Stadio Olimpico i Rom

Der venter et fantastisk opgør i den italienske pokalturnering Coppa Italia, hvor Lazio og AC Milan mødes i den afgørende semifinale. Læs mere her! Foto: Paskwiki

Læs vores optakt til Coppa Italia-kampen mellem Lazio og AC Milan, find odds, og se kampen direkte på live stream hos bet365.

Sådan live streamer du Lazio – AC Milan online

Du kan live streame Coppa Italia-kampen mellem Lazio og AC Milan direkte hos bet365. Det er det klart bedste sted for online live streaming, og du kan således både streame fodbold, tennis, håndbold og meget, meget mere!

Opret dig hos bet365 her!

AC Milan i fantastisk periode

AC Milan købte voldsomt ind i sommerens transfervindue, og forståeligt nok gik det ikke godt fra starten.

Med undtagelse af Gianluigi Donnarumma, Alessio Romagnoli, Giacomo Bonaventura og Suso, så er hele startelveren nye spillere, og det tager selvfølgelig tid at spille et hold sammen.

De købte dog stærke spillere som Leonardo Bonucci, Franck Kessie, Andre Conti og Ricardo Rodriguez, så det skulle komme på et tidspunkt.

For AC Milan krævede det en trænerfyring af Vicenzo Montella. Klubben valgte i stedet at ansætte ikoniske Gennaro Gattuso, og selvom mange var skeptiske, så har det vist som en glimrende beslutning.

Den 27. december slog AC Milan lokalrivalerne fra Inter ud i Coppa Italia, og siden da har de spillet 11 kampe med otte sejre og tre uafgjort til følge.

De har halet ind på de andre tophold, men de ligger fortsat på syvendepladsen. AC Milan har i øjeblikket syv point op til Inter på fjerdepladsen, og det er bestemt muligt at deltage i næste sæsons Champions League.

På søndag mødes AC Milan og Inter i en fantastisk vigtig kamp, som du ligeledes kan se hos bet365.

Lazio var i finalen sidste år

Lazio har pæne traditioner i Coppa Italia, og de var i sidste sæsons finale, hvor de mødte Juventus.

Det var en relativt tæt kamp, men Juventus viste sig som bekendt som det stærkeste mandskab, og de vandt kampen 2-0. Dani Alves og Leonardo Bonucci var målscorene, som sikrede Juventus the double.

Til gengæld fik Lazio taget revanche i Super Cuppen, som blev spillet i starten af sæsonen, og her vandt Lazio 3-2 efter en fantastisk kamp.

Se højdepunkterne fra sidste sæsons pokalfinale her:

Både Lazio og AC Milan satser hårdt på Coppa Italia

Efter 0-0 i det første opgør på San Siro, så er det helt åbent før returkampen på Stadio Olimpico i Rom.

Med så kort vej til finalen, så satser både Lazio og AC Milan selvfølgelig fuldt ud på at komme til pokalfinalen, hvor man formentlig vil møde Juventus.

Man forventer følgende startopstillinger hos hhv Lazio og AC Milan:

Lazio: Strakosha – Caceres, de Vrij, Radu – Marusic, Parolo, Lucas Leivas, Milinkovic-Savic, Lulic – Luis Alberto – Immobile

AC Milan: Donnarumma – Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez – Kessie, Biglia, Bonaventura – Suso – Kalinic - Calhanoglu

Odds på Lazio – AC Milan

Hvis du alligevel har tænkt dig at live streame kampen, så kan du også overveje et bet på kampen. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 28/02 – 11.00

  • Lazio: 1.90
  • Uafgjort: 3.50
  • AC Milan: 3.90

Hvornår spilles Lazio – AC Milan?

Lazio – AC Milan spilles onsdag den 28. februar kl. 20.45 på Stadio Olimpico.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen