fodbold stadion

Vi skal have fundet den første Copa del Rey-finalist, når Real Madrid og Barcelona mødes onsdag aften. Læs alt om El Clasico!

Real Madrid fik fint udgangspunkt i Barcelona

Den første af de to semifinaler mellem Real Madrid og Barcelona blev spillet for et par uger siden på Camp Nou i Barcelona.

Barcelona var udråbt som klare favoritter, selv uden Lionel Messi i startopstillingen, men Karim Benzema bragte alligevel Real Madrid foran allerede efter seks minutters spil.

Selvom Barca var tvunget frem på banen herefter, så fik de aldrig spillet til at fungere, men brasilianske Malcom udlignede til 1-1 med en halv time igen.

Kampen endte 1-1, og det er dermed helt åbent før returkampen.

- Læs alt om Copa del Rey her!

Barcelona har været gode på Santiago Bernabeu

Det er generelt ikke ofte, at Real Madrid og Barcelona taber kampe hjemme på hhv. Santiago Bernabeu og Camp Nou.

Når der spilles El Clasico er der altid fuldstændigt udsolgt, og stemningen er langt mere intens end den er til de mindre kampe, hvor stadion ofte er fyldt med fodboldturister.

Alligevel har Barcelona været ekstremt gode på Santiago Bernabeu i de senere år. Tre af de seneste fire El Clasicoer på Bernabeu er endt med Barca-sejre, og de har flere gange været meget overlegne.

Det er som om, at Barcelona har det meget bedre, når de har meget plads, og de bliver ikke ligefrem skræmte af de lokale tilskuere.

- Top 25: Største stadions i Europa!

Bliver en underholdende kamp

Det kan næste ikke andet end at blive en underholdende kamp. Barcelona er tvunget frem til at score mindst et mål, hvis de vil videre til finalen, og hvis det sker, så er det ikke ligefrem fordi, at de kommer til at lægge sig ned.

I forhold til den første kamp, så er Lionel Messi klar til at starte inde, og det gør en gigantisk forskel. Da Ousmane Dembélé startede på bænken i weekendens ligakamp imod Sevilla, så ville det være overraskende, hvis ikke han starter på banen.

Den plads, som Real Madrids bagkæde kommer til at efterlade, er guld værd for den lynhurtige franskmænd, som bliver svær at styre for Real Madrid.

Alt i alt, så regner vi med en målrig kamp.

- Top 10: Verdens rigeste klubber!

Real Madrid – Barcelona: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Real Madrid – Barcelona:

Real Madrid

Thibaut Courtois

Dani Carvajal – Raphael Varane - Sergio Ramos – Marcelo

Toni Kroos – Luka Modric – Casemiro

Lucas Vazquez – Karim Benzema – Vinicius Junior

Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Sergi Roberto – Gerard Pique – Samuel Umtiti – Jordi Alba

Ivan Rakitic – Sergio Busquets – Arturo Vidal

Lionel Messi – Luis Suarez – Ousmane Dembélé

Real Madrid – Barcelona: Odds

Du kan få disse odds på Real Madrid – Barcelona hos bet365 (fra 26/02 – 14.30):

  • Real Madrid: 2.70
  • Uafgjort: 3.50
  • Barcelona: 2.45

- Du kan finde odds tips og bonusser hos Mesterbold.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk