Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 7 dec, 2020

AGF – Brøndby: Optakt og Live Streaming

tomt ceres park i århus

I vores optakt til AGF – Brøndby kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, Superliga live streaming, dansk TV og meget mere helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Brøndby er bedre kørende end AGF

I sidste sæson endte AGF over Brøndby for første gang i rigtigt mange år, hvilket selvfølgelig betyder meget for de århusianske fodboldfans.

Selvom Brøndbys ærkerivaler i dag hedder FCK, så er der stadig et betændt forhold til klubben fra Århus, og der er ingen tvivl om, hvilken klub, som AGF-fansene helst vil besejre.

Mens AGF var det bedste hold af de to i den seneste sæson, så er Brøndby kommet bedre start i denne sæson.

BIF lå på førstepladsen efter de første 10 runder, men efter FC Midtjyllands sejr imod Vejle, så er Brøndby nu to point på fra førerpositionen.

Brøndby har vundet de seneste fire kampe, hvoraf de tre er blevet spillet i Superligaen.

Omvendt har AGF slidt med det i november og december. Holdets eneste sejr blev sikret på Lyngby Stadion, men derudover har det ikke været ret godt i den periode.

På trods af formkurverne, så er de to hold nogenlunde jævnbyrdige, og det bliver formentlig en tæt kamp på Ceres Park mandag aften.

Tilskuerne bliver savnet i Århus

Det er særligt under store kampe som disse, at man savner tilskuerne på lægterne. Under normale omstændigheder havde denne kamp som minimum samlet 10.000, men der kommer vel mellem 200 og 300 denne gang.

Vi har efterhånden vænnet os til de sørgelige restriktioner, og der går i hvert fald nogle måneder inden vi kan få flere folk på de danske stadioner.

Divisionsforeningen og de danske klubber har i samarbejde med de danske fans været enormt ansvarlige og dygtige til at holde retningslinjerne, men regeringen har bestemt ikke samme holdning, selvom det ikke virker til smittefaren er ret stor under disse forhold.

AGF skal lukke ned for Jesper Lindstrøm

Superligaens mest formstærke spiller i øjeblikket er Brøndby-talentet Jesper Lindstrøm. Han slog igennem i den seneste sæson, men har virkelig fået sit store gennembrud i denne sæson.

Brøndby-drengen står noteret for syv kasser og tre oplæg i de første 10 kampe. Han er også Brøndbys største, offensive trussel i denne kamp.

Man må formode, at Nicolai Poulsen kommer til at holde et vågent øje med Lindstrøm, når han tager sine hurtige løb mod modstanderens felt.

AGFs største trussel er topscorer Patrick Mortensen. Han er et bæst i fysiske dueller og samtidigt meget træfsikker i boksen.

Andreas Maxsø bliver nok manden, der skal dække Mortensen op, og det er også en meget spændende duel at følge.

AGF – Brøndby: Skader og karantæner

Niklas Backman er tilbage hos AGF, og hvis han kan finde sit tidligere høje niveau, så kan han blive en kæmpe forstærkning for AGF-holdet.

Ganske vist har David Nielsen foretrukket Frederik Tingager og Sebastian Hausner, men sidstnævnte har lavet tilpas mange fejl til at kunne blive erstattet. Det vurderes dog ikke sandsynligt imod Brøndby.

Mustafa Amini, Zach Duncan og Søren Tengstedt sidder ude med skader.

Brøndby må undvære Andrija Pavlovic, Blas Riveros, Kevin Mensah og Anton Skipper, mens Rezan Corlu er tvivlsom.

AGF – Brøndby: Forventede startopstillinger

AGF

Kamil Grabara

Kevin Diks – Frederik Tingager – Sebastian Hausner – Casper Højer Nielsen

Bror Blume – Nicolai Poulsen – Patrick Olsen

Albert Grønbæk – Patrick Mortensen – Jon Thorsteinsson

Brøndby IF

Marvin Schwäbe

Sigurd Rosted – Andreas Maxsø – Anthony Jung

Andreas Bruus – Morten Frendrup – Jesper Lindstrøm – Josip Radosevic – Peter Bjur

Simon Hedlund – Mikael Uhre

Se AGF – Brøndby: Online live streaming & TV

Kampen mellem AGF og Brøndby kan live streames online og ses i TV. Vil du live streame AGF – Brøndby online, så kan det gøres på Viaplay.

Er du mere til at se fodbold i TV, så kan kampen ses på TV3+.

Se AGF – Brøndby her!

AGF – Brøndby: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AGF – Brøndby?

AGF – Brøndby spilles mandag den 7. december kl. 19.00.

Hvor spilles AGF – Brøndby?

AGF – Brøndby spilles på Ceres Park i Århus.

Hvilken dansk TV-kanal sender AGF – Brøndby?

AGF – Brøndby sendes på TV3+ i Danmark.

Hvor kan man live streame AGF – Brøndby online?

AGF – Brøndby kan live streames online hos Viaplay.

Er det gratis at live streame AGF – Brøndby?

Nej, det er ikke gratis at live streame AGF – Brøndby.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.