Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 20 feb, 2020

Europa League: Optakt og live stream til Ludogorets – Inter

italiensk fodbold

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

I vores optakt til Europa League-kampen mellem Ludogorets og Inter kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming og meget andet.

Inter vil rotere på holdet

Inter spiller torsdag aften holdets fjerde kamp på 11 dage, og selvom spillerne er i fantastisk form, så er det nødvendigt at rotere nogle spillere for fortsat at kunne kæmpe med om mesterskabet i Italien.

Derudover venter der en meget vigtig Coppa Italia-semifinale imod Napoli om et par uger, så det ville være mærkværdigt, hvis ikke Antonio Conte vælger at restituere nogle af de vigtigste spillere.

Der venter en returkamp imod de bulgarske mestre fra Ludogorets om en uges tid hjemme på Giuseppe Meazza i Milano, hvor de kan afgøre tingene, hvis udgangspunktet ikke bliver godt i dag.

Det er godt nyt med danske briller. Christian Eriksen, som endnu ikke har fået en hovedrolle på Inter-mandskabet, ligner en ny mand i startopstillingen.

Det forventes, at Romelu Lukaku får en velfortjent pause, og nok bliver erstattet af Alexis Sanchez.

Inter forstærkede truppen i januar-transfervinduet, da de hentede Eriksen, Victor Moses og Ashley Young til klubben, så de har flere gode spillere på hver position.

Ludogorets har kun spillet en kamp i 2020

Mens Inter har spillet et hav af kampe i det nye år, så er Ludogorets netop kommet tilbage fra vinterpausen.

I lørdags åbnede for foråret med en overbevisende indsats imod Botev Vratsa, som er et bundhold i Bulgarien.

Kampen blev vundet med 6-0, så de fik også lejlighed til at skifte deres offensive profiler ud, så de er 100 % klar til den store opgave imod Inter.

Kampformen bliver uden tvivl en fordel for Inter, men de skal ikke undervurdere Ludogorets, som efterhånden har meget erfaring i europæisk fodbold.

Truppen består primært af bulgarske spillere krydret med en masse afrikanske, offensive profiler.

Topscoreren i denne sæson er den 33-årige rumæner Claudiu Keseru. Han har tidligere bombet i den franske Ligue 2 og den rumænske liga, og han har været helt suveræn siden han kom til Ludogorets.

Internationalt har han også vist sin klasse med seks mål i 11 Europa League-kampe i denne sæson. Derudover har han også scoret seks mål på 419 minutters spilletid for Rumænien i EM-kvalifikationen.

Se de bedste odds bonusser i Danmark her!

Ludogorets – Inter: Skader og karantæner

Umiddelbart kan Ludogorets stille i stærkeste opstilling.

Inter mangler fortsat den stærke keeper Samir Handanovic, mens Roberto Gagliardini, Sebastiano Esposito også er ude med skader.

Ludogorets – Inter: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til Ludogorets – Inter:

Ludogorets

Plamen Iliev

Jordan Ikoko – Cosmin Moti – Georgi Terziev – Anton Nedyalkov

Anicet Abel – Svetoslav Dyakov

Wanderson – Marcelinho – Jorginho Intima

Claudiu Keseru

Inter

Daniele Padelli

Allesandro Bastoni – Andrea Ranocchia – Danilo D’Ambrosio

Victor Moses – Matias Vecino – Marcelo Brozovic – Christian Eriksen – Cristiano Biraghi

Lautaro Martinez – Alexis Sanchez

Se Ludogorets – Inter: Online live streaming og TV

Du kan se Lugogorets – Inter med online live stream og i TV. Hvis du vil live streame Europa League-fodbold, så kan det gøres på Dplay, mens kampen også sendes på Eurosport 1.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.