Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 11 jun, 2020

Superligaen: Optakt og live stream FC Nordsjælland vs FC København

tomt telia parken

I vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og FC København kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

FCK har brudt stimen i Farum

I mange år havde FC København store problemer, når de mødte FC Nordsjælland på udebane. Spillerne havde svært ved at tilvænne sig til underlaget, som er væsentligt hurtigere end græsbanerne er.

Før kampen den 22. april 2019 på Right to Dream Park havde FC København ikke vundet på banen i over seks år, så det var en stor forløsning for Ståle Solbakkens mandskab.

Det ændrer dog ikke på, at FC Nordsjælland hjemmebane er blandt de sværeste at besøge i Superligaen. Derudover er det nok heller ikke til FCKs fordel at kampen spilles uden medrejsende fans.

FCN får lov at lukke omkring 250 mennesker ind til kampen. Der arbejdes hårdt i kulisserne på at få lov til at have flere mennesker på stadion til Superliga-kampene, men vi må vente lidt endnu.

Kun sejren tæller

Det kan sagtens gå hen og blive en åben og meget underholdende fodboldkamp. Hverken FC Nordsjælland eller FC København har nemlig interesse i at gå efter en enkelt point, da det ikke vil rykke noget i det store billede.

FC København er stadig ni point efter FC Midtjylland i kampen om mesterskabet, og selvom der resterer 10 kampe, herunder to indbyrdes, så er det stadig et stort hul.

FCM har en rekordstor pointhøst i denne sæson, så FC København skal næsten vinde samtlige kampe for at kæmpe med om guldet i denne sæson.

FC Nordsjælland ligger på femtepladsen med 41 point. At de kom med i mesterskabsslutspillet betyder også, at de ikke rigtigt har noget at tabe i denne sæson.

De kommer til at satse alt på at nå tredjepladsen, som besiddes af AGF med 47 point. Derfor er det bestemt ikke umuligt, at FCN kan vinde bronzemedaljerne i denne sæson.

FCN skal forbedre præstationen fra sidst

FC Nordsjælland genstartede Superliga-sæsonen efter coronapausen med en fin udesejr på 2-0 over Silkeborg, men de så tabte så sidste rundes hjemmekamp imod FC Midtjylland med 1-0.

FC Nordsjælland-spillerne havde det svært igennem hele kampen, og nederlaget var helt fortjent.

Det er ikke ofte, at FCN ikke kan få gang i kombinationerne hjemme i Farum, men FC Midtjylland havde læst godt på lektien, og Ståle Solbakken har med garanti kigget nærmere på den kamp.

FCK præsterede flot i comeback-kampen på Lyngby Stadion, som blev vundet med 4-1. Endnu vigtigere var det nærmest, at både Mohamed Daramy og Pep Biel lignede nogle forvandlede spillere.

I søndags vandt FCK med 2-1 over Randers, men de spillede kun godt i første halvleg.

Se FC Nordsjælland vs FCK: Online live streaming og TV

Du kan se Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og FC København med online live streaming og i TV.

Vil du live streame kampen online, så kan du gøre det på Dplay.

FC Nordsjælland vs FCK: Skader og karantæner

Den faste, norske forsvarsspiller Ulrik Yttergård Jenssen sidder ude med karantæne, mens Jonathan Amon stadig er skadet.

FCK må nok undvære Robert Mudrazija, Jonas Wind, Nicolai Boilesen og Dame N’Doye. Viktor Fischer gjorde comeback i sidste rundes kamp imod Randers FC, og kommer måske tilbage til startopstillingen.

FC Nordsjælland vs FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til FCN vs FCK:

FC Nordsjælland

Nicolai Larsen

Mads Thychosen – Kian Hansen – Khalid Mumin – Mathias Rasmussen

Mikkel Rygaard – Magnus Kofod Andersen – Mohammed Diomande

Mohammed Kudus – Mikkel Damsgaard – Kamal-Deen Sulemana

FC København

Karl-Johan Johnsson

Guillermo Varela – Victor Nelsson – Andreas Bjelland – Pierre Bengtsson

Pep Biel – Carlos Zeca – Rasmus Falk – Jens Stage

Mohamed Daramy – Mikkel Kaufmann

FC Nordsjælland vs FCK: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Nordsjælland vs FCK?

FC Nordsjælland vs FCK spilles søndag den 14. juni 2020 kl. 18.00.

Hvor spilles FC Nordsjælland vs FCK?

FC Nordsjælland vs FCK spilles på Right to Dream Park, Farum.

Kan man købe billetter til FC Nordsjælland vs FCK?

Nej, der er ikke billetter til salg.

Kan man se FC Nordsjælland vs FCK i TV?

Ja, man kan se FC Nordsjælland vs FCK på Canal 9.

Kan man live streame FC Nordsjælland vs FCK online?

Ja, man kan live streame FC Nordsjælland vs FCK på Dplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.