Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 28 sep, 2020

Premier League: Optakt og live stream til Liverpool – Arsenal

liverpools stadion anfield

I vores optakt til Premier League-kampen Liverpool – Arsenal kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget mere.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Arsenal har det meget svært på Anfield

2. september 2012. Så længe skal vi tilbage for at finde Arsenals seneste sejr på Anfield imod Liverpool.

I de efterfølgende otte år har Liverpool arbejdet sig op til at være et af verdens absolut stærkeste mandskaber, mens Arsenal har bevæget sig imod middelmådigheden og Europa League.

I alle de omtalte opgør har der selvfølgelig siddet over 40.000 vilde tilskuere på Anfield, hvilket ikke bliver tilfældet denne gang, og det er til Arsenals held.

Det er særligt Arsenals defensiv, der er problemet. Mens de har scoret rigeligt med mål imod de engelske mestre, så har de ekstremt svært ved at holde The Red fra fadet, og vi kommer nok til at se det samme kampbillede i mandagens kamp.

Arsenal har selvtillid fra Community Shield-sejren

Det er ikke mere end en måned siden, at Arsenal og Liverpol senest mødte hinanden. Det skete i Community Shield-kampen på Wembley, som hver sæson afholdes mellem FA Cup- og Premier League-vinderne.

Her bragte Pierre-Emerick Aubameyang Arsenal foran efter 12 minutters spil, mens Takumi Minamino udlignede til 1-1 med 20 minutter igen.

Herfra blev der ikke scoret yderligere, så kampen skulle afgøres på straffespark. Rhian Brewster missede sit straffespark, mens Arsenal scorede på alle fem forsøg, og derfor fik Arsenal hentet sæsonens første titel.

Det giver uden tvivl Arsenal-spillerne en god fornemmelse, at de netop har spillet helt lige op med Liverpool, men de kan godt forvente mere modstand mandag aften, når der står tre Premier League-point på spil.

Liverpool er ikke helt oppe i gear

Det skal dog siges, at Liverpool ikke er på det vante, høje niveau i øjeblikket. Resultatmæssigt er de ganske vist kommet fint fra land i Premier League med 4-3 imod Leeds og 2-0 imod Chelsea, men de virker bestemt ikke urørlige.

Det skyldes nok mest af alt den besværlige coronasituation, hvor de bærende spillere ikke har haft ret meget tid til at hvile.

Man skal dog ikke undervurdere Liverpool, som står med ekstremt gode muligheder for at genvinde det engelske mesterskab.

Det bliver ekstremt spændende at følge Liverpools nye spiller, Thiago. Han er blandt de absolut bedste midtbanespillere i verden, og han teknisk er han på et helt andet niveau end de øvrige Liverpool-spillere.

Han forventes en startplads sammen med Fabinho og Georginio Wijnaldum.

Det bliver målrigt

Det kan næsten ikke blive andet end målrig, når Arsenal besøger Liverpool. Begge mandskaber er klart bedre i den offensive del af spillet, hvor man også finder de bedste spillere.

Liverpool er selvfølgelig glade for keeper Alisson Becker og styrmand Virgil van Dijk, men de kan også få det meget svært imod Arsenals fronttrio med Pierre-Emerick Aubameyang, Willian og Alexandre Lacazette.

Kigger man på de seneste 10 indbyrdes kampe mellem Liverpool og Arsenal, så er der blevet scoret hele 47 mål.

Liverpool har i øvrigt ikke tabt i de seneste 50 hjemmekampe i Premier League, så det bliver ekstremt svært for Arsenal.

Liverpool – Arsenal: Skader og karantæner

Jürgen Klopp må undvære anfører Jordan Henderson, Joel Matip og Alex Oxlade-Chamberlain. Det er alle spillere, som ville banke på startopstillingen, men de kan også klare sig uden dem.

Hos Arsenal er Sokratis Papastathopoulos og Kieran Tierney tvivlsomme.

Liverpool – Arsenal: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Liverpool – Arsenal:

Liverpool

Alisson Becker

Trent Alexander-Arnold – Joe Gomez – Virgil van Dijk – Andrew Robertson

Thiago – Fabinho – Georginio Wijnaldum

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Arsenal

Bernd Leno

David Luiz – Gabriel – Sead Kolasinac

Hector Bellerin – Granit Xhaka – Dani Ceballos – Bukayo Saka

Willian – Alexandre Lacazette – Pierre-Emerick Aubameyang

Se Liverpool – Arsenal: Online live streaming og TV

Du kan både se Premier League-fodbold i TV eller med online live streaming.

Vil du se Liverpool – Arsenal i TV, så skal du blot slå ind på TV3+.

Skal du se kampen med mobil, tablet eller PC, så kan du live streame Liverpool – Arsenal hos Viaplay.

Liverpool – Arsenal: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Liverpool – Arsenal?

Liverpool – Arsenal spilles mandag den 28. september kl. 21.00.

Hvor spilles Liverpool – Arsenal?

Liverpool – Arsenal spilles på Anfield, Liverpool.

Hvilken dansk TV-kanal sender Liverpool – Arsenal?

Liverpool – Arsenal sendes på TV3+.

Hvor kan man live streame Liverpool – Arsenal?

Liverpool – Arsenal kan live streames på Viaplay.

Er det gratis at live streame Liverpool – Arsenal online?

Nej, det er ikke gratis at live streame Liverpool – Arsenal online.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.