Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 jun, 2020

Superligaen: Optakt og live stream til AC Horsens – Brøndby IF

brøndby if fans

I vores optakt til Superliga-kampen AC Horsens vs Brøndby IF kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Kan AC Horsens overraske igen?

Det er svært at spå om søndagens Superliga-kamp mellem AC Horsens og Brøndby, som mødes på CASA Arena Horsens, hvor der efterhånden er bygget en del historie op om kampene mellem de to mandskaber.

AC Horsens har været et spændende bekendtskab i denne sæson. De har været i store problemer imod de andre bundhold, men de har en evne til at besejre topholdene, når man mindst forventer det.

Inden Superligaen blev suspenderet på grund af coronavirus nåede AC Horsens lige at besejre de danske mestre fra FC København foran tomme tribuner i Telia Parken med 1-0.

Uden at have spillet nogle træningskampe, så genåbnede Bo Henriksens mandskab Superligaen med en flot 1-0-sejr på MCH Arena imod FC Midtjylland.

Det efterlader AC Horsens på niendepladsen med 31 point. De kan dermed nå at erobre den vigtige ottendeplads, når Superligaens grundspil afsluttes umiddelbart efter rundens kampe.

Brøndby vandt uden at imponere

Brøndby kom ligeledes fint fra start, da de hjemme på Brøndby Stadion besejrede Glen Riddersholm og SønderjyskE med 1-0.

Målet blev scoret af unge Jesper Lindstrøm, som efterhånden banker på en startplads hos Niels Frederiksen.

Det var ikke en særligt imponerende indsats, mens i en så speciel kamp vil Brøndby være tilfredse med tre point og et rent bur.

Brøndby ligger i skrivende stund på en fjerdeplads med 42 point, to færre end AGF på tredjepladsen.

Niels Frederiksen har på ingen måde lagt skjul på, at de går benhårdt efter bronzemedaljerne, hvilket også står på sort og hvidt i klubbens nyeste strategi.

Mens Brøndby har tabt to af de seneste tre kampe imod AC Horsens, så vandt de faktisk 3-1, da de besøgte CASA Arena Horsens senest.

Dominik Kaiser og Kamil Wilczek, som begge blev solgt i januar, havde begge en stor andel i sejren, og det er uden tvivl et svagere Brøndby-hold sammenlignet med for et år siden.

Prøv vores Superliga-quizzer her!

AC Horsens kæmper for ottendepladsen

Mens Brøndby sigter efter bronzemedaljerne, så er situationen mere kompleks for AC Horsens. Selvom det egentlig blot handler om overlevelse, så kan den kommende kamp vise sig at have enorm indflydelse på holdets muligheder.

Randers står i en gunstig position, da de er sikret syvendepladsen, og dermed selv kan vælge en gruppe, når slutspillet starter.

Ottendepladsen vil ligeledes stå i en fremragende position, hvor man kan øge afstanden til playoff-kampene.

Nummer 11 og 14 ender i Gruppe A, mens 12 og 13 ender i Gruppe B. Derfor er det en stor fordel at vælge Gruppe B, da du i så fald skal holde Hobro med 22 point under sig, mens det ellers vil være SønderjyskE med 26 point.

Foruden at besejre Brøndby, så skal AC Horsens også håbe på, at Lyngby smider point i deres udekamp imod Hobro.

AC Horsens vs Brøndby IF: Skader og karantæner

AC Horsens får både Bjarke Jacobsen og Ayo Simon Okosun tilbage efter afsonet karantæne, og de kan begge gå direkte ind i startopstillingen.

Brøndby må undvære Kasper Fisker, Kevin Mensah og Tobias Børkeeiet.

AC Horsens vs Brøndby IF: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen.

AC Horsens

Matej Delac

Peter Nymann – Alexander Ludwig – Malte Killerich – Michael Lumb

Louka Prip Andreasen – Hallur Hansson – Bjarke Jacobsen – Jonas Thorsen

Ayo Simon Okosun – Rune Frantsen

Brøndby IF

Marvin Schwäbe

Hjörtur Hermannsson – Andreas Maxsø – Sigurd Rosted

Jens Martin Gammelby – Anis Ben Slimane – Josip Radosevic – Lasse Vigen – Anthony Jung

Simon Hedlund – Samuel Mraz

Se AC Horsens vs Brøndby IF: Online live stream og TV

Du kan se AC Horsens vs Brøndby IF med online live streaming og i TV. Hvis du vil se fodbold i TV, så skal du tune ind på TV3+, og hvis du vil live streame fodbold, så kan det gøres på Viaplay.

AC Horsens vs Brøndby IF: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AC Horsens vs Brøndby IF?

AC Horsens vs Brøndby IF spilles søndag den 7. juni 2020 kl. 17.00.

Hvor spilles AC Horsens vs Brøndby IF?

AC Horsens vs Brøndby IF spilles på CASA Arena Horsens.

Kan man se AC Horsens vs Brøndby IF på stadion?

Nej, AC Horsens vs Brøndby IF spilles uden tilskuere.

Kan man se AC Horsens vs Brøndby IF online?

Ja, man kan live streame AC Horsens vs Brøndby IF online.

Kan man se AC Horsens vs Brøndby IF i TV?

Ja, AC Horsens vs Brøndby IF sendes på TV3+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.