Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 26 feb, 2019

El Clasico: Real Madrid og Barcelona spiller om Copa del Rey-finale

I vores optakt til El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona, hvor du finder forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget mere.

Sådan ser du El Clasico: Real Madrid – Barcelona live streaming

Da El Clasico ikke bliver vist i TV i Danmark, så skal du benytte online live streaming, hvis du vil se Copa del Rey-semifinalen mellem Real Madrid og Barcelona.

Vil du streame Real Madrid – Barcelona? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se El Clasico direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Real Madrid fik fint udgangspunkt i Barcelona

Den første af de to semifinaler mellem Real Madrid og Barcelona blev spillet for et par uger siden på Camp Nou i Barcelona.

Barcelona var udråbt som klare favoritter, selv uden Lionel Messi i startopstillingen, men Karim Benzema bragte alligevel Real Madrid foran allerede efter seks minutters spil.

Selvom Barca var tvunget frem på banen herefter, så fik de aldrig spillet til at fungere, men brasilianske Malcom udlignede til 1-1 med en halv time igen.

Kampen endte 1-1, og det er dermed helt åbent før returkampen.

Læs alt om Copa del Rey her!

Barcelona har været gode på Santiago Bernabeu

Det er generelt ikke ofte, at Real Madrid og Barcelona taber kampe hjemme på hhv. Santiago Bernabeu og Camp Nou.

Når der spilles El Clasico er der altid fuldstændigt udsolgt, og stemningen er langt mere intens end den er til de mindre kampe, hvor stadion ofte er fyldt med fodboldturister.

Alligevel har Barcelona været ekstremt gode på Santiago Bernabeu i de senere år. Tre af de seneste fire El Clasicoer på Bernabeu er endt med Barca-sejre, og de har flere gange været meget overlegne.

Det er som om, at Barcelona har det meget bedre, når de har meget plads, og de bliver ikke ligefrem skræmte af de lokale tilskuere.

Top 25: Største stadions i Europa!

Bliver en underholdende kamp

Det kan næste ikke andet end at blive en underholdende kamp. Barcelona er tvunget frem til at score mindst et mål, hvis de vil videre til finalen, og hvis det sker, så er det ikke ligefrem fordi, at de kommer til at lægge sig ned.

I forhold til den første kamp, så er Lionel Messi klar til at starte inde, og det gør en gigantisk forskel. Da Ousmane Dembélé startede på bænken i weekendens ligakamp imod Sevilla, så ville det være overraskende, hvis ikke han starter på banen.

Den plads, som Real Madrids bagkæde kommer til at efterlade, er guld værd for den lynhurtige franskmænd, som bliver svær at styre for Real Madrid.

Alt i alt, så regner vi med en målrig kamp.

Top 10: Verdens rigeste klubber!

Real Madrid – Barcelona: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Real Madrid – Barcelona:

Real Madrid

Thibaut Courtois

Dani Carvajal – Raphael Varane – Sergio Ramos – Marcelo

Toni Kroos – Luka Modric – Casemiro

Lucas Vazquez – Karim Benzema – Vinicius Junior

Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Sergi Roberto – Gerard Pique – Samuel Umtiti – Jordi Alba

Ivan Rakitic – Sergio Busquets – Arturo Vidal

Lionel Messi – Luis Suarez – Ousmane Dembélé

Real Madrid – Barcelona: Odds

Du kan få disse odds på Real Madrid – Barcelona hos bet365 (fra 26/02 – 14.30):

  • Real Madrid: 2.70
  • Uafgjort: 3.50
  • Barcelona: 2.45

– Du kan finde odds tips og bonusser hos Mesterbold.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.