dansk fodbold

Lørdag aften spiller Danmark imod Wales ved EM i fodbold 2021. Læs alt om landskampen Danmark – Wales, som spilles i Amsterdam her!

Danmark leverede mod Rusland

Der var pres på de danske drenge, da de i mandags tog imod Rusland hjemme i København. Det stod klart, at vi skulle vinde kampen selv, men vi var derudover også afhængige af Belgiens hjælp imod Finland.

Den fik vi, da Belgien vandt 2-0, og Danmark vandt 4-1 over Rusland, så strøg vi helt op på andenpladsen i Gruppe B.

Efter to meget hårde aftener tidligere i EM-turneringen, så var det fantastisk at få lov til at juvle igen.

Det betyder, at vi skal møde andenpladsen fra Gruppe A, hvilket blev Wales. Schweiz var ellers tænkt som det næstbedste hold i gruppen, men Wales overtog andenpladsen takket være en bedre målscore.

Wales er nok et marginalt bedre hold end Rusland, hvilket i høj grad skyldes, at de er langt bedre organiserede.

Danmark leverede en fantastisk præstation imod Rusland, som omvendt ikke sprudlede. Nu skal vi så håbe, at drengene kan tage selvtilliden med til Amsterdam.

Wales skal ikke undervurderes

Der er ingen tvivl om, at Danmark har et stærkere hold end Wales, og derfor også er favoritter til at vinde kampen.

De er dog langt fra så dårlige, at vi kan tillade os at undervurdere dem. Ved EM i 2016 var de med til deres første store slutrunde siden VM i 1958 i Sverige, og de nåede faktisk helt til semifinalen.

Her gik de videre fra en gruppe med England, Slovakiet og Rusland. Efterfølgende besejrede de Nordirland og Belgien i hhv. 1/8-finalen og kvartfinalen. Det blev dog til et 2-0-nederlag imod Portugal i semifinalen.

Danmark var som bekendt slet ikke med til den EM-slutrunde i 2016, mens Wales var blandt de mest imponerende.

Der er dog sket en hel del med dansk fodbold i de seneste fem års tid, og det er rigtigt mange år siden, at vi har haft et så stærkt hold.

Wales startede med at spille 1-1 imod Schweiz, hvor de bestemt ikke var uheldige med at få et point med.

Efterfølgende vandt de 2-0 over Tyrkiet inden, at de tabte 1-0 imod Italien.

Danmark vil have bolden mod Wales

Det er ret nemt at forestille sig, hvordan kampbilledet til lørdagens kamp bliver. Under vores nye landstræner har vi spillet væsentlig mere offensivt og langs jorden.

Der bliver ikke længere hakket høje bolde mod vores højre side, og i stedet prøver vi at spille den op.

Wales spiller klassisk old school britisk fodbold med voldsom fysik i bagkæden, og for dem gælder det om at sætte Gareth Bale og Aaron Ramsey op i kontrafasen, hvor de er yderst giftige.

Se Danmark – Wales: Live Streaming og Dansk TV

Du kan både se Danmark – Wales med online live streaming og i TV.

Vil du live streame Danmark – Wales, så kan det gøres på DR TV. Vil du hellere se kampen i TV,

Danmark – Wales: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Danmark – Wales?

Danmark – Wales spilles lørdag den 26. juni 2021 kl. 18.00.

Hvor spilles Danmark – Wales?

Danmark – Wales spilles på Johan Cruijjff Arena, Amsterdam.

Kan man købe billetter til Danmark – Wales?

Ja, man kan købe billetter til kampen på UEFAs hjemmeside. Billetsystemet fungerer langt fra optimalt, men det er fortsat muligt.

Hvem viser Danmark – Wales i dansk TV?

Danmark – Wales vises på DR1 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Danmark – Wales online?

Du kan live streame Danmark – Wales på DR TV.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.