Champions League: Optakt og live stream til Tottenham – RB Leipzig

fodbold stadion

I vores optakt til Tottenham – RB Leipzig kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, Champions League live streaming og meget andet.

Favoritværdigheden er røget over til Leipzig

Da Tottenham og RB Leipzig i december 2019 blev trukket op fra bowlen, var de fleste enige om, at Tottenham måtte være samlede favoritter til at gå videre til kvartfinalerne i årets Champions League.

Tottenham har på papiret en bedre trup, som tilmed er langt mere erfaren, og så var de selvfølgelig i Champions League-finalen i sidste sæson, mens Leipzig samtidigt ikke formåede at gå videre fra deres Europa League-gruppe med Celtic, Rosenborg og søsterklubben RB Salzburg.

Meget har dog ændret sig siden da. Christian Eriksen forlod endelig klubben efter, at Daniel Levy accepterede Tottenhams bud.

Han havde spillet en dårlig halvsæson efter det stod klart, at han ville prøve noget nyt, men han er alligevel et tab.

Siden er både Harry Kane og senest Son Heung-Min blevet ramt af slemme skader, som holder dem ude af begge opgør imod Leipzig, og det ændrer godt nok på en del.

Tottenhams resultater under Jose Mourinho har været acceptable, men spillet har ikke været imponerende, og de får svært ved at kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

Omvendt spiller RB Leipzig med om mesterskabet i Tyskland, hvor de i skrivende stund er et enkelt point efter Bayern München.

Yussuf Poulsen starter nok på bænken

Desværre, så har Yussuf Poulsen, som ellers har været en stor profil i Leipzig i de seneste mange sæsoner, ikke haft en nøglerolle i denne sæson.

Han startede som fast angriber, men efter en periode med skader, så har tjekkiske Patrik Schick overtaget pladsen ved siden af Timo Werner i angrebet.

Landsholdsspilleren har ganske vist fået mange indhop, men det er kun blevet til tre kasser og fem oplæg i 17 Bundesliga-kampe.

Det er på ingen måde dårlige tal på 921 minutters fodbold, men det står i skarp kontrast til seneste sæson, hvor han scorede 15 mål i 31 Bundesliga-kampe.

Det er slet ikke utænkeligt, at han kommer til at spille en rolle i løbet af kampen, men det bliver næppe fra start.

Tottenham – RB Leipzig: Skader og karantæner

Begge hold er ramt af en del fravær. Foruden Harry Kane og Son Heung-Min, så må Tottenham også klare sig uden Moussa Sissoko, mens Erik Lamela er tvivlsom efter at have siddet ude.

Hos Leipzig er det defensiven, der ser tynd ud, da midterforsvarene Ibrahima Konaté og Willi Orban er fortsat ude med skader.

Kevin Kampl er heller ikke klar.

Tottenham – RB Leipzig: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Tottenham – RB Leipzig:

Tottenham

Hugo Lloris

Serge Aurier – Davinson Sanchez – Toby Alderweireld – Japhet Tanganga

Harry Winks – Tanguy Ndombélé

Steven Bergwijn – Dele Alli – Giovani Lo Celso

Lucas Moura

RB Leipzig

Péter Gulácsi

Lukas Klostermann – Ethan Ampadu – Marcel Halstenberg

Nordi Mukiele – Marcel Sabitzer – Konrad Laimer – Angelino

Christopher Nkunku

Patrik Schick – Timo Werner

Se Tottenham – RB Leipzig: Online live stream og TV

Du kan se Champions League-fodbold med online live streaming og i TV. Vil du live streame Tottenham – RB Leipzig online, så kan det gøres på Viaplay, mens kampen også sendes på TV3+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.