Slaget på Heden! Sådan ser du bronzebraget imellem FCM og Lyngby direkte

Nogen gange er det svært at følge prioriteringen hos de Tv-selskaber, der har rettighederne til at vise Superliga.

De tre kampe i mesterskabsslutspillet bliver alle sammen fløjtet i gang klokken 16:00 søndag d. 28. maj, og hvis du vil kunne se den i særklasse mest afgørende kamp imellem FC Midtjylland og Lyngby BK, skal du have TV3 Sport 2, som er den kanal, Viasat har valgt, skal vise kampen.

Men du kan også vælge at live streame opgøret enten på telefonen, tablet eller computer. Her kan du live streame FCM Lyngby i høj kvalitet og ikke gå slip af et eneste minut af dette bronzebrag.

Udskilningsløb om bronzen

Man skulle ikke ret mange runder ind i dette års Superliga, før end det stod klart, at guldmedaljerne tilhørte Løverne fra FC København. Ikke lang tid efter blev det bøjet i neon, at med mindre de fik et kollektivt sammenbrud i Brøndby, ville de vinde sølvmedaljer.

Helt sikkert ikke en situation, de havde drømt om i Divisionsforeningen, da de indførte slutspillet i Superligaen.

Men den spænding, der har manglet i ”kampen” om guld og sølv, har man så til gengæld fået i tifold i kampen om bronzen.

Her har mesterskabsslutspillet været et udskilningsløb imellem de fire resterende hold i toppen af tabellen, men da det kom til stykket, måtte både SønderjyskE og FC Nordsjælland give fortabt.

Spænding til sidste minut

Intet er afgjort inden mødet imellem Ulvene og oprykkerne. Lyngby foran med et enkelt point efter, de slog FC København med 3-1 i sidste weekend. Det var i øvrigt første gang, siden Løverne er begyndt at brøle, at Lyngby har fået point imod FCK.

Sagen er at begge hold med en sejr vil få uddelt bronzemedaljerne, når dommeren har fløjtet af. Men hvor FCM skal vinde for at få bronze, kan Lyngby kan nøjes med et enkelt point for at snuppe det sidste sæt medaljer.

Der er altså spænding for alle pengene, når FC Midtjylland og Lyngby mødes i en kamp, du naturligvis kan streame live online.

Sådan streamer du FC Midtjylland Lyngby BK

Det er Viasat, der har rettighederne til at vise kampen på TV i Danmark. Det betyder også, at hvis du vil kunne live streame kampen direkte, skal du gøre det igennem en konto hos Viasats streamingtjeneste viaplay.dk. Her vil du kunne streame alle de kampe fra Superligaen, som Viasat har rettighederne til.