Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 8 aug, 2019

Europa League: FC Midtjylland skal hente udgangspunkt imod Rangers

skotland danmark flag

I vores optakt til Europa League-kvalifikationskampen mellem FC Midtjylland og Rangers FC kommer vi ind på skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

FC Midtjylland skal bevise sig selv i Europa League

Der venter et brag af en kamp på MCH Arena i Herning, når FC Midtjylland tager imod Glasgow FC i Europa League-kvalifikationens 3. runde.

FCM fik en relativt svær lodtrækning i det skotske storhold, men navnet er måske større end holdet er godt på nuværende tidspunkt, så det er langt fra umuligt at gå videre.

Der er kæmpe ambitioner i det midtjyske, men for at true FCKs position i dansk fodbold for alvor, så skal de til at bevise noget i Europa.

De har været i et enkelt gruppespil i 2015/2016, hvor de faktisk også gjorde det glimrende ved blandt andet at slå Club Brügge på udebane, og gik videre.

Her mødte de mægtige Manchester United. I den første kamp fik de klubbens største resultat nogensinde, da de vandt 2-1, og så betyder det mindre, at de blev kørt midt over i returkampen.

Hvis der skal holdes fast i armbevægelserne på MCH Arena, så skal FC Midtjylland kvalificere sig til Europa League-gruppespillet efter nogle skuffende sæsoner europæisk set.

Se de mest populære Premier League-hold i Europa!

Rangers FC kommer uden de store profiler

Rangers var blandt de største klubber i Europa for et par årtier siden, men der er godt nok sket meget siden.

Dårlig økonomisk styring førte til en konkurs, og klubben er nu langt fra toppen af europæisk fodbold og ærkerivalerne fra Celtic for den sags skyld.

Kigger man på Rangers-truppen, så er der umiddelbart ikke nogle store profiler, som skal være langt bedre end FC Midtjyllands spillere.

De har lejet Jermain Defoe fra Bournemouth, og selvom han har utroligt meget erfaring fra øverste hylde, så er han med sine 36 år ikke længere på samme niveau.

Han er andetvalg bag topscorer Alfredo Morales, som scorede 18 kasser i den skotske Premier League i sidste sæson.

Derudover har de John Flanagan, som mange nok vil huske fra sin tid i Liverpool, hvor han aldrig slog igennem.

Den allerstørste profil hos Rangers sidder på trænerbænken i form af Steven Gerrard, som er holdets manager.

Der venter FCM en svær returkamp på Ibrox

Det er – som altid – vigtigt at få et godt udgangspunkt i den første kamp. FC Midtjylland har ikke den allerstørste hjemmebanefordel, da der ventes at være fyldt godt op med skotter på det relativt lille stadion i Herning.

Derimod venter der en væsentligt sværere udekamp på Ibrox, hvor skotterne kommer til at blive båret frem af over 40.000 højtråbende fans.

Hvis ikke FC Midtjylland får en sejr i den første kamp eller som minimum spiller 0-0, så virker det meget svært for dem at gå videre, men man ved selvfølgelig aldrig i fodbold.

Kommer FCM-anføreren i kamp?

Jakob Poulsen har kun fået spilletid i en enkelt kamp i denne sæson, og han virker ikke til at være en del af planerne hos FC Midtjylland.

På trods af sin enorme betydning i de seneste mange år, så virker det til, at man vil starte et generationsskifte, og dermed køre Evander i stilling som den helt store kreatør på holdet.

Med sin store rutine kunne det dog være en mulighed at benytte Poulsen i stedet for eksempelvis Frank Onyeka.

FC Midtjylland – Rangers FC: Skader og karantæner

FC Midtjylland må undvære den brasilianske back Paulinho, som er ude med en skade. Marc Dal Hende og Paul Onuachu er fortsat ikke aktuelle selvom de ikke har fundet nye klubber endnu.

Rangers har umiddelbart ikke nogle nye skader eller karantæner.

FC Midtjylland – Rangers FC: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – Rangers FC:

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Alexander Scholz – Erik Sviatchenko – Rasmus Nicolaisen

Jens-Lys Cajuste – Frank Onyeka – Tim Sparv – Evander – Joel Andersson

Junior Brumado – Gustav Wikheim

Rangers FC

Wes Foderingham

James Tavanier – Connor Goldson – Nikola Katic – Borna Barasic

Steven Davis – Ryan Jack – Joe Aribo

Oluwaseyi Ojo – Scott Arfield

Alfredo Morelos

FC Midtjylland – Rangers FC: Odds på kampen

Du kan få disse odds på FC Midtjylland – Rangers FC hos bet365 (alle odds er fra 08/08 – 10.18):

1X2

  • FC Midtjylland: 2.50
  • Uafgjort: 3.20
  • Rangers FC: 2.87

Går videre

  • FC Midtjylland: 2.62
  • Rangers FC: 1.44

Se vores odds tips her!

FC Midtjylland – Rangers FC: Live Stream og TV

Du kan både se FC Midtjylland – Rangers FC med live streaming online og i TV. Vil du live streame FC Midtjylland – Rangers online, så kan dette blandt andet gøres på Dplay.

Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på 6’eren.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.