppespil, som endte 0-0.

Røde Stjerne har nogle interessante spillere, men næppe nogle, som den gængse fodboldfan kender til. Marko Marin var udset til en stor fremtid, da Chelsea hentede ham i Bundesligaen, men det er ikke gået sådan.

Derudover er Richmond Boakye en spændende spiller, men han er næppe klar til kampen.

Se også: Verdens største stadions!

Henderson og Shaqiri er blevet i Liverpool

Liverpool har også et par fravær til kampen imod Røde Stjerne, men det omhandler ikke de helt store stjerner.

Dejan Lovren var ikke med i weekenden, men er med i 18-mandstruppen i Beograd. Det er Jordan Henderson, Nathaniel Clyne og Xherdan Shaqiri til gengæld ikke.

Clyne er fortsat syg, mens Henderson er på vej tilbage fra en skade. For Shaqiris vedkommende er det dog et spørgsmål om politik.

Den albansk fødte schweizer markerede sin scoring imod Røde Stjerne med et tegn, som symboliserer den to-hovede ørn. Et tegn, der benyttes af etniske albanere, som bekendt ikke har et særligt godt forhold til Serbien.

For at holde Liverpools fokus på fodbolden, så har Klopp valgt helt at undvære Shaqiri til kampen, hvilket dog godt kan vise sig at blive en fornuftig beslutning.

Havde der været tale om Mohamed Salah eller Virgil van Dijk, og imod en stærkere modstander, så havde det muligvis været en anden snak.

Røde Stjerne – Liverpool: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Røde Stjerne – Liverpool:

Røde Stjerne: Milan Borjan – Filip Stojkovic, Milos Degenek, Vujadin Savic, Milan Rodic – Lorenzo Ebecilio, Branko Jovicic – El Mohamed Ben, Nanad Kristic, Marko Marin – Milan Pavkov.

Liverpool: Allisson – Trent Alexander-Arnold, Dejan Lovren, Virgil van Dijk, Andrew Robertsson – James Milner, Fabinho, Georginio Wijnaldum – Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané.

Røde Stjerne – Liverpool: Odds

Liverpool er som bekendt klasser bedre end Røde Stjerne, hvilket også afspejles i oddsene på kampene. Du kan få følgende odds hos bet365 (pr. 06/11 – 12.50):

  • Røde Stjerne: 18.00
  • Uafgjort: 8.00
  • Liverpool: 1.18

1.18 på Liverpool lyder umiddelbart meget lavt, når man tænker på, at Røde Stjerne ikke har tabt på hjemmebane i et helt år.

Røde Stjerne – Liverpool: Live Streaming og TV

Du kan både se Røde Stjerne online med live stream og i TV. Vil du live streame, så skal du oprette dig hos Viaplay, og hvis du vil se kampen i TV, så skal du tune ind på TV3 Sport.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.