Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 25 feb, 2020

Champions League: Optakt og live stream til Napoli – Barcelona

italien fodbold

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

I vores optakt til Champions League-kampen Napoli – Barcelona kan du læse mere om skader, karantæner, live streaming, TV og meget andet.

Napoli skal besejre Barcelona hjemme

Det ligner en spændende og underholdende kamp tirsdag aften på San Paolo i Napoli. Syditalienerne fra Napoli tager imod mægtige FC Barcelona, og førstnævnte skal med al sandsynlighed have et meget godt udgangspunkt med fra den første kamp for at gå videre til kvartfinalen i Champions League.

Hjemmebanefordelen er generelt stor i Champions League, og det gælder i den grad for både Napoli og FC Barcelona, som er væsentlig stærkere på hhv. San Paolo og Camp Nou.

Efter en sløj start på Serie A, så virker Napoli til at være tilbage på deres høje niveau. Gennaro Gattusos mandskab har vundet seks af de seneste syv kampe, herunder en udekamp imod Inter.

Barcelona har også svinget en del i denne sæson, men de står fortsat med fine muligheder i både Champions League og La Liga.

På trods af, at Luis Suarez og Ousmane Dembélé blev ramt af langtidsskader, så har det endnu ikke påvirket dem, men heldigvis har de Lionel Messi.

Argentineren scorede hele fire mål i weekendens ligakamp imod Eibar, hvor der i øvrigt også var debut til en dansk landsholdsspiller.

Få odds bonus hos Unibet her!

Barcelona uden Martin Braithwaite

Der er allerede blevet fortalt meget om danske Martin Braithwaite, og det vilde skifte til FC Barcelona.

Han kunne skifte udenfor transfervinduet, da La Liga gav en dispensation, men det har som sådan ikke noget med UEFA at gøre, og derfor har Barca ikke kunne registrere Martin Braithwaite til Champions League-sæsonen.

Derfor kommer Barcelona nok til at spille med Antoine Griezmann og Lionel Messi længst fremme, og så har de egentlig kun Antu Fati, som kan sættes ind fra bænken.

Napoli – Barcelona: Skader og karantæner

Napoli mangler den meget vigtige midtstopper Kalidou Koulibaly, som er ramt af en hofteskade. Der er niveauforskel på senegaleseren og erstatningen af Nikola Maksimovic, som kommer ind ved siden af Konstantinos Manolas.

Barcelona er langt håredere ramt, da de må undvære Sergi Roberto, Jordi Alba, Luis Suarez og Ousmane Dembélé.

Det er i hvert tre spillere, som kunne have startet inde, hvis de var klar. Heldigvis for Barcelona, så har de en god bredde i truppen.

Napoli – Barcelona: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til Napoli – Barcelona:

Napoli

David Ospina

Giovanni Di Lorenzo – Konstantinos Manolas – Nikola Maksimovic – Mario Rui

Fabián Ruiz – Diego Demme – Piotr Zielinski

Jose Callejon – Dries Mertens – Lorenzo Insigne

Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Nelson Semedo – Gerard Pique – Clement Lenglet – Junior Firpo

Frenkie De Jong – Sergio Busquets – Athur – Arturo Vidal

Lionel Messi – Antoine Griezmann

Se Napoli – Barcelona: Online live streaming og TV

Du kan se Champions League-kampen mellem Napoli og FC Barcelona dirkete med online live streaming og i TV.

Kampen bliver i TV sendt på TV3+, og Champions League bliver live streamet på Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.