se superligaen fodbold live stream udlandet

Hvis du befinder dig i udlandet, og vil se Superliga-fodbold, så fortvivl ej. Det er nemlig muligt at live streame Superligaen med mobil, tablet og PC!

Den danske Superliga er den klart mest populære liga i Danmark. Millioner af TV-seere samles hver sæson for at følge deres yndlingshold, og samtlige kampe bliver både sendt i TV og med online live streaming.

Se Superligaen med live stream og TV i Danmark

TV-rettighederne til Superligaen i Danmark er delt imellem Discovery Networks, som sender på kanalerne Canal 9 og Eurosport 2, og Viasat, som sender på TV3+, TV3 Sport og TV3 Max.

Det betyder også, at hvis man vil live streame Superligaen i Danmark, så skal man enten oprette sig Eurosport Player eller Viaplay, som er hhv. Discovery Networks og Viasats streamingtjenester.

Eurosport Player koster 129 kroner om måneden eller 990 for et år. Foruden Superligaen, så kan man også live streame ligaer som Europa League og Premier League, så det er umiddelbart ikke en dum investering.

Viaplay er en anelse dyrere, men giver også et helt andet udbud. Køber man Viaplay Sport, så har du adgang til en lang række af de bedste fodboldligaer, som Premier League og Champions League.

Derudover kan se andre sportsgrene samt film og serier. Viaplay Sport koster 289 kr. om måneden.

For at kunne se samtlige Superliga-kampe med live streaming, så ender man altså med at skulle betale hele 418 kroner om måneden, og det er en betydelig udgift for de fleste mennesker.

Der er dog håb derude, hvis du befinder dig udenfor Danmarks grænser.

Se Superligaen i udlandet med live streaming

Der er også masser af danskere, der holder til udlandet. Det kan være på grund af arbejde, et udvekslingsophold i forbindelse med et studie, mens millioner af danskere rejser også til udlandet på ferie hvert år, og da er det da rart at kunne følge Superliga-kampene.

Det kan være lidt problematisk at tage sit TV-stik med til udlandet, men der er heldigvis håb derude - svaret er online live streaming

Bookmakeren bet365, som er blandt verdens allerstørste og mest velkendte bookmakere, live streamer samtlige kampe fra Superligaen, hvis man har en udenlansk IP-adresse.

Det betyder, at du med en konto hos bet365 kan følge dit yndlingshold fra Superligaen direkte med live streaming, hvis du befinder dig udenfor Danmark.

Hvad endnu bedre er, så kan du både live streame Superliga med mobil, tablet og computer.

Det er langt fra alle, der tager sin computer eller tablet med i udlandet, men langt de fleste har heldigvis en smartphone til rådighed.

Live streaming af fodbold er populært

Live streaming af fodbold, herunder selvfølgelig Superligaen, bliver mere og mere udbredt, mens folk i højere grad flygter fra det klassiske flow-tv.

Med diverse streamingtjenester kan man se lige nøjagtigt, hvad man har lyst til, og det kan selvfølgelig anbefales.

Hos Mesterbold kan du læse meget mere om, hvordan man live streamer de forskellige fodboldligaer.

Er du til at følge Serie A, så kan du læse meget mere om dette her.

Er du til tysk fodbold og Bundesligaen, så bliver du klogere her.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk