Superligaen: Optakt og live stream til AGF – Randers

dannebrog

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

I vores optakt til Superliga-kampen AGF – Randers FC kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

Kan AGF bryde Randers-forbandelsen?

Den udsatte kamp mellem AGF og Randers bliver den første i flere måneder i Superligaen. Det vurderes nu sikkert at spille professionelle fodboldkampe i Danmark, men det bliver i første omgang uden tilskuere på lægterne.

Derfor kommer torsdagens kamp ikke til at have samme gnist, som den ellers ville have, men det bliver alligevel lækkert at få dansk fodbold tilbage igen.

For AGF er det en smule specielt at starte op imod netop Randers. Selvom de fleste AGF-fans nok har Brøndby som den største rival, så er der noget specielt over kampene imod Randers.

Desværre for AGF, så har Randers et enormt overtag i de indbyrdes opgør.

For at finde AGFs seneste sejr imod Randers, så skal vi helt tilbage til den 2. august 2015, og siden er der blevet spillet 11 Superliga-kampe mellem de to hold.

For AGF vil det være en fantastisk start at besejre lokalrivalerne, men det er godt nok svært at spå om kampen.

Sådan ser man dansk fodbold online!

AGF har ikke spillet testkampe

Superliga-klubberne har ikke haft ret lang tid til at forberede sig. Flere af klubberne, som eksempelvis AGF, har sendt spillerne fra træning for at spare lønudgifter, og så har der ikke været ret meget tid til at planlægge testkampe.

Flere af Superliga-klubberne har mødt hinanden på kryds og tværs i nogle hurtigt afviklede træningskampe, men det var ikke muligt for AGF.

Egentlig skulle AGF have spillet imod AC Horsens, men Den Gule Fare valgte at droppe deres træningskampe, hvilket var på grund af økonomien.

AGF har så spillet en intern træningskamp, men det er svært at vide, hvor meget betydning, den har haft frem mod Superliga-kampen.

Ifølge AGF-træner David Nielsen, så blev testkampen afviklet med høj intensitet, men der er alligevel stor forskel på en testkamp og en Superliga-kamp.

Randers FC har spillet en enkelt træningskamp. Her blev det til en sejr på 2-1 imod Vendsyssel. Målene blev sat ind af Emil Riis og Vito Hammershøj-Mistrati.

Nye regler i Superligaen

Danske fodboldfans skal forberede sig på, at det bliver en anderledes oplevelse at se fodbold i de kommende måneder.

Kampene bliver selvfølgelig afviklet uden tilskuere, hvilket ødelægger meget af stemningen, men det er ikke den eneste ændring.

Superliga-klubberne har stemt om det skal være muligt for holdene at udskifte fem spillere pr. kamp, hvilket blev vedtaget.

Man har dog stadig kun tre pauser pr. hold til at skifte spillere.

AGF kan vinde medaljer i år

AGF er i gang med deres bedste sæson i rigtigt, rigtigt mange år. David Nielsen har efterhånden haft nogle år i trænersædet, og klubben var inde i en god udvikling både på og udenfor banen.

De ligger i skrivende stund på tredjepladsen med 40 point efter 23 kampe. De har spillet en kamp færre end konkurrenterne, da denne kamp oprindeligt skulle være blevet spillet i februar.

Afstanden på et point ned til Brøndby på fjerdepladsen skal udbygges ved at besejre Randers, hvilket dog kan vise sig svært.

Randers ligger på en godkendt syvendeplads med 34 point, og deres mål bliver at overhale AaB på sjettepladsen, men det kræver nok to sejre i de sidste to kampe af Superligaens grundspil.

AGF – Randers FC: Skader og karantæner

AGF må klare sig uden de faste forsvarsspillere Niklas Backman og Alexander Munksgaard, som begge sidder ude med karantæne til kampen.

Randers har – så vidt vides – alle mand klar til kamp.

AGF – Randers FC: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til AGF – Randers FC:

AGF

William Eskelinen

Kevin Diks – Frederik Tingager – Sebastian Hausner – Casper Højer

Mustafa Amini – Nicolai Poulsen – Bror Blume

Kasper Lunding – Patrick Mortensen – Jakob Ankersen

Randers FC

Patrik Carlgren

Johnny Thomsen – Simon Piesinger – Erik Marxen – Jesper Lauridsen

Mikkel Kallesøe – Vito Hammershøj-Mistrati – Frederik Lauenborg – Tosin Kehinde

Marvin Egho – Al-Hadji Kamara

Se AGF – Randers FC: Online live streaming og TV

Kampen mellem AGF og Randers kan både ses med online live streaming og i TV.

Ønsker du at live streame kampen, så kan det gøres på Eurosport Player, mens kampen også sendes på Canal 9.

AGF – Randers FC: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AGF – Randers FC?

AGF – Randers FC spilles torsdag den 28. maj kl. 19.00.

Hvor spilles AGF – Randers FC?

AGF – Randers FC spilles på Ceres Park i Århus.

Kan man se AGF – Randers FC live?

Nej, AGF – Randers FC spilles uden tilskuere.

Kan man se AGF – Randers FC i TV?

Ja, man kan se AGF – Randers på Canal 9.

Kan man live streame AGF – Randers FC online?

Ja, AGF – Randers FC kan live streames online.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.