Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 9 dec, 2020

Champions League: Optakt til FC Midtjylland – Liverpool

mch arena i herning

I vores optakt til FC Midtjylland – Liverpool kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, Champions League live stream, dansk TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

FC Midtjylland skal afslutte Champions League med en sejr

FC Midtjyllands Champions League-eventyr er efterhånden ved at nærme sig afslutningen. Klubben har tanket vigtig erfaring, som i den grad kan bruges fremadrettet, men resultaterne har ikke været som håbet.

Status efter de første fem kampe imod Atalanta, Liverpool og Ajax er, at fire kampe er tabt, men de fik dog et flot uafgjort resultat med hjem fra udekampen i Bergamo.

Generelt virker det som om, at FCM-holdet bliver bedre til at håndtere disse svære Champions League-kampe efterhånden som de får mere erfaring.

Umiddelbart kunne man tænke, at FC Midtjylland har udspillet chancen for europæisk fodbold efter julepausen, og derfor ikke bør bruge særligt meget energi på onsdagens kamp imod Liverpool.

Sådan bliver det dog ikke. Der er nemlig rigtigt meget at hente for FCM. Alene en sejr vil give omkring 20 millioner kroner i præmiepenge, og kommercielt set kan en sejr også betyde alverden.

Ganske vist har Superligaen høj prioritet for FC Midtjylland, men der er ingen tvivl om, at de kommer topmotiveret ud til en så stor kamp.

Jürgen Klopp bør rotere på Liverpool-holdet

Situationen er noget anderledes for Liverpool. The Reds har været enormt hårdt ramt af skader i denne sæson, og manager Jürgen Klopp har gentagende gange understreget, at kampprogrammet er alt for kompakt.

Liverpool er sikret førstepladsen i gruppen, og da de fortsat har mange Premier League-kampe i december måned, så kan der ikke være tvivl om, at det bliver en alternativ startopstilling.

På grund af de utroligt mange skader, så er de resterende spillere i truppen blevet belastet voldsomt, og derfor skal de selvfølgelig have en pause, når det er muligt.

Først og fremmest, så forventes det, at hele fronttrioen med Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané spares fra start.

Derudover får midtbaneprofilen Georginio Wijnaldum og back Andrew Robertson nok også en pause.

Det er ikke sådan, at Liverpools reservespillere er dårlige fodboldspillere, men det vil alligevel give FC Midtjylland en klar fordel.

Deres reserve på venstre back, Konstantinos Tsimikas, kostede eksempelvis omkring 100 millioner kroner, hvilket er fire til fem gange så meget som FC Midtjylland nogensinde har betalt for en spiller.

FC Midtjylland imponerede på Anfield

Udekampen imod Liverpool var på papiret den sværeste kamp i gruppen, men det var også på Anfield, at Midtjylland leverede en af deres bedste Champions League-præstationer.

De spillede med stort mod, og faktisk havde Anders Dreyer en stor mulighed for at bringe de danske mestre foran efter få minutters spil.

Det stod 0-0 ved pausen, men efterhånden som kampen skred frem, så satte Liverpool sig på tingene.

Diogo Jota scorede til 1-0, mens Mohamed Salah lukkede kampen med sit mål til 2-0. Alligevel kan FCM-spillerne være stolte af præstationen.

FC Midtjylland – Liverpool: Skader og karantæner

FC Midtjylland har fået Pione Sisto, Erik Sviatchenko og Jens-Lys Cajuste tilbage i truppen. Junior Brumado sidder ude med en skade, men FCM kan stille i klart stærkeste opstilling.

Liverpool mangler Alex Oxlade-Chamberlain, Alisson, James Milner, Joe Gomez, Thiago Alcantara, Virgil van Dijk og Xherdan Shaqiri.

FC Midtjylland – Liverpool: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – Liverpool:

FCM

Jesper Hansen

Joel Andersson – Erik Sviatchenko – Alexander Scholz – Paulinho

Frank Onyeka – Jens-Lys Cajuste

Anders Dreyer – Pione Sisto – Awer Mabil

Sory Kaba

LFC

Caoimhin Kelleher

Neco Williams – Joel Matip – Rhys Williams – Konstantinos Tsimikas

Naby Keita – Jordan Henderson – Curtis Jones

Diogo Jota – Divock Origi – Takumi Minamino

Se FC Midtjylland – Liverpool: Online live streaming og TV

Champions League-kampen mellem FC Midtjylland og Liverpool kan live streames online eller ses i TV.

Vil du se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+. Vil du hellere live streame FC Midtjylland – Liverpool online, så kan du gøre det på Viaplay, hvor du både kan se fodbold med mobil, tablet og PC.

Foruden Champions League, så kan du blandt andet også se Premier League og Superligaen.

Se FC Midtjylland – Liverpool her!

FC Midtjylland – Liverpool: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Midtjylland – Liverpool?

FC Midtjylland – Liverpool spilles onsdag den 9. december kl. 18.55.

Hvor spilles FC Midtjylland – Liverpool?

FC Midtjylland – Liverpool spilles på MCH Arena i Herning.

Hvor kan man live streame FC Midtjylland – Liverpool?

FC Midtjylland – Liverpool kan live streames på Viaplay.

Er det gratis at live streame FC Midtjylland – Liverpool?

Nej, det er ikke gratis at live streame FC Midtjylland – Liverpool.

Hvilken dansk TV-kanal sender FC Midtjylland – Liverpool?

FC Midtjylland – Liverpool sendes på TV3+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.