Den mest mærkelige landskamp I mange år spilles onsdag aften i Slovakiet, når Danmarks landshold kommer forbi. Bliv klogere på kampen her!

Læs vores optakt til landskampen mellem Slovakiet og Danmark, find odds, og se kampen på nettet med live streaming.

Danmarks futsal-landshold er i Slovakiet

Konflikten mellem det danske landshold og DBU fortsætter, og det står allerede nu klart, at vores normale landsholdsspillere ikke tager til Slovakiet.

I løbet af onsdagen stod det klart, at DBU har fundet 23 mand, der skal spille venskabskampen, og alt tyder på, at det danske futsal-landshold i øjeblikket er i Slovakiet for at tage del i landskampen.

Da det stod klart, at den normale landsholdsgruppe ikke blev aktuel, har DBU været på udkig efter spilleren, så kampen ikke bliver aflyst, og DBU dermed kunne blive straffet.

Man har fået afslag på spillere i Superligaen, og man har efterfølgende også forsøgt i de lavere divisioner, men det vides ikke, om det er lykkedes dem at finde spillere.

Derfor ser det ud til at blive den mest mærkelige fodboldlandskamp i mange år, og det er til grin for dansk fodbold generelt.

- Se alle Superligaen landsholdsspillere her!

Slovakiet bør smadre Danmark

I Slovakiet har man ikke de samme problemer som i Danmark, og derfor stiller de med det stærkest mulige landshold.

Slovakiets landstræner Jan Kozak har udtaget 24 spillere til venskabskampen imod Danmark og den efterfølgende Nations League-kamp imod Ukraine.

Der er flere store navne som eksempelvis Martin Skrtel, Milan Skriniar og Marek Hamsik, som har vist deres niveau i de helt store ligaer, og så er der også nogle spillere med et forhold til den danske Superliga.

FCK-spilleren Jan Gregus er med i truppen, men forventes dog ikke en startplads. Der er også nogle tidligere Superliga-spillere i målmand Martin Dubravka og Stanislav Lobotka, som rykkede fra FC Nordsjælland til Celta Vigo for et år siden.

Selvom Slovakiet ikke hører til blandt de bedste landshold i Europa, så forventes det stadig, at de kommer til at smadre Danmarks hold onsdag aften.

Futsal og elitefodbold kan slet ikke sammenlignes, og man må håbe for det danske landshold, at de snarest muligt finder en løsning.

- Sådan live streamer du fodbold i Danmark.

Slovakiet – Danmark: Odds

Da bookmakerne satte odds var det med forventningen om, at Danmark ville stille med det stærkest mulige landshold, og holdene blev da vurderet ret lige.

Det har selvfølgelig ændret sig markant nu, hvor man ved, at Danmark ikke kommer med professionelle fodboldspillere. Du kan i skrivende stund få følgende odds hos bet365 (13.05 – 04/09):

Slovakiet – Danmark: Live streaming

Landskampen mellem Slovakiet og Danmark kan live streames direkte hos Eurosport Player, hvor du også kan live streame fodbold direkte fra Superligaen, Europa League og meget mere!

Opret dig hos Dplay, og live stream landskampen her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere