VM i håndbold 2019: Optakt og stream til Danmark – Ungarn

se danmark ungarn håndbold online streaming

I vores optakt til VM-håndboldkampen Danmark – Ungarn finder du seneste nyt, odds, live streaming og meget mere!

Se håndbold-VM online: Danmark – Ungarn Live Streaming

Håndboldkampen Danmark – Ungarn kan du selvfølgelig se online med live streaming. Live streamingen foregår hos bet365, som sender alle kampe fra VM i håndbold 2019.

OBS: Se Danmarks kamp imod Egypten her!

Vil du streame VM i håndbold 2019? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se håndboldkampen direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Danmark trådte for alvor ind i VM 2019

Torsdag aften kom Danmark for alvor ind i VM i håndbold 2019. Efter fire kampe imod ringe modstandere som Saudi-Arabien, Chile, Tunesien og Østrig, så var der mere spænding, da vi mødte Norge.

Der var på forhånd snakket meget om den norske kontramaskine, som formentlig er verdens bedste, og vi skulle for alt i verden undgå at tabe dumme bolde.

Danmark kom fantastisk fra start, hvilket mest af alt skyldtes, at Niklas Landin stort set snuppede alt i målet, og så var Mikkel Hansen ustyrlig i offensiven, hvor han scorede på alt.

Man kunne ikke rigtigt vurdere Danmarks niveau på de første fire kampe, og derfor var det rart at se, at vi kan kan ramme topniveauet. Til gengæld er vi afhængige af relativt få spillere, som skal trække et stort læs.

Rene Toft Hansen, som er blandt vores vigtigste forsvarsspillere har ikke fået meget spilletid under VM på grund af en skade.

Han var tilbage på holdet imod Norge, men måtte allerede lade sig udskifte i første halvleg, og noget tyder på, at han slet ikke kommer tilbage under dette VM.

Mikkel Hansen og Niklas Landin er nøglerne

Vi er store favoritter imod Ungarn, det kan der ikke være nogen tvivl om. Vi har haft en fornuftig VM-turnering, hvor vores lette kampprogram i den indledende gruppe har givet os mulighed for at lade de største profiler restituere en masse.

Vi bestod vores første store test imod Norge, og som sagt, så var det i høj grad på grund af Niklas Landin i målet og Mikkel Hansen i offensiven.

Niklas Landin er nok verdens bedste målmand for tiden, og han viser ekstremt meget selvtillid i alt, han gør.

Han er VMs bedste målmand med en redningsprocent på 51, og holder han det niveau, så har vi særdeles gode chancer for at vinde verdensmesterskabet.

Mikkel Hansen scorede hele 14 mål imod Norge, og var generelt ikke til at holde tilbage. Vi har ikke set meget til ham i de indlendende gruppekampe, men det giver fin mening, at den store stjerne træder frem, når der virkelig er brug for det.

Nu venter der tre mellemrundekampe imod Ungarn, Sverige og Egypten, og vi har særdeles gode chancer for at komme i semifinalen, hvor vi nok skal forberede os på at møde enten Frankrig, Kroatien eller Spanien.

Danmark tabte opvarmningskamp til Ungarn

Danmark og Ungarn har mødt hinanden et hav af gange i de seneste to år. Selvom vi på papiret har haft et meget stærkere hold end Ungarn i de senere år, så vandt de faktisk over Danmark ved den seneste VM-slutrunde.

Dengang blev det 27-25 til Ungarn, men der er ikke meget, der tyder på, at det sker igen. Ungarn har et fornuftigt hold, men vi har en stærk hjemmebanefordel med omkring 15.000 tilskuere i ryggen.

Danmark har vundet otte af de seneste 11 indbyrdes opgør imod Ungarn, men vi tabte faktisk en opvarmningkamp for kun to uger siden.

Ungarn vandt 28-25 over Danmark, men træningskampe skal selvfølgelig tages med et gran salt, og det ville være yderst skuffende, hvis ikke Danmark slår Ungarn på hjemmebane.

Danmark – Ungarn: Odds

Danmarks favoritværdighed imod Ungarn kan også tydeligt aflæses på oddsene, hvor bookmakerne holder Danmark som meget klare favoritter.

Du kan få følgende odds på Danmark – Ungarn (odds er fra 18/01 – 10.15):

  • Danmark: 1.11
  • Uafgjort: 15.00
  • Ungarn: 11.00

Vi ser frem til endnu en fantastisk håndboldkamp mellem Danmark og Ungarn. Du kan som sagt se Danmark – Ungarn på nettet med live streaming, og du finder mere information øverst i artiklen.

Kom så Danmark!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.