Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 24 feb, 2021

Champions League: Optakt til Atalanta – Real Madrid

I vores optakt til Champions League-kampen Atalanta – Real Madrid kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Atalanta kan slå Real Madrid i Champions League

Det ligner på forhånd en meget spændende og underholdende kamp onsdag aften, når Atalanta tager imod Real Madrid i Champions Leagues 1/8-finale.

Real Madrid er kongerne af Champions League-turneringen, men deres nuværende niveau er på ingen måde skræmmende, og det samlede betting-marked har faktisk vurderet Atalanta som favoritter til at vinde det første opgør.

Vi har set flere Champions League-kampe blive spillet på tilfældige, neutrale stadions, men heldigvis får Atalanta lov til at spille kampen på deres eget stadion i Bergamo.

Selvom der ikke kommer nogle tilskuere til kampen, så det kan det godt rykke nogle procenter i forhold til, hvis kampen eksempelvis skulle spilles i Bukarest.

Real Madrid-holdet er helt ekstremt hårdt ramt af skader, og de mangler mindst halvdelen af truppen, hvilket du kan læse mere om længere nede.

Læs også: Få en odds bonus uden indbetaling!

Joakim Mæhle forventes at starte inde

En af de mest spændende danske fodboldspillere hedder Joakim Mæhle. Landsholdsspilleren skiftede i januar fra Genk til Atalanta, hvor han allerede har fået masser af spilletid.

I øjeblikket sidder den normale højre wingback, Hans Hateboer, ude med en fodskade, hvorfor det forventes, at Mæhle endnu engang starter inde.

Danskeren har allerede spillet otte Serie A- og tre Coppa Italia-kampe for Atalanta, og han har allerede bevist, at han kan spille med på dette niveau.

Han har skulle vænne sig til det høje tempo og den meget specielle spillestil, som Atalanta-træner Gian Piero Gasperini står for.

Det virker dog til at være et fremragende match for Joakim Mæhle, og det bliver fantastisk at se ham i en Champions League 1/8-finale.

Han kan se frem til at stå overfor hurtige Vinicius Jr., som kan blive meget svær at styre, hvis han rammer dagen.

Intet er som det plejer at være

For fem år siden var det svært at forestille sig, at Atalanta skulle være favoritter til at slå Real Madrid i en Champions League-kamp, men det er altså realiteterne lige nu.

Real Madrids deroute startede allerede, da Cristiano Ronaldo forlod klubben, og de har haft meget svært ved at finde tilbage til det høje niveau.

Eden Hazard, som skulle overtage ansvaret, har været direkte elendig i Los Blancos-trøjen, og han er selvfølgelig fortsat ude med en skade.

Det er lidt trist at være vidne til med store kampe, som skal spilles på tomme stadions rundt omkring, og vi må håbe, at vi snart kan vende tilbage til normalen.

Indtil videre har de spanske klubber leveret helt håbløse resultater, og man kan snart konkludere, at den spanske æra er ved at være slut.

Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid har domineret voldsomt i Champions League, mens Sevilla har ejet Europa League i de seneste 10 år, men sådan fortsætter det næppe i de kommende år.

Atalanta – Real Madrid: Skader og karantæner

Atalanta mangler Hans Hateboer, men heldigvis står Joakim Mæhle klar til at tage over.

Situationen er en helt anden i Real Madrid, hvor træner Zinedine Zidane mangler stort set alle stjernerne.

Alvaro Odriozola, Dani Carvajal, Eden Hazard, Eder Militao, Fede Valverde, Karim Benzema, Marcelo, Rodrygo og Sergio Ramos er ikke rejst med til Bergamo.

Atalanta – Real Madrid: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Atalanta – Real Madrid:

Atalanta (3-4-2-1)

Pierluigi Gollini

Rafael Toloi – Cristian Romero – Berat Djimsiti

Joakim Mæhle – Marten de Roon – Remo Freuler – Robin Gosens

Josip Ilicic – Matteo Pessina

Duvan Zapata

Real Madrid (4-3-3)

Thibaut Courtois

Lucas Vazquez – Raphael Varane – Nacho – Ferland Mendy

Toni Kroos – Casemiro – Luka Modric

Marco Asensio – Mariano Diaz – Vinicius Jr.

Se Atalanta – Real Madrid: Online Live Streaming og Dansk TV

Champions League-kampen mellem Atalanta og Real Madrid kan live streames online og ses i TV.

Hvis du ønsker at live streame CL-fodbold online, så kan du gøre det på Viaplay.

Vil du hellere se Atalanta – Real Madrid i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Atalanta – Real Madrid: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Atalanta – Real Madrid?

Atalanta – Real Madrid spilles onsdag den 24. februar 2021 kl. 21.00.

Hvor spilles Atalanta – Real Madrid?

Atalanta – Real Madrid spilles på Gewiss Stadium i Bergamo.

Hvordan kan man live streame Atalanta – Real Madrid?

Atalanta – Real Madrid kan live streames på Viaplay.

Hvilken dansk TV-kanal sender Atalanta – Real Madrid?

Atalanta – Real Madrid sendes på TV3+ i dansk TV.

Hvem dømmer Atalanta – Real Madrid?

Atalanta – Real Madrid dømmes af Tobias Stieler.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.