US Open står for døren, og den er særligt interessant med danske briller, da Caroline Wozniacki er blandt favoritterne til at vinde turneringen. Læs mere om US Open og live streaming af kampene her!

Du kan live streame alle kampene ved US Open 2018 direkte på nettet hos bet365. I denne guide kommer vi nærmere på US Open, Caroline Wozniacki og live streaming af turneringen!

Live stream alle kampe ved US Open 2018

Som sædvanligt, så kan du se alle kampe fra den store Grand Slam-turnering US Open direkte med live streaming på computer, mobil og tablet.

US Open 2018 er den sidste Grand Slam på programmet i tenniskalderen, og med tanke på den lange, kedelige vinterpause, så bør du helt klart få set noget god tennis.

Turneringen starter mandag den 27. august, og afsluttes med finale den 9. september. Som altid afholdes US Open 2018 i New York City.

Du kan live streame alle kampe ved US Open hos bet365, og det er klart vores anbefaling. Foruden tennis, så kan du også live streame se fodbold fra Serie A og La Liga m.fl.

US Open 2018 for herrer

Hovedattraktionen ved US Open er selvfølgelig mændendes herresingle, hvor vi finder nogle af verdens absolut bedste tennisspillere.

Rafael Nadal er forsvarende vinder efter, at han vandt 63 63 64 over Kevin Anderson i finalen. Det var dog et relativt svagt favoritfelt ved sidste års turnering, men det bliver formentlig sværere at vinde US Open i år.

I 2018 er Novak Djokovic den største favorit til at vinde turneringen, hvis man spørger bookmakerne, men serberen er dog kun sjette-seedet.

Roger Federer er med sine fem US Open-sejre den mest vindende ved turneringen sammen med Jimmy Connors and Pete Sampras.

Hvad der er mere imponerende er, at Roger Federer vandt sine fem turneringer på kun fem år, mellem 2004 og 2008.

På det seneste har det dog været meget svingende, og vi har fået en masse forskellige vindere som f.eks. Marin Cilic og Stanislav Wawrinka.

US Open 2018 for kvinder

Der skal selvfølgelig også spille tennis hos kvinderne, og det er muligvis mere interessant med danske briller, da danske Caroline Wozniacki selvfølgelig stiller op i turnerningen.

Wozniacki er placeret som nummer to på WTA verdensranglisten, og hun er ligeledes seedet som nummer to ved US Open, kun overgået af Simona Halep.

En af de mest interessant historier ved US Open 2018 er Serena Williams, som gør comeback hjemme i USA efter en længere pause på grund af graviditet.

Af bookmakerne er Serena Williams vurderet til at have de største vinderchancer, mens Wozniacki, Angelique Kerber, Simona Halep, Sloane Stephens og Garbine Muguruza ligger lige efter.

De seneste tre udgaver af US Open er blevet vundet af Flavia Pennetta, Angelique Kerber og Sloane Stephens, mens Serena Williams tog sig af de tre foregående.

Williams og Chris Evert deler all-time rekorden med seks titler hver.

Caroline Wozniacki ved US Open

Det bliver spændende at følge Caroline Wozniacki ved US Open 2018. US Open spilles som bekendt på hard court, som er hendes klart foretrukne underlag.

Hun har dog aldrig prøve at løfte pokalen i New York, men 2018 kunne sagtens gå hen og blive hendes år.

Caroline Wozniacki har som bekendt været i US Open-finalen to gange. Første gang var i 2009, hvor hun mødte belgiske Kim Clijsters i finalen, som blev tabte 75 63.

Anden gang var i 2014, hvor hun mødte uovervindelige Serena Williams, som vandt finalen 63 63. Siden har Caroline Wozniacki dog udviklet sit spil, og tidligere i 2018 vandt hun som bekendt sin første Grand Slam i Australian Open.

Serena Williams har haft en længere pause, og Wozniacki bør have nogenlunde muligheder for at komme langt i turneringen, omend hun ikke har været i topform på det seneste.

Caroline Wozniacki er altså ikke topfavorit til at vinde US Open 2018, men hun ligger blandt de bedste outsidere i turneringen.

Odds på US Open 2018

Du kan selvfølgelig oddse på vinderen af US Open 2018, og du får følgende odds hos bet365 (fra 20/08 – 14.15):

US Open herrer

 • Novak Djokovic: 3.75
 • Roger Federer: 5.00
 • Rafael Nadal: 5.00
 • Alexander Zverev: 9.00
 • Andy Murray: 13.00
 • Juan Martin del Potro: 13.00

US Open kvinder

 • Serena Williams: 6.00
 • Angelique Kerber: 8.00
 • Simona Halep: 8.00
 • Sloane Stephens: 11.00
 • Garbine Muguruza: 13.00
 • Caroline Wozniacki: 13.00

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere