fodbold live stream

AGF har relativt gode chancer for at vinde i mandagens hjemmekamp imod FCK. Kan AGF besejre FCK for første gang i 10 år?

I vores optakt til kampen mellem AGF og FCK kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, Superliga-live streaming og meget andet.

AGF har haft dårlig optakt til FCK-kampen

Efter en succesfuld periode med hele seks Superliga-sejre på stribe, så er AGF i den grad kommet ned på jorden igen.

Defensiven, som ellers virkede så sikker, har nu indkasseret mål i de seneste fire kampe, og der er blevet scoret seks mål alene i de seneste to kampe.

Selvom de har hentet Aleksandar Jovanovic tilbage efter et mislykket ophold i Girona, så har det tydeligvis ikke gjort det bedre.

AGF tabte fortjent 2-0 i Randers før landskampspausen, men de var storfavoritter, da de tog imod Silkeborg foran et rekordstort publikum på Ceres Park i Århus.

Stiften og AGF havde inviteret over 22.000 mennesker til gratis fodbold, og de var vidner til en vanvittig kamp, som endte hele 4-3 til Silkeborg, som dermed vandt deres første kamp.

Efter weekendens resultater er AGF faldet ned på sjettepladsen med 20 point, men de kan komme op på siden af OB på fjerdepladsen med en sejr.

FCK er under hårdt pres, da FC Midtjylland i skrivende stund er hele syv point foran efter deres sejr imod Esbjerg fB.

- Prøv vores quizzer om Superligaen og andet fodbold her!

Dame N’Doye er tilbage i FCK-truppen

FCK-stjernen Dame N’Doye har siddet ude med en skade siden Røde Stjerne-kampen i Parken tidligere på året, og da Jonas Wind samtidigt blev langtidsskadet, så har det været et kæmpe slag for FCK, hvilket også kan ses på resultaterne.

Dame N’Doye blev opereret, og fik et comeback i den drilske pokalkamp imod Hillerød, hvilket dog viste sig at være for tidligt, hvorfor han ikke har været på banen siden da.

Han har trænet fuldt med, og nu har han altså fundet plads i Ståle Solbakkens trup til AGF-kampen.

Det ville være en enorm gevinst for FCK, hvis Dame N’Doye kunne finde topformen i den resterende del af efteråret, hvor der udover Superligaen også er tre meget vigtige kampe i Europa League.

Hvis han er klar til at starte inde, så kommer han formentlig til at danne angrebspar med Michael Santos, som har gjort det flot i sin korte tid i FCK.

- Top 10: Flest mål i Superligaen nogensinde!

FCK har ikke vundet på udebane i to måneder

FC København har haft problemer i Superligaen. Mens deres muligheder for avancement fra gruppen i Europa League er ganske fine, så har de problemer med at følge med FC Midtjylland i kampen om guldet i Superligaen.

FCK er lige nu syv point efter FCM, som i fredags vandt 2-1 i Esbjerg, og de kan selvfølgelig minimere springet til fire point med en sejr i Århus.

Modsat FCM, så har FC København hele tre turneringer at fokusere på, så de vil nok være tilfredse med kun at være fire point efter FCM ved julepausen, da der venter flere indbyrdes kampe og et mindre tæt kampprogram i foråret.

AGF – FCK: Skader og karantæner

AGF må undvære vigtige Mustafa Amini og Frederik Tingager, mens nyindkøbte Kevin Diks er med i truppen for første gang.

FCK må stadig undvære Jonas Wind, Nicolai Boilesen, Andreas Bjelland, Carlo Holse og Robert Mudrazija, mens Rasmus Falk sidder ude med karantæne.

AGF – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AGF – FCK:

AGF

Aleksandar Jovanovic

Alexander Munksgaard – Niklas Backman – Jesper Juelsgård – Casper Højer

Bror Blume – Nicolai Poulsen – Zach Duncan

Mustapha Bundu – Patrick Mortensen – Jakob Ankersen

FCK

Karl-Johan Johnsson

Guillermo Varela – Sotirios Papagiannopoulos – Victor Nelsson – Pierre Bengtsson

Pep Biel – Carlos Zeca – Jens Stage – Viktor Fischer

Dame N’Doye – Michael Santos

Se AGF – FCK: Online live streaming og TV

Du kan se AGF – FCK online med live streaming og i TV. Vil du live streame AGF – FCK, så kan du gøre det på Viaplay, mens kampen sendes på TV3+ i dit TV.

At live streame fodbold bliver stadig mere og mere populært blandt fodboldfans i Danmark. Udover prisen, så skyldes det også at du se live fodbold med mobil, tablet og computer.

Der er flere forskellige udbydere til streaming af fodbold i Danmark, hvilket du kan læse mere om her.

Hvis du vil se Superligaen med live streaming så skal du både have Viaplay og Dplay, hvis du vil se alle kampene.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk